Arkadaslar Merhaba, bende 1 sene önce dis yaptirmak icin internette gezinirken kendimi burada bulup üye oldum.Gecen zaman icinde ara ara girip merak ettigim konular hakkinda ki yazismalari okudum. Her kadinin oldugu gibi benim de sorunlarim var. Burun,göbüs ve gögüs :) Ama benim esim de bu konulara asiri tepkili ben begeniyorum önemli olan benim begenmem diyor. Ben de hayir efendim önce benim begenmem sonra istersen sen begenirsin o sana kalmis birsey diyorum
Neyse ki nefes problemimden dolayi doktora gittim testlerim yapildi, film cekildi ve alerjim oldugu, burnumda et oldugu ve burun kemigimin biraz yamuk oldugunu söyledi. Ben bu duruma üzülecegime cok sevindim, ahaa dedim
estetik icin firsat cikti :) Doktorum et almayi develetin karsiladigini ama burun icin estetige girdigi icin para alacagini söyledi. Ne kadar dedim 600 euro bana 300 euro da anestesi uzmani aliyor dedi. Hemen eve gelip durumu esime anlattim, ama dedim burun kemigimde yamukmus ve artik sigorta bunu karsilamiyormus birde burun ucumdaki kikirdagim büyük oldugu icin bana zarari varmis ve doktor bunlar icin toplam 900 euro istiyor dedim. Ne sacmaa ya sigorta nasil ödemez dedi önceleri ödüyormus ama millet en kücük yamukluk icin masaya yatinca sigorta kisitlama getirmis dedim :) Tamam saglik icinse yapacak birsey yok bir an önce ameliyatini ol dedi. Hemen doktoru aradim ve 31 Marta randevu aldim. Burun olayini bu sekilde hallettik. Sirada gögüs ve göbüs var bakalim onlara ne yalan bulucam