- 26 Haziran 2007
- 2.082
- 9
Bu çanta aslında eşarptan yapılıyor. Bende eşarp yoktu, ince çember vardı, bende rengine uygun saten dikerek biraz kalın olmasını sağladım. Siz istediğiniz kumaş türünü kullanabilirsiniz.
Benim Kullandığım bu…
Kumaşın kare olması lazım, şimdi bunun tersini çevirelim.
Çevirdikten sonra üçgen biçiminde katlayalım
İlk önce bir kenarından yutarak üçgen uca doğru ölçelim elimizi hiç çekmeden oraya bir düğüm atalım, aynı işlemi diğer uca uygulayalım, ve uzunlukları eşit mi bir bakalım. Yoksa çanta biraz yan duruyor.
Düğümler bittikten sonra böyle bir görüntü oluşması lazım. Çantamızı ters çevirelim
Düğüm attığımız kıyılarını da iç kısmına alalım, ve kalan uçlarından çantamıza tekrar bir düğüm atalım ki, sap kısmı oluşsun.
İşte çantamız budur arkadaşlar, yapmak isteyenler için basit bir çanta.
Uygun rengi seçerek hem spor hem klasik olarak kullanabilirsiniz.
Benim çantan biraz fazla renkli oldu, sanırım plaj çantası olacak:icecream:
Pozda verdik, çanta reklamı tamamdır.şakkıdı
Hadi durmayın bir deneme yapın, ne kadar kolaymış diyeceksiniz.
Çantanızı tek renkten yapıp üzerine istediğiniz çiçeği, boncuğu yerleştirebilirsiniz.
Benim Kullandığım bu…
Kumaşın kare olması lazım, şimdi bunun tersini çevirelim.
Çevirdikten sonra üçgen biçiminde katlayalım
İlk önce bir kenarından yutarak üçgen uca doğru ölçelim elimizi hiç çekmeden oraya bir düğüm atalım, aynı işlemi diğer uca uygulayalım, ve uzunlukları eşit mi bir bakalım. Yoksa çanta biraz yan duruyor.
Düğümler bittikten sonra böyle bir görüntü oluşması lazım. Çantamızı ters çevirelim
Düğüm attığımız kıyılarını da iç kısmına alalım, ve kalan uçlarından çantamıza tekrar bir düğüm atalım ki, sap kısmı oluşsun.
İşte çantamız budur arkadaşlar, yapmak isteyenler için basit bir çanta.
Uygun rengi seçerek hem spor hem klasik olarak kullanabilirsiniz.
Benim çantan biraz fazla renkli oldu, sanırım plaj çantası olacak:icecream:
Pozda verdik, çanta reklamı tamamdır.şakkıdı
Hadi durmayın bir deneme yapın, ne kadar kolaymış diyeceksiniz.
Çantanızı tek renkten yapıp üzerine istediğiniz çiçeği, boncuğu yerleştirebilirsiniz.
Son düzenleme: