Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Jelesec yemek haftaya çarşamba ?? ben de katılmayı çok isterdim ama gün uymuyor bana maalesef.. bir dahaki sefere inşallah şayet tekrarlarsanız ??? kendi kendimi ne güzel dahil ettim :KK17:

evet yaa bir dahakine hepimiz kendimizi dahil edelim :KK53::KK37:
ben burdan oraya nasıl geleceksem :KK53::KK53::KK53:

Arkadaslar Merhaba, bende 1 sene önce dis yaptirmak icin internette gezinirken kendimi burada bulup üye oldum.Gecen zaman icinde ara ara girip merak ettigim konular hakkinda ki yazismalari okudum. Her kadinin oldugu gibi benim de sorunlarim var. Burun,göbüs ve gögüs :) Ama benim esim de bu konulara asiri tepkili ben begeniyorum önemli olan benim begenmem diyor. Ben de hayir efendim önce benim begenmem sonra istersen sen begenirsin o sana kalmis birsey diyorum :KK70: Neyse ki nefes problemimden dolayi doktora gittim testlerim yapildi, film cekildi ve alerjim oldugu, burnumda et oldugu ve burun kemigimin biraz yamuk oldugunu söyledi. Ben bu duruma üzülecegime cok sevindim, ahaa dedim estetik icin firsat cikti :) Doktorum et almayi develetin karsiladigini ama burun icin estetige girdigi icin para alacagini söyledi. Ne kadar dedim 600 euro bana 300 euro da anestesi uzmani aliyor dedi. Hemen eve gelip durumu esime anlattim, ama dedim burun kemigimde yamukmus ve artik sigorta bunu karsilamiyormus birde burun ucumdaki kikirdagim büyük oldugu icin bana zarari varmis ve doktor bunlar icin toplam 900 euro istiyor dedim. Ne sacmaa ya sigorta nasil ödemez dedi önceleri ödüyormus ama millet en kücük yamukluk icin masaya yatinca sigorta kisitlama getirmis dedim :) Tamam saglik icinse yapacak birsey yok bir an önce ameliyatini ol dedi. Hemen doktoru aradim ve 31 Marta randevu aldim. Burun olayini bu sekilde hallettik. Sirada gögüs ve göbüs var bakalim onlara ne yalan bulucam :p

ben karın germe ameliyatı olmaya karar verdiğimde çevremdekilere fıtık ameliyatı olacağımı söylemeyi planlamıştım.doktora muayene için gittiğimde bariz fıtıkların var dedi.nasıl mutlu oldum anlatamam :)
yalan söylemek zorunda kalmadım :))))
hakkında hayırlısı olsun.

Benim birde sormak istedigim bsy var ameliyattan sonra bi krem bsy kullaniliyor mu yaranin hizli iyilesmesi icin. Bazilari bepanthen yazms bazilari antibiyotikli krem. Bir de yara izi kremleri ne zmn kullanilmaya basliyor?

canım doktorun gerekeni söyler...her doktorun farklı uygulamaları oluyor.amlyt sonrası mutlaka söyler olaki unutursa sen hatırlatırsın :)

Selam bayanlar ben de 18 Şubat'ta ameliyat masasına yatacağım.Bu forumlarda okuduklarım sayesinde ciddi fikir sahibi olduğumu düşünüyorum. sonuçlardan ben de sizi haberdar ederim.

selam bayırgülü.inşallah rahat bir süreç geçirirsin :)

Son düzenleme:
arkadaşımız sanırım şu an ameliyatta...öğleden sonra alacaklardı en son saat 12.48 de yazmış bana :))
inşallah çok rahat geçireceksin sürecini canım.ve inşallah beklediğin vücuda kavuşacaksın
dualarımız seninle :KK54:

Sağol melosb, benimki de kapsamlı bir ameliyat olacak, göğüs küçültme, dikleştirme, karın germe, yanlardan lipo...haliyle biraz tedirginim. üç katlı pasta gibi duran şu halimden bıktım artık. onlarca yapılıp, terkedilen diyetten sonra artık yemek yiyerek mutlu olan ben, ameliyata karar verip gün aldıktan sonra bir haftadır zımba gibi diyet yapar oldum :) eskiden her diyet beni mutsuz ederdi ama şimdi ciddi bir hedefim var bu hedef benim için müthiş bir motivasyon kaynağı oldu. ve tabii ki sizlerin burada paylaştıkları :KK3:

bayırgülü hangi hastanede hangi doktora ameliyat olacaksın?

Tüh ben yoktum kaçırdım maalesef ....

akşam toplanın o zaman şenliği kaçırma :KK9:

