• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok teşekürlerr kızlar eşim gelecekk 1 bucukta randevu almışş dün acile gittik göz dr nöbetçiymiş baktıda anlamadı bişeyy
kahvaltım 2dilm ekmek
3tane zeytin yeşil cayy
kızlar o kodar uykusuz olmama karşınn iyiyimm yeşil caydan mı acabaaa???

dünyalı nasıl bi çay içiyosun canım tarifi nedir??afiyet olsun

kutu çay tatlım rezene bitkisinin bir türünden yapılıyormuş sabah yürüyüşe çıkmadan demliyorum en az iki saat demlencek, yemeklerden yarım saat önce içiyorum. 15 gün kullanımlı bir çay... iki yıl önce denemiştim ve işe yarıyacaktı ama şeker yasak bu çayı içerken tabi ben şekerli şeylerde yemiştim hatta aşırı yediğim ve içtiğim halde kilo almamıştım :D
şimdi tam kuralına göre yani şekerli yiyecek ve içecek kullanmadam deniyorum spor felanda yaptığıma bu sefer umutluyum :)

selam kızlar

yazılanları okuyup cevaplandırdım ama tekrardan yazmadım.halletmem gereken işler vardı.

gün akşam sözümü tuttum canlar. ama ufak bir değişiklik yaparak. 2 kaşık makarna yemedim ama 3 kaşık patatesli tavuk soteden yedim. salata ve ardından (bir süre sonra)yeşil çayımı içtim.
ama gel görünki bu sabah yediklerimle dün akşamımı mahvettim.
kahvalıda yarım simit ve 2 ad kurabiyeyi yedim. ama inanın bilerek yapılmış birşey değildi. o kadar uykusuz ve kötüyümki anlatamam. arkadaş simidinin yarısını getirdi,2 tanede kurabiye bırakmış yanına. sizin oturup boş boş pc ye bakarken kuru kuru yemişim onları ki çaysız simidi pek tercih etmem.
neyse geri kalan günümü güzel atlatmak istiyorum. oğlumun boğazları doldu dün gece birazdan dr a gideceğiz. yemekde yemiyormuş. canım sıkıldı ona. buralarda olurum öpüldünüz.

günaydın kızlar gerçi ben hiç uyumadımmm
kızım cok hasta gece uyumadı 4 gibi ateşi cıktıı 7kadar oturdumm başında 4kadarda öksürükten uyuyamadı öğlen sonu dr gitcez bakalımm çok kötüyüm3 gündür toplasan 5 saat uyumamışımdır uyumak için başımı yastığa koyduğumdada uyuyamıyorumm dengem bozulduuu benimde boğazlarım acımaya başladııı off allahım cocuklar hsataolmasınn anneemin kıymetini şimdi daha cok anlıyorımmm
anne oluncadaha cok anlıyosun bazı şeylerii
sabaha 6gibi midem cok kötü yandıı ilaç içtim 1yudum ekmeklee
cnm bişey istemiyoo
ayakta zor duruyomm buğün giremeyebilirim cokk
canım seni çok iyi anlıyorum. çok çok geçmiş olsun.
anne olmak çok zor.annemin hakkını ödeyemem.
şimdi ara zamanı
1 porsiyon meyve ve 1 çay bardağı yağsız süt var menümde
aslında canım çekmiyor ama araları yapmadığım için yağlanmışım :(( çok üzüldüm zamanım yoktu dedim diyetisyene ama kesinlikle alışveriş merkezlerinde meyveni yiyerek gez dedi bana :)) komik geldi ama artık ihmal etmeyeceğim :))
elinden geleni yap hayatım.bu sefer olacak inşallah.
kızlar buarada ad hep geçmi gelir sayfaya.onunda bebişi ateşliydi dün,inşallah iyileşmiştir.geç kalınca merak ettim.
sağol canım. geliş saatlerim iş yoğunluğuma göre değişiyor bayecim. oğlumu dr götüreceğim.burnu tıkalı.
adcım oğluşun nasıl oldu??
canım çok pardon ben çok koptum geldiğimde de geçmişe bakamıyorum atlamışım kusura bakma canım

altın çilek kurusu veya yaşı farketmez çok önemli c vitamini deposu ve çok lifli bi meyve
biliyorsun c vitamini yağ yakımını hızlandırıyor
lif ise bağırsak çalıştırıyor
dolaşıma faydası var
benim bağırsak problemim yok ama diyetisyenim yağ oranım fazla diye yazıyor
sabahları aç karnına 7 tane yiyorum ve üzerine 2 bardak ılık su içiyorum 10dk ara veriyorum sonra kahvaltı yapyorum
çok faydası var antioksidan,zayıflamaya yardımcı...ben bazı sitelerden araştırıp baktım lezzeti de güzel tavsiye ederim
denemek lazım hayatım sağol açıklaman için.hemen dosyamıza kaydettim.
sabah yürüyüş yaptım bir saat
kahvaltım: bir buçuk dilim kızarmış ekmek, salatalık, domates, bir kaynama yumurta, yarım k.k. peynir
şimdi çay keyfi yapıyorum,kaydirigubbakcemile3
afiyet olsuuun.
asumancım dün bozmamışsın tebrikleeer alkisalkisalkis
oğlun nasıl iyileştimi?
yok hayatım daha değil. burnu tıkalı dr..gideceğiz.

