Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende clindoxyl jeli kullandım hem sivilcelerde etki ettiği gibi burun üzerindeki siyah noktalarıda temizliyor. fakat kullanımı sırasında saçlarla temas ettirmemeye özen gösterin beyazlatma etkisi var
3 4 gün önce doktora gittim bana da verdi. kullanmaya başladım . gece yüzümü yıkadıktan sonra sorunlu bölgeye sürüp uyuyordum. gündüz kullanımı zararlı diye duymuştum. Benim sorum şu. Cildim genelde kuru sadece alnımda sivilcelenme olmuştu, 4 gün kullandım sivilceler geçti ancak kızarıklıklar oluştu bunlar geçer mi? ve cildim kuruduğu için kremi sürdüğüm yerler sanki yaşlanmışım gibi kırışık kırışık görünüyor. bunlar zamanla geçer mi? kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
canım doktor bana sadece sivilce üzerine sür dedi kremi ama siyah noktalara etkili mi gerçekten eğer öyleyse burnumun her yerine sürerim
canım doktor bana sadece sivilce üzerine sür dedi kremi ama siyah noktalara etkili mi gerçekten eğer öyleyse burnumun her yerine sürerim
Dört gün önce doktora gittim. Yüzümde aşırı sivilce yok benim Ama cildim çok yağlı kaşlarımın arasında yanağımda falan ayda bir iki tane irice sivilce çıkar Saçlarımla yüzümün birleştiği bölgeler felaket halde sivilce dolu asıl bunun için doktora gitmiştim Sırtımda da sivilce şeklşnde değil ama siyah nokta gibi akneler var baya Bunlar için gitmişken bana Tetradox ve clindoxyl verdi doktor Clindoxyl i sadece yüzüne sür dedi Ama asıl saç diplerim ve sırtım çok kötü dedim Hap yeterli olur Bir ay kullan kontrole gel dedi Dört gündür kullanıyorum Hapın etkisini görmeyi beklemiyorum tabi hemen ama Clindoxyl i herkes ya iyi ya kötü yönde etki gördüğünden bahsetmiş bense sanki hiç kullanmıyomuşum gibi hiç bir fark yok Sabredip devam edicem ama en erken ne zaman etkisini gösterir ki :26:
bana da sadece sivilce üzerine kullan demişti bende öyle yapıyordum. bi ara burnumun üzerindede çıkmıştı sivilce orada kullandım ve clindoxyl'nin değdi çevrede siyah noktalarda gitmiş. daha sonra sadece siyah noktayı gerçekten geçirecek mi diye burun üzerimdede kullandım gerçekten etki etti. ama her ciltte aynı etkiyi yapar mı orasını bilmiyorum. burnunun üzerinde ufak bi yerinde deneme yap bakalım belki senin cildinde de etki eder canım