Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi o zaman ilk konuk ben olayım :)))
istanbulda okuyorum uluslrarası ilişkilr öğrencisiyim..
hazırlık sınıfındayım ama şu an için üniden pek memnun olduğum söylenemez :umursamaz:
niye memnun değilsin canım
slm kızlar bende geldim aranıza:)bende uluslararası ilişkiler okuyorum geçen yıl hazırlık okudum bu yıl birinci sınıfım...
canım çok zor mu hazırlığı geçmek
çok zor diyorlar bize yaaa :bbo:
Kuzumm :1hug:
Kimse gelmemiş mi henüz.
Evettt hadi konuşalım paylaşalım kızlarr. Farklı farklı üniversitelerden, farklı farklı bölümlerden insanlarız elbet birbirimizden öğreneceğimiz şeyler vardır.
Hadi kaynaşalım,paylaşalım.
hazırlık sınıfındayım ama şu an için üniden pek memnun olduğum söylenemez :umursamaz:
hayırlı olsun canım topiğin opuyorumnanaktan kimsecikler yok mu :)
slm kızlar bende geldim aranıza:)bende uluslararası ilişkiler okuyorum geçen yıl hazırlık okudum bu yıl birinci sınıfım...
kızlaaaar ilk defa uçağa bincm, telaş aldı şimdiden benii:ecrin_bebek:
Kızlar topiğiniz hayırlı olsun bende önlisans mezunu olarak bugünlerin kıymetini bilin diyorum baskada bişi demiyorum :))) ilk yıl zordur,hatta ilk yıl sıkı fıkı arkadaşlar olanlar 2.ci yıl birbirlerinin yüzüne bakmaz çoğu zaman,arkadaş grubunuz olur biri mutlaka asalak olur kaydirigubbakcemile3 çok güzel günlerdir ben şuan çok ama çok özlüyorum o yurttaki sabaha kadar yapılan muhabbetleri, (hatta bir ara ne zman kalksam akşam güneşi batıyo olurdu sabah güneşini unutmuştum adeta :) ) çay saatlerini inanılmaz özledim hatta burnumda tüttü şu an :) ilk yıl güzel olmasada 3 ve 4 cü sınıfta okul bitmesin diye dua edeceksiniz başarılar dilerim hepinize, ki ben küçücük bir ilçede idim siz metropeldesiniz çoğunuz çooook güzel günler siz bekliyooooo
Bu arada ben anılarımı tazelemek için baktım topiğe yazılarınızı takip edicem :)
tatlımmmmm opuyorumnanaktan senin ayağın uğurlu geldi şekerimm sen geldin herkes geldi :lepi:
TATLIM HİÇ ARKADAŞIM YOK VE BÜTÜN GÜN İNGİLİZCEDEN ÇOK SKIILIYORUM
AKŞAM OLSA DA EVE GİTSEM DİYE BAKIYORUM
HİÇ ÜNİKLİ GİBİ HİSSETMİYORUM KENDİMİ YANİ
ÇOK SIKIYOLAR KAFAYI SIRRAYA KOYMAK YASAK TÜRKÇE KONUŞMAK YASAK DEVAMSIZLIK YASAK BİLMEM NE BİLMEM NE