Birtanem Kankam Cancum da Yedi Askerliği:)

M e g

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
72.780
118.855
kaderdaşım,kankam canımın içi cancum,yedin bitirdin şafağı sen de şükürler olsun:lepi:

olumunekankayizsmileAllah aşkınla sana başka ayrılık vermesin inşallah güzel yürekli,güzel yüzlü dostum benim:Saruboceq:

seni çoookkk seviyorum canımın içi,heeeppppp mutlu ol in şal lahhhholumunekankayizsmileŞeniz
iyi ki varsın:1hug:

kankama depük geliyooooooo:lepi:
şööle aşkının kucağına dooruuuuuuhihoyyyt

Son düzenleme:
cancum bitanem yedin askerliği şafak diye birşey kalamdı artık sende askerine kavuştun nede heyecanlısındır şimdi
darısı başıma arkadaşım 12 gün sonra bende arkandan geliyorum canım

allah ayırmasın bından sonra sizi.

cancum bitanem yedin askerliği şafak diye birşey kalamdı artık sende askerine kavuştun nede heyecanlısındır şimdi
darısı başıma arkadaşım 12 gün sonra bende arkandan geliyorum canım

allah ayırmasın bından sonra sizi.

tatlı talıkısım,seni de depüklücez inşallah 12 gün sora aşkının kucağınaaaa:lepi:

Son düzenleme:
ben depüğümü dün gece atmıştım ama tekrar hayırlı olsun cancu rabbim askerinle mutluluklar hep nasip etsinnn

:hooray::nazar::nazar:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):nazar::hooray:

popoo.gif
popoo.gif
popoo.gif

:nazar::lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi::nazar:

popoo.gif
:teytey: :nazar:.....30/09/2010....CANCU=ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ SELAM........ :nazar: :teytey:
popoo.gif

:teytey: :nazar:....12/10/2010....TATLIKIS=12 BİNGÖL SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=24 ERZİNCAN SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=32 ISPARTA SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....02/11/2010....SAMETSEVGİ=32 ISPARTA SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....04/11/2010.....SARILALE0308=34 İSTANBUL SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....05/11/2010....GAMİŞ=35 İZMİR SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....05/11/2010......PAPATYAA88=35 İZMİR SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....06/11/2010.....MEHABBET=36 KARS SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:.....14/11/2010.....ESMERİMM=44 MALATYA SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....20/11/2010.....NNİSANYAĞMURUU=50 NEVŞEHİR SELAM......:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....21/11/2010.....OZLEMBBC=51 NİĞDE SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....21/11/2010.....SİYAH_İNCİ=51 NİĞDE SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....11/12/2010.....SEHT=70 KARAMAN SELAM.....:nazar: :teytey:

:teytey: :nazar:....20/12/2010.....YORGUN SEWDA=79 KİLİS SELAM.....:nazar: :teytey:

:nazar::nazar: :lepi::lepi::lepi: :nazar::nazar:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

gözünaydın canımmm Allah başka ayrılık vermesin size inşallahhh darısı başımızaaa a.s.

Haydi gözünaydın cancumopuyorumnanaktan Allah başka ayrılık göstermesin inşallah..:Saruboceq:
:dance::dance::dance::dance::dance:

kick-out1.gif

CANCU'CUM SENLE TANIŞMAK NASİP OLMADI AMA SENİ LİSTEMDEN ZEVKLE ASKERİNİN KOLLARINA DOĞRU DEPÜKLÜYORUM HADİ HAYIRLI OLSUNNNN ARTIK HÜRGENERALSİNİZ:hooray:

Son düzenleme:
darısı tüm asker yolu bekleyen dostlarımızın başına olsun inşallahhh:Saruboceq:

cansum Allahım bi daha ayrılık göstermesin inşallah
gözünaydın olsun:lepi:
darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah
:Saruboceq:

cancum gözünaydın... Allah baska ayrılık vermesin cnm:Saruboceq:

Gözün aydinnnn :lepi:
allah baska ayriliklar vermesinn...:Saruboceq:

oy oy kıyamam ben seni depüklemeye hoooppp yürü güt kızz sevgülünün yanına alsanaalsanasmile
Allah Başka ayrılık vermesin Can!summm .....

X