Jelesec yemek haftaya çarşamba ?? ben de katılmayı çok isterdim ama gün uymuyor bana maalesef.. bir dahaki sefere inşallah şayet tekrarlarsanız ??? kendi kendimi ne güzel dahil ettim :KK17:

gel bekleriz özlüyoruz biz görmeden duramıyoruz kanka olduk kızlarla :KK16: k.k.da büyük buluşma yaparız herkes gelir :KK19:

herkesin bünyesı acı esigi farklı o kadar korkulacak bi ameliyat oldunu düşünmüyorum umarım hersey istedınız gibi olur

bence de sana katılıyorum eskisi gibi değil daha kolay ameliyatlar

biri benden mi bahsettiiii :KK53: :KK53: kıhkıhkıh :) ivit yaptırdım ben benimde tenim beyaz ama izlerim bir yıl olmasına ragmen gecmedi malesef yanlar gene bi nebze ama ortalar felaketti :) yaptırdım mutluyum kutluyum hey :p :KK9: :KK9:

karın germedeki acıya gelince bilemiyorum neden ben sıfır acı hissettim gerci aynı anda silikonda takıldı bana onun acısından karnımı unutmuş olabilirim de :KK9: ama hiç sızlama yanma acıma hissetmedim sadece dikkat etmek gerekiyor oturup kalkarken veya yatarken kasılmamak falan o biraz sıkıntı yaptı o kadar :26:

amanın cadı gelmiş:21::KK1: geçti tabi acısı ilk gün ağlıyordun, yeni estetik ameliyatlarında da acı hiç olmasın canım :KK76:

Benim birde sormak istedigim bsy var ameliyattan sonra bi krem bsy kullaniliyor mu yaranin hizli iyilesmesi icin. Bazilari bepanthen yazms bazilari antibiyotikli krem. Bir de yara izi kremleri ne zmn kullanilmaya basliyor?

canım bunu doktoruna sor her doktor farklı öneride bulunabiliyor

Silikon taktıran arkadaşlar, ne kadar ödediniz sadece silikon için fiyat bilgisine ihtiyacım var.

ysmnts çok geçmiş olsun doktorumuz aynı keşke kombine olsaydın karınla meme bir arada çıkardı

sadece silikona 1300verdik biz tatlım yuvarlak. damla olunca biraz daha pahalı galiba

bu fiyat doktora hastaneye göre değişir canım

Melosb cim sanırım sorum yanlış olmus. Sadece silikon derken karin germe harici, silikon koydurma operasyonu için ne kadar verdiğinizi merak ettim. Birde bu takılan silikon ömürlükmü oluyor, yoksa belli bir süre sonra değişmesi mi gerekiyor.

silikonla dikleştirme var bende (küçültme de) üst loba kondu ama büyük değil ömürlük dedi doktor ama sorun yaşarsam çıkarttırırım

Selam bayanlar ben de 18 Şubat'ta ameliyat masasına yatacağım.Bu forumlarda okuduklarım sayesinde ciddi fikir sahibi olduğumu düşünüyorum. sonuçlardan ben de sizi haberdar ederim.

hayırlı olsun ameliyat tarihiniz merakla gelişmeleri bekliyoruz

canım bunu doktoruna sor her doktor farklı öneride bulunabiliyor

ysmnts çok geçmiş olsun doktorumuz aynı keşke kombine olsaydın karınla meme bir arada çıkardı

bu fiyat doktora hastaneye göre değişir canım

silikonla dikleştirme var bende (küçültme de) üst loba kondu ama büyük değil ömürlük dedi doktor ama sorun yaşarsam çıkarttırırım

hayırlı olsun ameliyat tarihiniz merakla gelişmeleri bekliyoruz

Canım silikonlar ilgili ne gibi bi problem yaşama ihtimali var?

ben karın germe ameliyatı olmaya karar verdiğimde çevremdekilere fıtık ameliyatı olacağımı söylemeyi planlamıştım.doktora muayene için gittiğimde bariz fıtıkların var dedi.nasıl mutlu oldum anlatamam :)
yalan söylemek zorunda kalmadım :))))
hakkında hayırlısı olsun.

Ya benim gögüslerim de de zararsiz ici su dolu kistlerden var. Gecen Esime olayi citlattim sesini cikarmadi ama is ciddiye binince bakalim tepkisi ne olacak :))

Elbette ederiz.. Herşey harika olacak bak gör ....

Yarın sabah 8.30 da hastahanede olmam lazım. Korkuyorum. Vaz mı geçsem diyorum. Ya işler yolunda gitmezse? İstediğim görüntüyü elde edemezsem . Bütün eziyet boşa gidecek, izler de cabası…

Yarın sabah 8.30 da hastahanede olmam lazım. Korkuyorum. Vaz mı geçsem diyorum. Ya işler yolunda gitmezse? İstediğim görüntüyü elde edemezsem . Bütün eziyet boşa gidecek, izler de cabası…

Gönlünü ferah tut cym, herşeyin güzel olacağından şüphemiz yok. Ben bu konuda şimdiye kadar pek olumsuz bir paylaşım görmedim. şimdiden geçmiş olsun.

Umarim istegin vucuda kavusursun... iz konusu onemli tabii ama benim icin sarkik
Gobekten kurtulmak daha onemliydi buna ragmen simdi simdi ancak bakabliyorum.
Ama sarkiklik bitti cok mutluyum. Insallah sende coookk mutlu olursun..
Sevgiler canim

Umarim istegin vucuda kavusursun... iz konusu onemli tabii ama benim icin sarkik
Gobekten kurtulmak daha onemliydi buna ragmen simdi simdi ancak bakabliyorum.
Ama sarkiklik bitti cok mutluyum. Insallah sende coookk mutlu olursun..
Sevgiler canim

Insallah Massal13.
Kaş yapayım derken göz çıkarmaktan korkuyorum sadece. Ama istediğimi giyememek. Ne giysen kocaman göğüslerden bıktım. Çamaşırın yaptığı iz ve acıdan bahsetmiyorum bile.

X