Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal paris feria wild ombre

Booklover289

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
10
0
6
34
İstanbul
Arkadaşlar aranızda loreal paris feria wild ombre serisini türkiyede gören var mı ? Saçlarımı ombre yapmak istiyorum ve bunu araştırınca çok güzel ve kolay olduğunu gördüm gören varsa nerde gördüğünü fiyatını falan yazabilir mi ?

Arkadaşlar aranızda loreal paris feria wild ombre serisini türkiyede gören var mı ? Saçlarımı ombre yapmak istiyorum ve bunu araştırınca çok güzel ve kolay olduğunu gördüm gören varsa nerde gördüğünü fiyatını falan yazabilir mi ?
yok canım ya geçen yıldan beri o seriyi arıyordum bende.. türkiyeye gelmemiş maalesef. getirirler mi bilemiyorum. ama onu kendinde yapabilirsin. ben öyle yapmıştım sonradan çok da güzel oldu.. :16::16:

palettenin yoğun açıcısını al.. bir de o kutudaki tarağa benzer bir tarak edin. watsons da falan var. küçük fazla derinliği olmayan bir tarak. görürsün kesin. sonra tarakla saçlarının önce uçlarını tarayarak sürüyorsun. sonra üstte nerden başlayacaksan tarağı dikey tutarak kulak memesi hizasından aşağıya doğru yayıyorsun.. ama şuna dikkat et uçlara sürdükten sonra 10 dk bekle sonra dikey sürmeye devam et 10 dk daha bekle yıka.. yani uçlar daha uzun süre beklesin ki geçiş olsun saçların arasında.. ben öyle yaptım geçen sene çok da güzel oldu... ombre serisinide boyanın önemi yok zaten önemli olan tarağı ve uygulama şekli..onu da dediğim gibi halledebilirsin. saçını boyamadan youtubedan detaylı uygulamalarına bak canım..

palettenin yoğun açıcısını al.. bir de o kutudaki tarağa benzer bir tarak edin. watsons da falan var. küçük fazla derinliği olmayan bir tarak. görürsün kesin. sonra tarakla saçlarının önce uçlarını tarayarak sürüyorsun. sonra üstte nerden başlayacaksan tarağı dikey tutarak kulak memesi hizasından aşağıya doğru yayıyorsun.. ama şuna dikkat et uçlara sürdükten sonra 10 dk bekle sonra dikey sürmeye devam et 10 dk daha bekle yıka.. yani uçlar daha uzun süre beklesin ki geçiş olsun saçların arasında.. ben öyle yaptım geçen sene çok da güzel oldu... ombre serisinide boyanın önemi yok zaten önemli olan tarağı ve uygulama şekli..onu da dediğim gibi halledebilirsin. saçını boyamadan youtubedan detaylı uygulamalarına bak canım..

Geçen sene palettenin açıcısını alacaktım ( saçıma şuana kadar hiç boya sürmedim ) fakat bir öğretmen arkadaşım memnun kalmadığını saçını yaktığını falan söyledi bende korktum alamadım :)) :1:

Geçen sene palettenin açıcısını alacaktım ( saçıma şuana kadar hiç boya sürmedim ) fakat bir öğretmen arkadaşım memnun kalmadığını saçını yaktığını falan söyledi bende korktum alamadım :)) :1:

saç çok yıpranmıştır, üst üste boyanmıştır, fazla süre bekletilmiştir, saçında başka işlemlerde vardır( perma vs gibi) pek çok sebeple arkadaşının saçı yanmış olabilir.sende de öyle bir etki gösterecek anlamına gelmez. içindeki kullanım klavuzuna uygun kullanırsan bir sorun çıkacağını sanmam. çok korkuyorsan çok uzun bekletme 20 dk falan beklet birşey olmaz. ben hep palette kullandım açıcıda öyle bir sorunla karşılaşmadım.. feria ombre serisinin içindeki de açıcı zaten canım..

aaa ombre serisini getirmişler mi? izmirdekilere baktım ben hiçbirinde göremedim. bi de sordum orda çalışan kıza hiç duymadım falan dedi.. şu ürünlerin türkiyeye gelmesi asır sürüyo resmen..

aaa ben geçen yıl gördüm yaaa hatta alamya niyetlendim de sonra vazgeçmiştim bu yıl bilmiyorum ama geçen yıl vardı bu yıl hiç dikkat etmedim hatta yanlış hatırlamıyorsam burda da konu vardı watsonslar da var diye :44:

aaa ben geçen yıl gördüm yaaa hatta alamya niyetlendim de sonra vazgeçmiştim bu yıl bilmiyorum ama geçen yıl vardı bu yıl hiç dikkat etmedim hatta yanlış hatırlamıyorsam burda da konu vardı watsonslar da var diye :44:

feria var da ombre serisi'miydi gördüğünüz? ben izmirdeyim izmirdekilerde yoktu hatta gratis rossmann hepsini gezdim o dönem...

feria var da ombre serisi'miydi gördüğünüz? ben izmirdeyim izmirdekilerde yoktu hatta gratis rossmann hepsini gezdim o dönem...

