HanimKelesimiGetir RÖPORTAJI HanimKelesimiGetir 1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?
1)Sonuna kadar desteklediğim,ama her seferinde katılmak isteyip son anda vazgeçtiğim yarışma..Çok güzel,değişik tarifler oluyor,ben bile neler öğreniyorum her seferinde..Öğrenmenin yaşı yokmuş mesela,banada tecrübe oluyor her seferinde
2)Yarışmadan beklentileriniz? 2)Adil bir yarışma olsun yeter,hak eden kazansın diyorum..:13:
3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz? 3)Evet beğeniyorum,gerçi tek sıkıntı başka yemekleri de beğenip oy verememek oluyor
kararsız kalıyorum bazen..
4)Yarışmaya neden katıldınız? 4)Değişiklik olsun dedim,hemde kendimi sınamak istedim burada..Her ne kadar yakın çevrem yemek olayımı çok beğenselerde,buradada bunu göstermek istedim..Elimden geldiği kadar bişeyler yapmaya gayret ettim.Birde benim kankişkerim varya sürekli hadi sende katıl diyorlardı,herkese süpriz yapıp katılmaya karar verdim,iyiykide katılmışım diyorum
5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor? 5)Eşim ve kızım biliyor sadece,sağolsun eşimede ilk söylediğimde çok destek verdi bana
6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli? 6)Benim için birincilik önemli değil,önemli olan burada birşeyleri paylaşmak,beğeniye sunmak,sonuncu bile olsam buradaki yaşadığım tattığım,heyecanı hayat boyu unutamamak olacaktır bana,buda yeter diye düşünüyorum.
7)Hediyeler hakkında ki fikirleriniz?
7)Hediyeler tek kelime ile süper zaten,kaç gündür siteyide takip ediyorum çok cici ürünler var,gözüme kestirdiklerimde var gerçi
8)Yarışma devam etmeli mi? 8)Kesinlikle etmeli diyorum,çok farklı lezetler çıkıyor ortaya ,her seferinde değişik şeyler öğreniyoruz hepimiz..Bu imkanı sağlayan sevgli Kazene'de teşekkürlerimi sunuyorum
9)yemek yapma konusunda iddianız?
9)27 yıllık evlilik olunca hayli iddialı olduğumu söyleyebilirim,ama benim bile bilmediğim yada beceremediğim yemekler yok değil.Örneğin içliköfte,
desem
ancak uzaktan bakar yada hazıra konup yerim
10)Oylar sizce nasıl veriliyor? 10)Arkadaşa gidiyor genelde,bana göre buda yanlış..Emeğe, sunuma,lezzete oy vermek daha adilane olacaktır..
Burada kimse bana oy vermedi diye düşünmesin,oy vereceksem de arkadaşım diye değil yapılan yemeğe oy vermek isterim açıkcası..Çok ta güzel yemekler çıkıyor ortaya karar vermek bu sefer cidden zor olacak..
11)Rahatsız olduğunuz durumlar? 11)Rahatsız olduğum öyle bir durum yok,ama dediğim gibi hak eden kazansın yarışmayı,bizlerde alkışlayalım kendisini tebrik edelim arkadaşmızı
12)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar? 12)Çok fazla bir hazırlık yapmadım açıkcası,çoğu malzeme evde vardı zaten,alışverişte eksik olanı aldım sadece..Ama heyecan yoktu diyemem,daha bir özendim dikkatli yapmaya çaba gösterdim
13)Yarışma sonrası hisleriniz? 13)Yemek hazırlığı bitti fırına vereceğim zaman,allahım ne olur utandırma beni bu kadar emek boşa gitmesin dedim..Bu işler tecrübeyle de olmuyor,şanssızlık oldumu devamı gelir zaten.Yemeği yerkende tamam dedim bu iş bu kadar,emeğime değdi dedim.Eşim sağolsun çok destek verdi kendiside
yerken düşüncelerini açıkca ifade etti beğenisini sundu