• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversiteliler kulübü

merve90

aşkımsınn senn:))
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
3.176
7
116
İstanbul
haydi üniversiteli arkadaşlar...
bizde okulda yaşadığımız olayları anlatalım...
tam bir üniversite topiği olsun.....
okulla ilgili aklımıza takılan herşeyi burda paylaşalım... opuyorumnanaktan​

Kuzumm :1hug:

Kimse gelmemiş mi henüz.

Evettt hadi konuşalım paylaşalım kızlarr. Farklı farklı üniversitelerden, farklı farklı bölümlerden insanlarız elbet birbirimizden öğreneceğimiz şeyler vardır.

Hadi kaynaşalım,paylaşalım.

iyi o zaman ilk konuk ben olayım :)))
istanbulda okuyorum uluslrarası ilişkilr öğrencisiyim..
hazırlık sınıfındayım ama şu an için üniden pek memnun olduğum söylenemez :umursamaz:

hayırlı olsun canım topiğin opuyorumnanaktan kimsecikler yok mu :)

Son düzenleme:
slm kızlar bende geldim aranıza:)bende uluslararası ilişkiler okuyorum geçen yıl hazırlık okudum bu yıl birinci sınıfım...

niye memnun değilsin canım

TATLIM HİÇ ARKADAŞIM YOK VE BÜTÜN GÜN İNGİLİZCEDEN ÇOK SKIILIYORUM
AKŞAM OLSA DA EVE GİTSEM DİYE BAKIYORUM
HİÇ ÜNİKLİ GİBİ HİSSETMİYORUM KENDİMİ YANİ
ÇOK SIKIYOLAR KAFAYI SIRRAYA KOYMAK YASAK TÜRKÇE KONUŞMAK YASAK DEVAMSIZLIK YASAK BİLMEM NE BİLMEM NE :kızgın:

Kızlar topiğiniz hayırlı olsun bende önlisans mezunu olarak bugünlerin kıymetini bilin diyorum baskada bişi demiyorum :))) ilk yıl zordur,hatta ilk yıl sıkı fıkı arkadaşlar olanlar 2.ci yıl birbirlerinin yüzüne bakmaz çoğu zaman,arkadaş grubunuz olur biri mutlaka asalak olur kaydirigubbakcemile3 çok güzel günlerdir ben şuan çok ama çok özlüyorum o yurttaki sabaha kadar yapılan muhabbetleri, (hatta bir ara ne zman kalksam akşam güneşi batıyo olurdu sabah güneşini unutmuştum adeta :) ) çay saatlerini inanılmaz özledim hatta burnumda tüttü şu an :) ilk yıl güzel olmasada 3 ve 4 cü sınıfta okul bitmesin diye dua edeceksiniz başarılar dilerim hepinize, ki ben küçücük bir ilçede idim siz metropeldesiniz çoğunuz çooook güzel günler siz bekliyooooo

canım çok zor mu hazırlığı geçmek
çok zor diyorlar bize yaaa :bbo:

bizede öle demişlerdi canım ama düzenli çalış kelimeleri kaçırmadan ezberle.en önemlisi zaten kelime öğrenmek diye düşünüorum.bunları yaparsan kalman için hiç bi sebep yok

kızlaaaar ilk defa uçağa bincm, telaş aldı şimdiden benii:ecrin_bebek:

Üniversite havasında dğl pek okulumuz.. belkide meslekyüksekokulu diyedir bilmem ki :/ 1. hafta bittii dersler yavaştan başladı ve öyle gezim tozim denilicek gibi değil hem öyle bi düşüncem yok bu 2 seneyi dolu dolu geçirmeliyim... Arkadaş çevresi acısından ne iyi ne kötüü sııfımız 2 ye ayrıldı suan gözde olan grup içindeyim pekte mutlu dğeilim biraz bilmişlik görüyorum onlarda ama napim işte pff düzelir inşallah.. Ve snıf temsilcisiyim zormu acaba yaa

Kuzumm :1hug:

Kimse gelmemiş mi henüz.