dünyalı canım aslında ii fikir gibi geldi...bende denesem diyorum amaa benim listede yeşil çay ve biberiye çayı var acaba çok karıştırmasam mı??
afiyet olsun canım sonucu bu hafta görürüz zaten ona göre bende deneyebilirim ;)

bana gelince öğle yemeğim acayip kalabalık ve bol :))
çok doydum hatta salatam bitmedi
şöyle
1 küçük kase çorba
1 ton balık
1 çay bardağı yoğurt(naneli ve pulbiberli)
salata yağsız limonlu
2 dilim kepek ekmek
şimdi de akşam için patlıcan pişireceğim
buralardayım

merhaba kardeş takımcığım nasılsınız hepinizi çok öpüyorum güzel bir gün diliyorum .

adcim canım dün takıma yazmışsın oğlun hastaymış geçmiş olsun canım inşallah birazdaha iyidir nasıl toparladımı bari sende perişan oldun değilmi gerçi oğluşun iyileşsinde anneler hep fedakar olur Allah acil şifalar versin canım . 29 ekimde sıra bizde evet canım hatırlattığın için ayrıca teşekkür ederim sen olmasan gerçekten çok zor olur kaptanlığı yürütmek . karbonhidrat diyetinin listesini istemişsin verdiim linkten mi bulamadın listeyi yoksa linki mi kaybettin canım tekrar vereyim ne demek . ben bu hafta bozdum diyeti bir iki kez dışarıda yemek yiyince ipin ucu kaçtı haftaya salı reyhan ablada başlıyor birkaç kişi birlikte yapınca daha güzel ilerliyor canım . link aşağıda aslında başlayınca çok güzel kilo verdiriyor ama benim gibi oburlar için başlamak biraz zor oluyor işte :))

Diyet.in - Karbonhidrat Diyeti

Merhaba kızlarr,
Dolu iş yaptım bitirdim hemen geldim yazayım size diye ben salata yedim bir dilim ekmek ve ayran ya ama salatam çokkk baya boldu yani çok doyuyorum ama içine kaynamış tavuk koyuyorum biraz da şimdi bu kadar tok hissedince ben çok mu yiyorum acaba dedim sizce ??

suyumu içiyorum şimdi kalkıp yeşilçayımı alıp içeceğim buralardayım yazarım size yine...

bana gelince öğle yemeğim acayip kalabalık ve bol :))
çok doydum hatta salatam bitmedi
şöyle
1 küçük kase çorba
1 ton balık
1 çay bardağı yoğurt(naneli ve pulbiberli)
salata yağsız limonlu
2 dilim kepek ekmek
şimdi de akşam için patlıcan pişireceğim
buralardayım

Oh valla menü süpermiş :) Afiyet olsun dosbikçimm :))
Canım diyetin güzelmiş valla ben de yine baktım bi eksilme yok tutacağım bir diyetisyenin yolunu fiyatları ne durum da bilmiyorum ama korkuyorum ya bu hafta da veremezsem diye dikkat de ediyorum ama ya...

selam kızlar

yazılanları okuyup cevaplandırdım ama tekrardan yazmadım.halletmem gereken işler vardı.

gün akşam sözümü tuttum canlar. ama ufak bir değişiklik yaparak. 2 kaşık makarna yemedim ama 3 kaşık patatesli tavuk soteden yedim. salata ve ardından (bir süre sonra)yeşil çayımı içtim.
ama gel görünki bu sabah yediklerimle dün akşamımı mahvettim.
kahvalıda yarım simit ve 2 ad kurabiyeyi yedim. ama inanın bilerek yapılmış birşey değildi. o kadar uykusuz ve kötüyümki anlatamam. arkadaş simidinin yarısını getirdi,2 tanede kurabiye bırakmış yanına. sizin oturup boş boş pc ye bakarken kuru kuru yemişim onları ki çaysız simidi pek tercih etmem.
neyse geri kalan günümü güzel atlatmak istiyorum. oğlumun boğazları doldu dün gece birazdan dr a gideceğiz. yemekde yemiyormuş. canım sıkıldı ona. buralarda olurum öpüldünüz.

