kızının hiçbirşeyi yok merak etme birşeyi var diyenlere de KULAK ASMA! benim kızım da küçük doğdu ( 2,5 kg), doğduğundan beri iştah problemi yaşıyoruz, bir ara memeye düşüyor hiç birşey yemek istemiyor, şu sıra diş çıkartacağı zamanlar ağzını bile açmıyor sadece beni emiyor ama sütüm de iyice azaldı artık bir faydası yok yani, yediği zaman iyi yiyor nadir de olsa, onda da değişik şeyler olucak, hamur işi olcak sevdiği şeyler olcak öyle, ama çok hareketli hergün 5 km. koşuyodur kesin, sadece uyurken dinleniyor yoksa hep ayakta hep gezer...1 yaşındayken 7 buçuk kiloydu şuan 14 aylık 8 buçuk kilo,2 aydır iyi kilo aldı,doktorum karnı açken emzirme sakın dedi,önce yemeğini yesin üstüne emzir dedi, birde çocuk senden bıkmış olabilir arada babası yedirsin yemeğini, seni görünce aklına meme gelir ve yemek yemek istemeyebilir, iştah açıcı şurup yoktur dedi sadece vitamin takviyesi verdi...bir de günde 3 öğün yediriyorum sadece, arada öyle eline aburcubur bisküvi falan yasak, sadece meyve...bunları bir dene istersen, işe yaramazsa da üzme kendini anca kendini yıpratırsın, ben çok yaptım sen yapma...zayıf çocuk şişman çocuğa göre daha dirayetli olur..