feria ne inan bilmiyorum. evet ombreydi siyah kutularda hatta. bak kızlar size harika bir haberim var diye bir konu var ombre ile ilgili, konuyu açan bayanda watsonslarda gördüm yazmış. valla watsons a gidersem tekrar bakayım bu yıl kaldırdılarsa bilmiyorum ama geçen yıl görmüştüm

konunun devamını okudum da herkes bulamadık yazmış. ama ben görmüştüm ya yanlış mı gördüm diyeceğim ama elime aldım baktım bir ara geldi gitti mi hemen anlamadım. konuyu açan arkadaş bende gördüm diyor kafam karıştı walla :44:

konunun devamını okudum da herkes bulamadık yazmış. ama ben görmüştüm ya yanlış mı gördüm diyeceğim ama elime aldım baktım bir ara geldi gitti mi hemen anlamadım. konuyu açan arkadaş bende gördüm diyor kafam karıştı walla :44:

canım tabi doğru da görmüş olabilirsin. inş da doğru görmüşsündür. güzel bir ürün çünkü. ben yurtdışına giden tanıdık bulsam sipariş vermeyi düşünmüştüm.. bende bakayım tekrar gidersem.. dikkat edeyim.

slm kızlar ben de bugün tam da youtubedan bi sürü video izledim. saçlarım koyu renk ama yine de istiyorum beyaz tenliyim.. eğer yapacaksanız birlikte deneyelimm ben çok istiyorumm:16: $Ombre-Hair-Style-2013.jpg benim koyuluğu böyle saçımın ama çok uzun saçlarım bu görüntü gibi rengini ayarlamayı becerebilirsem çok mutlu olacağımm:21:

$dfghj.jpg iki sene önce ombre değil ama ışıltı istemiştim kuaför gitti tepeme kadar boyadı doğal durmadı renk iyi ama ben böyle istemiyorum şimdi hiç kalmadı saçımın heryeri dibi gibi yani şu an.

$ortadan-ayrýlmýþ-saç-modelleri-600x450.jpg bakın işte koyu saç ama yakışmış gayetttabi benim saç daha uzun o yüzden daha aşağıdan başlamam gerekir sanırım
$bnnn.jpg hatta şimdi bi tık daha uzun. saçlarım dalgalı bi de burada fönlüydü

bi de ben açıcı istemiyorum demiştim kuaför bu saçı nasıl açtı anlamadım yani oriel miydi neydi ondan olmasın dedim merak etme onu kullanmayacağim demişti.. keşke hatırlasaydım.. şimdi kendim yapmak istiyorum bu rengi ya da bi tık açığı da olabilir. bi arkadaş demiş ki.. uçlara sürün 10dk snra birz daha yukarı boyayın demiş çok mantıklı bence küt diye açılınca hoş olmaz hatta krepe yapıp öyle boyamalıyız bence

Arkadaşlar ben dayanamadım arkadaşlarıma sordum aralarında fransaya gidecek olan varmış ondan rica ettim getittiriyorum inş. Güzel olur :52: saçlarım orta boyda ve saç rengim koyu küllü kumral ve açık küllü kumral arası bir renkte sizce olur mu ? Bayaa bir heves yaptım 2-3 senedir kısmet bu zamanaymış yapınca fotoğraflarını atarım :))

Arkadaşlar ben dayanamadım arkadaşlarıma sordum aralarında fransaya gidecek olan varmış ondan rica ettim getittiriyorum inş. Güzel olur :52: saçlarım orta boyda ve saç rengim koyu küllü kumral ve açık küllü kumral arası bir renkte sizce olur mu ? Bayaa bir heves yaptım 2-3 senedir kısmet bu zamanaymış yapınca fotoğraflarını atarım :))

küllü üzerine baya güzel olur tahminen:34::34: kullanıp resmini koy bizede fikir olsun =)

bi de ben açıcı istemiyorum demiştim kuaför bu saçı nasıl açtı anlamadım yani oriel miydi neydi ondan olmasın dedim merak etme onu kullanmayacağim demişti.. keşke hatırlasaydım.. şimdi kendim yapmak istiyorum bu rengi ya da bi tık açığı da olabilir. bi arkadaş demiş ki.. uçlara sürün 10dk snra birz daha yukarı boyayın demiş çok mantıklı bence küt diye açılınca hoş olmaz hatta krepe yapıp öyle boyamalıyız bence

evet o arkadaş benim =p ben daha önceden öyle yaptım çok güzel olmuştu ama o dönemden foto yok elimde maalesef =( çok uzun kullanamadım küllü merakıyla saçımın hepsni açınca bozuldu.. keşke resim çekseymişim=( üste doğru tarayarak sürüyorsunuz daha doğal oluyor.. direk sürerseniz üstü koyu altı açık çok garip bişi olur.. renk geçişi için alt kısmı daha uzun bekletip sonra üste sürüp(çene hizasından itibaren) aşağıdan yukarı dikey tararsanız renk geçini sağlamış olursunuz :34: sizede yakıacağına eminim..

Back