Evettt hadi konuşalım paylaşalım kızlarr. Farklı farklı üniversitelerden, farklı farklı bölümlerden insanlarız elbet birbirimizden öğreneceğimiz şeyler vardır.

Hadi kaynaşalım,paylaşalım.

tatlımmmmm opuyorumnanaktan senin ayağın uğurlu geldi şekerimm sen geldin herkes geldi :lepi:

hazırlık sınıfındayım ama şu an için üniden pek memnun olduğum söylenemez :umursamaz:

hoşgeldinizzzzzz hihoyyythihoyyythihoyyyt

hayırlı olsun canım topiğin opuyorumnanaktan kimsecikler yok mu :)

sağol kuzummm benimm opuyorumnanaktan hoşgeldinnn a.s.a.s.

slm kızlar bende geldim aranıza:)bende uluslararası ilişkiler okuyorum geçen yıl hazırlık okudum bu yıl birinci sınıfım...

hoşgeldin tatlım :1hug::1hug:

kızlaaaar ilk defa uçağa bincm, telaş aldı şimdiden benii:ecrin_bebek:

ben olsam bende heyecanlanırdımm delikafadulden bende hiç binmedimm geçenlerde rüyamda gördüm amerikada okumaya gidiodum uçağa biniodum heyecan vardı içimde kaydirigubbakcemile3 pöff ne rüya görmüşüm dimi :roflol:

bende doğuş üniversitesi...bende çoğu şeyinden memnun değilim mesela bizde 2 vize 1 final oluyo çoğu okullarda 1 vize 1 final ve bizde büt yok yaz okulu var :oklava:

Kızlar topiğiniz hayırlı olsun bende önlisans mezunu olarak bugünlerin kıymetini bilin diyorum baskada bişi demiyorum :))) ilk yıl zordur,hatta ilk yıl sıkı fıkı arkadaşlar olanlar 2.ci yıl birbirlerinin yüzüne bakmaz çoğu zaman,arkadaş grubunuz olur biri mutlaka asalak olur kaydirigubbakcemile3 çok güzel günlerdir ben şuan çok ama çok özlüyorum o yurttaki sabaha kadar yapılan muhabbetleri, (hatta bir ara ne zman kalksam akşam güneşi batıyo olurdu sabah güneşini unutmuştum adeta :) ) çay saatlerini inanılmaz özledim hatta burnumda tüttü şu an :) ilk yıl güzel olmasada 3 ve 4 cü sınıfta okul bitmesin diye dua edeceksiniz başarılar dilerim hepinize, ki ben küçücük bir ilçede idim siz metropeldesiniz çoğunuz çooook güzel günler siz bekliyooooo

sağol tatlımmm opuyorumnanaktan aynen canım özlenmezmii ben bazen liseyi bile özlüyorum ki üniversite bambaşka kesin özlerim

Bu arada ben anılarımı tazelemek için baktım topiğe yazılarınızı takip edicem :)

buyur gel sohbete katıll sende eski yaşadıklarını anlatırsınn opuyorumnanaktan

ben de kendimden bahsedeyim bari. gazetecilik okuyorum. üniversite ismi vermeyim burdan yerimseniben

okulda 3. bölümde 2. senem :)

hadi üniversiteli kızlar her konudan muhabbet edelim :lepi:

TATLIM HİÇ ARKADAŞIM YOK VE BÜTÜN GÜN İNGİLİZCEDEN ÇOK SKIILIYORUM
AKŞAM OLSA DA EVE GİTSEM DİYE BAKIYORUM
HİÇ ÜNİKLİ GİBİ HİSSETMİYORUM KENDİMİ YANİ
ÇOK SIKIYOLAR KAFAYI SIRRAYA KOYMAK YASAK TÜRKÇE KONUŞMAK YASAK DEVAMSIZLIK YASAK BİLMEM NE BİLMEM NE :kızgın:

anladım canım hiç kafa dengi kimse yok mu arkadaş olmak için belki arkadaşların olsa sıkılmazsın

Back