Canını sıkma ad cim sen yaa, diğer öğünler de dengelersin herkes hasta bugünler de dikkat etmek lazım amaan kendinize dikkat edin bi de siz hasta olursanız bebişler napar sonra :)

canım çok pardon ben çok koptum geldiğimde de geçmişe bakamıyorum atlamışım kusura bakma canım

altın çilek kurusu veya yaşı farketmez çok önemli c vitamini deposu ve çok lifli bi meyve
biliyorsun c vitamini yağ yakımını hızlandırıyor
lif ise bağırsak çalıştırıyor
dolaşıma faydası var
benim bağırsak problemim yok ama diyetisyenim yağ oranım fazla diye yazıyor
sabahları aç karnına 7 tane yiyorum ve üzerine 2 bardak ılık su içiyorum 10dk ara veriyorum sonra kahvaltı yapyorum
çok faydası var antioksidan,zayıflamaya yardımcı...ben bazı sitelerden araştırıp baktım lezzeti de güzel tavsiye ederim

Ben şimdi gördüm tatlım ya açıklaman için çok teşekkür ederim heralde aktarlarda filan bulurum alıp deneyim ben de yaa..
Bu arada çay diyince ben bi ara birinden duymuştum mate yaprağı yakılmasını önlüyormuş hem de tok tutuyormuş ben bugün alıp denemeyi düşünüyorum size de söylerim bi faydası olursa

öğlen 2 aram var ilkini yaptım 4 kaysı 2 ceviz
birazdan da yeşil ve biberiye çayı ve 3 diyet bisküvi
çok doyurucu bi diyet olmuş umarım zayıflarım

Merhaba kızlarr,
Dolu iş yaptım bitirdim hemen geldim yazayım size diye ben salata yedim bir dilim ekmek ve ayran ya ama salatam çokkk baya boldu yani çok doyuyorum ama içine kaynamış tavuk koyuyorum biraz da şimdi bu kadar tok hissedince ben çok mu yiyorum acaba dedim sizce ??

suyumu içiyorum şimdi kalkıp yeşilçayımı alıp içeceğim buralardayım yazarım size yine...
canım salataya ne kadar tavuk ekliyorsun genelde 3 köfte büyüklüğünde olması gerekiyor...ama gayet sağlıklı ve güzel olmuş...tam diyet yemeği...
çayında şimdiden afiyet olsun

Oh valla menü süpermiş :) Afiyet olsun dosbikçimm :))
Canım diyetin güzelmiş valla ben de yine baktım bi eksilme yok tutacağım bir diyetisyenin yolunu fiyatları ne durum da bilmiyorum ama korkuyorum ya bu hafta da veremezsem diye dikkat de ediyorum ama ya...
menüm güzel canım...
bende diyetisyene geçen sene gittim başarılı oldum ama bırakınca yine buradayım :((
bu defa yine başladım bakalım hayırlısı...
eğer kendi başına başarılı olamazsan git derim ama yok ben burda motive oluyorum diyorsan şimdilik hiç gerek yok :))

Ben şimdi gördüm tatlım ya açıklaman için çok teşekkür ederim heralde aktarlarda filan bulurum alıp deneyim ben de yaa..
Bu arada çay diyince ben bi ara birinden duymuştum mate yaprağı yakılmasını önlüyormuş hem de tok tutuyormuş ben bugün alıp denemeyi düşünüyorum size de söylerim bi faydası olursa

aktardan alıyorum canım...şimdi her yerde var kolay bulunuyor

mate çayını ben denedim faydası var ama bırakalı çok oldu... bütün bitkileri karıştırmak istemiyorum,tavsiye ederim

canım salataya ne kadar tavuk ekliyorsun genelde 3 köfte büyüklüğünde olması gerekiyor...ama gayet sağlıklı ve güzel olmuş...tam diyet yemeği...
çayında şimdiden afiyet olsun

menüm güzel canım...
bende diyetisyene geçen sene gittim başarılı oldum ama bırakınca yine buradayım :((
bu defa yine başladım bakalım hayırlısı...
eğer kendi başına başarılı olamazsan git derim ama yok ben burda motive oluyorum diyorsan şimdilik hiç gerek yok :))

aktardan alıyorum canım...şimdi her yerde var kolay bulunuyor

mate çayını ben denedim faydası var ama bırakalı çok oldu... bütün bitkileri karıştırmak istemiyorum,tavsiye ederim[/QUOTE

Canım tavuk ne kadar ekliyorum tam net bişey diyemem ama 3 köfteyi geçmez ya ama bundan sonra daha da dikkat ederim ölçüyü bilirim en azından.
Mate çayını da deneyim ben de bakalım, faydası olur umarım.
Diyetisyen konusun da da hani vereceğim 20 kilo sonuçta yanlış bişe yaparım da verdiğim kiloları tekrardan alırım diye korkuyorum hem de veremedim daha acaba yanlış mı besleniyorum kararsız kaldım işte ama motive oluyorum gerçekten buraya karşı sorumlu hissediyorum çünkü hepinize, herkese o yüzden şimdilik iyi ama artık kilo vermek istiyorum :)) Hep birlikte veririz umarım yaa 2 litremi de içtim bugün suyumu alıştım artık içmeye de suyu tavsiye ederim herkese...

