ilk önce çok şaşırdım ve mutlu oldum tabiki....aslında benim yaptıklarım sanki karatayımsı bir diyet gibi bişeydi...karatayımsı diyorum çünkü ben meyveden vazgeçemiyorum....gelelim neler yaptığımın ayrıntılarına
--sabah kahvaltılarımda 2 porsiyon protein kullandım ya peynir-peynir yada peynir-yumurta şeklinde idi..ekmek kullanmadım....ancakk tabi doymam da lazımdı.... şöyle yaptım
4-5 yaprak marul pırasa veya t.soğan, domates ,salatalık ve 2 -3 adet cevizden oluşan bir salata yaptım...genelde içine yağ atmadım peynirin yağının yeterli olacağını düşündüm...müthiş doyurucu oluyordu...peynir lor peyniriydi...
---arada
1 bardak sütten yapılmış nescafe
veya biraz ceviz, 10 adet tuzsuz yer fıstığı yedim
----öğle yemeğinde de
genellikle çorba salata protein olarak 1 porsiyon peynir yedim
yada yukarıda anlattığım salatanın peynirsiz olupta ızgara mantarlı olanını yapıp yedim
akşam yemeklerinde de karbonhidrat almadan beslenmeye çalıştım....
trabzon hurmasını çooook severim saat 8:30 gibi 1 adet trabzon hurmasının üzerine 1 tatlı kaşığı tarçın ekleyip yedim
boool boool su içtim ve dokuzdan sonra kocaman bir bardak çubuk tarçınlı yeşil çay içtim başka bişey yemedim..Genelde menüelerim hep dolu doluydu...heralde yiyerek zayıflama bu olsa gerek....
Açıkçası pek spor yapamadım ama 75 kiloya geldiğimde sporu düzenli yapmaya gayret edeceğim çünkü 75 ten sonra kilo vermede zorlanmalar başlayacaktır...
Benim en büyük problemim çikolata gofret kek cips gibi şeyleri çok sevmem bunları kesince çok kolay kilo verebildim....
Herkese kolaylıklar diliyorum....Bol kilo vermeli bir yıl olması ve herkesin istediği kiloya ulaşması dileğiyle...