- 7 Ekim 2009
- 4.682
- 0
Sağol yarencimbaşınız sağolsun asocum . Allah rahmet eylesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol yarencimbaşınız sağolsun asocum . Allah rahmet eylesin
Selam kızlar nasılsınız.Dünyalar tatlısı bitanecik dayımı dün akşam itibariyle kaybettik.Bana söylemediler tabi dün akşam Öğlen öğrendim. Hayat çok kısa gerçekten çok kısa:S 2 sene içinde ailemizden 3.kişinin vefatı.Kanser denen illet şeyi allah hepimizden uzak tutsun
Bana zaten haber vermediler ki dayanamadım deştim her yeri ve öğrendim.canım çok fazla düşünüp kendini üzme olur mu?
çok zor biliyorum ama bebeğini düşün.
hatta cenaze ortamına da girme bence etkilenirsin allah korusun.
keşke sonra haber verselermiş.
çilek hadi hayırlısı dinlen bol bol. ben 3 hafta daha çalışıyorum. (
Sağol Propcum zaten söylemediler ki.Bugün baktım kuzenlerimin hiçbiri nette değil.Hiçbiri teli açmıyor.Dayanamadım deştim iyice öğrendim.Zaten kendimi hazırlamıştım ben bikaç gündür bu duruma.
Amin canım. Şu an Mersinde dayım keşke gelebilseydim son kez görebilseydim.
Söylemiyolar ki cam böyle durumda işte.Ben öğrendiğimde gömmüşler eve bile dönmüşlerdi.Allah herkese uzun ömürler versin canımAy aso benım de en buyuk korkum allah korusun babanneme fln bısı olcak da gıdemıcem dıye gercı babanneme bısı olsa doguruo olsam da gıderım de annemler bana soylemez ıste ahh ahhhh.. allah butun sevdiklerimize uzun omur versın..
sağol :Sbaşınız sağ olsun aso..
Selam kızlar nasılsınız.Dünyalar tatlısı bitanecik dayımı dün akşam itibariyle kaybettik.Bana söylemediler tabi dün akşam Öğlen öğrendim. Hayat çok kısa gerçekten çok kısa:S 2 sene içinde ailemizden 3.kişinin vefatı.Kanser denen illet şeyi allah hepimizden uzak tutsun
Amin canım aminnnBaşın sağolsun asocum mekanı cennet olsun dayının inşallah (
sağol figen :Sbayanssulusmile
başın sağolsun aso
maaşallah canım herşeyin yolunda olmasına sevindim.. sağlıkla gelsin bebişin...doktordan geldik. doktor herşey çok güzel sen kolay doğuracaksın gibi gözüküyor dedi. 2.800 olmuş bebeğim. kafası tam aşağıdaydı. hatta yüzünün resimini bile çekemedi o yüzden çok gömülü dedi. haftaya nst, bir daha ki hafta ultrasona giricem. haberler böyle.
mantı pazar günü kendimiz açıp yedik .:)
yemeseydik bende hazır mantı yapardım kolaycacık .
kuru fasülye yapıcaktım akşam ıslatmayı unutmuşum bu akşam ıslatıp yarın yaparım artık .