Kızlarrrr selammm :).
Şehir dışından dönmüş bulunmaktayım :). ama o ladar cok sey yazılmıs kı hepsını okkuyamadım. şirkette sürekli toplatıdayım, bu yüzden yazdıklarını burdan başalayarak takıp edicem.
Umarım hepınız ıyısınızdır :).
Buarada buraya yazmadıgım sure boyunca 3 günlük detoks yaptım ve 2 gundur 14 gün programını uyguluyorum, şu kahvaltılık tahıl gevreklerıyle. o yuzden rejımımde ekstra durumlar olmadı için yediklerimi yazmıcam. ama size yorum yaparım :)

kızlar dr gittik geldik faranjit dedii ilaç verdi ateş cıkarsa cok tekrar gelin antibiyotiğe başlayalım dedi kızım daha hiç kullanmadııı iyi bişey ateş düşürüden sonra düşmesi hemen dedi vücut alışmamış ilaca dedii ben zaten cok nadir veririm ağrı kesici felann ila taraftarıdeilimdirr
inş ateşimiz çıkmaz
öğlen 2dilimden ekmek arası yaptım yemek yapacak halim yoktuu akşama ne yapcam bakalımm

kızlar dr gittik geldik faranjit dedii ilaç verdi ateş cıkarsa cok tekrar gelin antibiyotiğe başlayalım dedi kızım daha hiç kullanmadııı iyi bişey ateş düşürüden sonra düşmesi hemen dedi vücut alışmamış ilaca dedii ben zaten cok nadir veririm ağrı kesici felann ila taraftarıdeilimdirr
inş ateşimiz çıkmaz
öğlen 2dilimden ekmek arası yaptım yemek yapacak halim yoktuu akşama ne yapcam bakalımm

Tekrar geçmiş olsun canım, ilaçlarını da kullanır düzelir inşallah,

selam kızlar ben geldim.geleli çok oluyor ama başka bir sitede bulmam gereken çok öenmli bir yazı vardı ona baktım. bu arada oğluma antibiyotik aldık bir sprey verdi,boğazlar kötü olmuş onun haricinde gayet iyi dedi. zaten sırada bekleyenler için en sağlıklı görüneni bizimkiydi. randevu saatimiz geldiği halde bizden önce giren hastalar için birşey diyemedim çünkü onların çocukları daha hasta görünüyorlardı. valla beni linç ederlerdi :)))
neyse işin şakası iyiyiz geldik şükür olsun.
elacım, çok geçmişolsun canım,inşallah hayırlısı ile atlatır. benim oğlum ilk 24 saatinde aldı antibiyotiği. ayrıca vermekten korkma hayatım,gerekirse ver,vücudunun ona alışması lazım. çok öpüyorum canım.

Kızlarrrr selammm :).
Şehir dışından dönmüş bulunmaktayım :). ama o ladar cok sey yazılmıs kı hepsını okkuyamadım. şirkette sürekli toplatıdayım, bu yüzden yazdıklarını burdan başalayarak takıp edicem.
Umarım hepınız ıyısınızdır :).
Buarada buraya yazmadıgım sure boyunca 3 günlük detoks yaptım ve 2 gundur 14 gün programını uyguluyorum, şu kahvaltılık tahıl gevreklerıyle. o yuzden rejımımde ekstra durumlar olmadı için yediklerimi yazmıcam. ama size yorum yaparım :)

canım hoşgeldin. valla ne yalan söyliyim ben akşamdan sabaha yazılanları okumakta zorlanıyorum. kıymetini biliyorum,güzel günler bunlar,aradığım zamanlar çok oldu. kaydirigubbakcemile3
yoğun bir tempodan çıktın geldin ama diyet olayına ara vermemişsin ne güzel. tebrik ediyorum seni. ama 14 gün boyunca sadece gevrekmi yiceksin hayatım. tok tutarmıki. neyse inşallah başarılı olursun.çok öpüyorum.bu arada izin bitti dimi,listeye alıyorum tekrar seni.

Back