- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #46.461
Evet yalel benimde aklıma yattı gerçekten. Birde dr yaşı baya büyük tecrübeli. Mesela dedimki benim 3 Kızım var ve bundan yola çıkarsak ozaman benim eşim kkoza yatkın diyebilirmiyim. Hayır dedi hiç alakası yok. Her nekadar cinsiyeti erkek belirlese bile aslında vajenin durumuna göre yumurta hangisini istiyorsa onu çekiyor. Ama burda kadının rolü yok kadında bilemezki yumurtası neyi çekecek. O yüzden vajeni ve doğru zamanlamaya göre yumurta'nın çekeceği yum seçmesine yardımcı oluyoruz dedi. Bizim bir Dayı var ilk karısından 5 kızı var hiç oğlu yok. İkinci karısından ise 7 erkek var hiç kız yok. Üçüncü karısındada iki kız iki erkek var. Şimdi biz bu erkeğe daha ilk karısında kıza yatkın diyebilirmiyiz? Öyle olsaydı ikinci kadından 7 erkek olmazdı. Hatta benim kendi öz amcam ilk karısının 3 Kızı var ikinci karısıda 2 oğlu oldu hatta istemedi yapmak isteseydi belki yine olurdu. Yine bizim gelinin annesi 6 kız doğurmuş sonra 4 erkekte üst üste doğurdu. O yüzden bu kıza yatkın erkeğe yatkın bence bahane. Rabbim dilediğine dilediğini veriyor. O yüzden diyorum çok sebeplere takılmayın. Sadece doğru zamanı bulmak en önemlisi
abowwwww
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
kız siz kaçar beşer evlenip doğuruyonuz
bacım valla şimdi daha bi ciddi geldi yazdıkların,hani kaynanam üstüme kuma alır dediydin ya inanmadıydım abartıyo diye
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ay çok üzüldüm yaaaaaa