Kurt Seyit ve Şura istanbul Star Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.849
104
birkaç hafta sonra final yapacak olan Kuzey Güney dizisinin yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni sezondaki dizisi ve rol arkadaşı belli oldu.

İddiaya göre, Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizi için Star’la anlaştı. ‘Kuzey Güney’den bölüm başına 40 bin TL alan oyuncu, fiyatını da artırdı. 60 bin TL’ye el sıkışan Tatlıtuğ, yüklü bir meblağı da peşin aldı.
’Ay Yapım’la çalışma şartıyla imza atan oyuncu, yeni projesine ocak ayında başlıyor.
Tatlıtuğ’un partneri de belli. Oyuncu, ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin ‘Aylin’i Farah Zeynep Abdullah’la kamera karşısına geçecek.

Dizi, Nermin Bezmen’in ‘Kurt Seyd&Shura’ romanından yola çıkılarak çekilecek. Kitapta, Çarlık Rusyası’nın görkemli yaşantısından Bolşevik İhtilali’yle İstanbul’a sürüklenen hayatlar anlatılıyor.

aaa inanmıyorum bu kitap mükemmel bir kitaptı nermin bezmen'in :)
çok güzel bir dizi olacağından eminim :)
zorlu ve tutkulu bir aşk hikayesi
hem de yaşanmış..

bu kitabı severek okumuştum mükemmel çok başarılı çok okunaklu bir roman umarım dizide başarılı olur

bu kitabı okuduğumda okadar çok beğenmiştim ki inanır mısın 5 yıl başka kitap okumadım inş kitapa uygun dizi olur hatta kiabı okurken bunun dizis yok mu demişim

Büyük bir merakla bekleyeceğim...Kurt seyd seçimi çok başarılı.:KK9: :KK66:

Son düzenleme:
Kıvanç Tatlıtuğ, 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinin Aylin'i Farah Zeynep Abdullah'la Nermin Bezmen'in kitabından uyarlanan 'Kurt Seyd&Shura' dizisinde başrolü paylaşacak.

“Kuzey Güney”in hemen ardından yeni dizi çalışmalarına başlayan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni rol için imajını da değiştirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Nermin Bezmen’in “KurtSeyt&Shura” romanından uyarlanan dizide başrolü üstlendi. Yakışıklı oyuncu, Bolşevik ihtilaliyle birlikte Çarlık Rusya’sının görkemli yaşantısından kopup İstanbul’a sürüklenen hayatları konu alan dizide bir Kırım Türkü’nü oynayacak.

Tatlıtuğ, seyirci karşısına Çar Nikola’nın muhafız alayındaki genç bir üsteğmenken Bolşevikler’in ölüm listesine giren ve bir taka dolusu silahla İstanbul’a gelen Kurt Seyt olarak çıkacak. Oyuncu, bu rol için görüntüsünü de değiştirip sakal bıraktı.
26D_SPOT-kuseyye.jpg

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın paylaşacağı “Kurt Seyt ve Shura” dizisinin kadrosuna iki yeni oyuncu daha katıldı. Fatih dizisinde Şehzade Mustafa'yı canlandıran Birkan Sokullu ve Leyla ile Mecnun dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Ushan Çakır, Kurt Seyt ve Shura dizisinde rol alacak. Birkan Sokullu'nun canlandıracağı karakter, Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandıracağı karakterin en iyi arkadaşı olarak ekranlara gelecek.

ZORLU ŞARTLARDA ÇEKİM

Nermin Bezmen'in aynı adlı romanın uyarlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah ve Yolante Cabau gibi isimlerin rol alacağı 'Kurt Seyit ve Shura' dizisinin çekimleri St. Petersburg'da Pazar günü başladı. Eski 10 dereceye yakın karlı bir havanın olduğu St. Petersburg'da çekimler tüm zorluklara rağmen sürüyor.

Ocak ayında Star TV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin yapımını 'Ay Yapım' senaristliğini şu sıralar 'Medcezir' dizisini de yazan 'Ece Yörenç' yapacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise 'Hilal Saral' oturacak.

Son düzenleme:
şu ana kadar en merak ettiğim yapım olacak, umarım beklediğimize değer:KK31:

O nasil bi tanitimdî oylee... hüüüp diye içine cekti etkiledi resmen.. telefondan video yukleyemedimm, bir an önce yuklenmeli.

[video=youtube;hJy4O9YiHQY]http://www.youtube.com/watch?v=hJy4O9YiHQY[/video]

Kitabı daha önce hiç duymamıştım.:KK17: Ama konusu çok hoşuma gitti. Diziyi çok merak ettim doğrusu. Merakla bekliyorum. :97:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok heyecanlıyım :KK66: nihayet dizi izleyeceğim, bir an önce başlasın.....

Kitabı daha önce hiç duymamıştım.:KK17: Ama konusu çok hoşuma gitti. Diziyi çok merak ettim doğrusu. Merakla bekliyorum. :97:

bulabilirsen kitabını mutlaka oku ben çok etkilenmiştim ve bu kitaptan sonra uzun bir süre kitap okumdım inş kitapla aynıdır fragman süper olmuş

ah Kıvanç ahh, o ne bakış öyle arkadaş, jön oldu adam jön, başlasında izleyelim bi an önce

bulabilirsen kitabını mutlaka oku ben çok etkilenmiştim ve bu kitaptan sonra uzun bir süre kitap okumdım inş kitapla aynıdır fragman süper olmuş

Bugün sordum ama yokmuş. Başka yerlere de bakacağım. Okumayı çok istiyorum. Hepiniz çok güzel olduğunu söylüyorsunuz. Merak ettim.:KK34:

Bugün sordum ama yokmuş. Başka yerlere de bakacağım. Okumayı çok istiyorum. Hepiniz çok güzel olduğunu söylüyorsunuz. Merak ettim.:KK34:

bulması zor ben kızkardeşimin liseden arkadaşondan alıp okumuştm ikinci bölümüde varmış onu bulamadım geçekten süper ötesi bir kitap

sahura değil canım "shura" okunuşu "şura" olduğundan diziye öyle konmuş.krakterin adı daha uzundu kısaca "şura" diyorlardı.kitap gerçekten güzeldi..ben oyuncu seçimlerini de çok başarılı buldum.sabırsızlıkla bekliyorum

X