2010 Kasım Anneleri

ben açayım sen doldur içini :)))
aslında niyetine girsem yaaprım azar azar . canım sıkıldıkça .
annem falan geldiğinde ya beraber yapalım derim .
doğumdan sonra hazır hazır pişiririm ne güsel olur.
millet sarmalar börekler yapıp buzluğa koyuyormuş doğumdan sonra kolaylık olsun diye .
ii fikir aslında ama yapacak adam lazım :1ninca:

Ay aso benım de en buyuk korkum allah korusun babanneme fln bısı olcak da gıdemıcem dıye :KK43: gercı babanneme bısı olsa doguruo olsam da gıderım de annemler bana soylemez ıste ahh ahhhh.. allah butun sevdiklerimize uzun omur versın..

çilek hadi hayırlısı dinlen bol bol. ben 3 hafta daha çalışıyorum. :KK43:(

Selam kızlar nasılsınız.Dünyalar tatlısı bitanecik dayımı dün akşam itibariyle kaybettik.Bana söylemediler tabi dün akşam:KK43: Öğlen öğrendim.:KK43: Hayat çok kısa gerçekten çok kısa:S 2 sene içinde ailemizden 3.kişinin vefatı.Kanser denen illet şeyi allah hepimizden uzak tutsun:KK43:

başınız sağ olsun aso..

canım çok fazla düşünüp kendini üzme olur mu?
çok zor biliyorum ama bebeğini düşün.
hatta cenaze ortamına da girme bence etkilenirsin allah korusun.
keşke sonra haber verselermiş.
Bana zaten haber vermediler ki dayanamadım deştim her yeri ve öğrendim.

kızlar çıkışım gelmiş.
hepinize iyi akşamlar, hoş sohbetler.
yarın görüşürüz. opuyorumnanaktan

çilek hadi hayırlısı dinlen bol bol. ben 3 hafta daha çalışıyorum. :KK43:(

sağol güzelim,
sıkılmazsam iyi, çalışmak isityordum ama stres arttıi baktım bebke geriliyo karnımdada ...

artık çok özlediğim öğlen uykularını inşallah uyayabilirim

Sağol Propcum zaten söylemediler ki.Bugün baktım kuzenlerimin hiçbiri nette değil.Hiçbiri teli açmıyor.Dayanamadım deştim iyice öğrendim.Zaten kendimi hazırlamıştım ben bikaç gündür bu duruma. :KK43:

Amin canım. Şu an Mersinde dayım keşke gelebilseydim son kez görebilseydim.

böyle durumlarda uzakta olmak insanı daha çok yıpratıyor haklsıın ama belki şimdi bu atmosferin uzağında olmak senin için bebeğin için daha hayırlıdır canım benim

Allah korusun prop ... aminn..
Allah sevdiklerimize uzun ömür versin, başımızdan eksik etmesin onları ...

Ay aso benım de en buyuk korkum allah korusun babanneme fln bısı olcak da gıdemıcem dıye :KK43: gercı babanneme bısı olsa doguruo olsam da gıderım de annemler bana soylemez ıste ahh ahhhh.. allah butun sevdiklerimize uzun omur versın..
:KK43: Söylemiyolar ki cam böyle durumda işte.Ben öğrendiğimde gömmüşler eve bile dönmüşlerdi.Allah herkese uzun ömürler versin canım
başınız sağ olsun aso..
sağol :S

Selam kızlar nasılsınız.Dünyalar tatlısı bitanecik dayımı dün akşam itibariyle kaybettik.Bana söylemediler tabi dün akşam:KK43: Öğlen öğrendim.:KK43: Hayat çok kısa gerçekten çok kısa:S 2 sene içinde ailemizden 3.kişinin vefatı.Kanser denen illet şeyi allah hepimizden uzak tutsun:KK43:

Başın sağolsun asocum mekanı cennet olsun dayının inşallah :KK43:(

Son düzenleme:
bayanssulusmile

başın sağolsun aso :KK43:

bende çıkayım bişiyler yapayım barii :s(
bugunde eşimi arayıp yemek yapmadım hazır alalım desem ne der acaba :eek:
iyi akşamlar herkese opuyorumnanaktan

doktordan geldik. doktor herşey çok güzel sen kolay doğuracaksın gibi gözüküyor dedi. 2.800 olmuş bebeğim. kafası tam aşağıdaydı. hatta yüzünün resimini bile çekemedi o yüzden çok gömülü dedi. haftaya nst, bir daha ki hafta ultrasona giricem. haberler böyle.
maaşallah canım herşeyin yolunda olmasına sevindim.. sağlıkla gelsin bebişin...

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun :KK43:( Allah kimseyi böyle sinsi bir hastalıkla sınamasın...

Hazalcım sen de bebişini görmüşsün cnm maaşallahhhhhhh :nazar::nazar:

eşim gelirken simit getirmiş yanına kahvaltılık filan hazırladık yedik acıkırsakta yemeğim var ısıtır yeriz :))

eşim şimdi ufo bakmaya gitti bu kış ısınmak zor olucak..

ben de alt komşuma bebiş sevmeye gittim minnacık ne güzelde uyuyordu yerim ben onuuu maaşallahh

mantı pazar günü kendimiz açıp yedik .:)
yemeseydik bende hazır mantı yapardım kolaycacık .
kuru fasülye yapıcaktım akşam ıslatmayı unutmuşum bu akşam ıslatıp yarın yaparım artık .

ben kuru fasülyeyi hiç ıslatmadan düdüklüde yapıyorum süper oluyor,ilk gazlı suyunu döküyorum ama...

başınız saolsun canımm,mekanı cennet olsun...

benimde havadan mıdır nedir bilmiyorum aşk filmi izleyip ağlamak ve abur cubur yemek istiyorumm :S

X