Bir Denizli Buluşması Daha...

Anuska

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
6.212
78
57
Arkadaşlar, Denizlili hanımlar olarak bir kez daha buluşuyoruz.
Lütfen duyanlar duymayanlara duyursun.

TARİH : 30 Ekim 2010 Cumartesi
SAAT : 14.30
YER : Gold Karaca Cafe
Bayramyeri İş Bankası karşısı, Adım Adım Ayakkabı'nı yanı, 3 katlı bir mekanmış.

Haydi bakalım, kimler geliyor?

Anuşka
Pelincan
Gülse
Nurun
Hera42
İbolya
Eliferdi
Gül105
Clea
Bluees
Cimcimeceyda
Mawirüya
Dilal2a

Son düzenleme:
inanmıyorum ya o kadar çok istiyordum fakat ben bu sefer bursada olacağım aksiliğin bu kadarına pesssssssssssssssssss mafoldumben

Bugün annem geliyor İzmir'den.Ama bir saatliğine bile olsa uğrarım yanınıza.opuyorumnanaktan

ne güzel, bir buluşma haberi daha..

cumartesi çalışıyorum ben. bu gidişle hiç katılamicam aranıza..

Son düzenleme:
selam bayanlar
gunun degışmesıne çok sevındım :KK3:
bızım de köyde dugunumuz vardı ıyı oldu ...30 da göruşmek dılegıyle
bu arda çarşıya ınecegım adını yazarım burdan...bende unuttum :kedi:

Evet, yok mu başka katılan? Ben en iyisi ilk mesaja liste yapayım...

Ah bir inanabilsem...:uhm:

Aşk olsun abla kaç görüşmeye geleceğim dedimde gelmedim bi kez yaşadık onda da hakikaten rahatsızdım telde de söledim sana onun dışındaki görüşmelerinizde ben memleketteydim.Müsait olduğum sürece tabi ki sizlerle görüşmek,sohbet etmek isterim..

anuşkacıgım yerın adını ögrendım :kedi:
gold karaca cafe :lepi:
bu arada ibolya ylada konuştum bı manısı olmazsa bızımla olacak canım kaydirigubbakcemile5

ne güzel bende denızlıde olsamda katılsam keşke aranızakaydirigubbakcemile3

sanırım ben gelemem çünkü o tarihte doğumuma en fazla iki hafta kalmış oluyo inşallah doğumdan sonra görüşürüz.

Aşk olsun abla kaç görüşmeye geleceğim dedimde gelmedim bi kez yaşadık onda da hakikaten rahatsızdım telde de söledim sana onun dışındaki görüşmelerinizde ben memleketteydim.Müsait olduğum sürece tabi ki sizlerle görüşmek,sohbet etmek isterim..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Biz geldik mi yapmassiniz alacaginiz olsun ....

Aşkolsun Kazen.:gitme: Zaten geçen sefer sizi ağırlayamamaktan dolayı yeterince üzüldüm.
Bir dahaki gelişine Allah izin verirse şöyle anlı şanlı bir buluşma yapalım.:lepi:
Hatta 10. yıl kutlamasını burada yapsak diyorum...:kedi:

X