Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ühü ühü alıntılı beceremiyorum yazılar karısıyor :bbo:
bayagı bi ara werince böyle oluyor demekki yazık bana :a015:
haydecim ne demek zewkle yaptım gecenin bi wakti rahatsız ettim kusura bakma:mymeka:
bende cok mutlu oldum memnun oldum cok sewdim hepicini :sm_cool:
tekrar gelsinler yine toplanalım tabii golge olan bi yerde:içelim:
panter haydeçi sewiyorrrrr:asigim:Şeniz
bende seni seviyorum canım benim....Şeniztamam birdahaki buluşma en serin yerde olsun...rahatsızlık ne demek ..sağolasın ilgilendin..bize kalsa bu gece bu topiği açamazdık hala berbat net...akannehir
hepiniz süppperrrsiniz hanımlaaaaaarrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
haydeç abla ile tanışıp kaynaşmayı isterdim emmee vakit çalışanlara göre değil ev hatunlarına göre ayarlandı malesef neyse nasip değilmiş başka sefere inşallaaahhhhh
Güzel bi gündü Çok uzun kalamasam da
Gülse Denef Ve Meral54 Çok Memnun oldum Haydecimizin Arkadaşları kardeşleri de Onun gibi şekermiş
Herkeşlere selam ederim:)
ictik tabi ne cayımız ne de kahwemiz eksiktiopuyorumnanaktanYerimize çayda içdinizmi:) çok cicisiniz tekrarlarını görürüz inş:)
ayyy canım bizde sizleri cok sewdik gerci kafanızı baska konularla şişirdik ama neysezemuszemussakaryalı topraklarımla tanıştıgıma , çok mutlu oldum ..onlarla uzun zamandır tanışmak istiyordum ..hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum .bizim için işlerinizi bırakıp geldiniz, bize zaman ayırdınız...sagolun varolun emi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
düzcemizede gelirsiniz inşallah .sizleri agırlamaktan çok mutlu olacagım .çok sıcak bir günde, çok sıcak buluşma yaptınız bizim için ..umarım en kısa zamanda tekrar bi araya geliriz ...hepiciginizi çok sevdim ben ...olumunekankayizsmile
bizde memnun olduksempatiksalakcinniGüzel bi gündü Çok uzun kalamasam da
Gülse Denef Ve Meral54 Çok Memnun oldum Haydecimizin Arkadaşları kardeşleri de Onun gibi şekermiş
Herkeşlere selam ederim:)
teşekkür ederiz tanısamaman cok büyük kayıp bencede bulusma ıcınde denef acıklamasını yapmışsengözlerimebaksanabhepiniz süppperrrsiniz hanımlaaaaaarrrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
haydeç abla ile tanışıp kaynaşmayı isterdim emmee vakit çalışanlara göre değil ev hatunlarına göre ayarlandı malesef neyse nasip değilmiş başka sefere inşallaaahhhhh
bu yine geleceksiniz demek oluyor demikaydirigubbakcemilebuluşma ev hanımlarına göre ayarlanmadı canım.......bizim zamanımız ancak hafta arasında uygundu .onun için böle oldu.çünki çarşamba ablam ve ben evimize dönmek zorundayız.inşallah bir dahakinde hafta sonuna denk getiririz.sizinlede tanışırız...
sende çok şekersin canım .ayagına saglık bizim için işini gücünü bırakıp geldin .sevgilerimleopuyorumnanaktan
her sakarya buluşması çokk güzel oluyor ama dünkü benim için ayrı bir anlam taşıyordu canım denefimle sonunda reelde tanışmak nasip olduu denefimin yeri çokk başka bende kk ya üye olduğumda ilk tanıştığım ve kaynaştığım kişilerden biriydi ve haydeç ablamın kardeşi çıkması ayrı bir sürpriz olmuşu benim için canımmm güler yüzlü güzel arkadaşımm Allahım beni seninle buluşturduğu gibi seni de beklediğine biran önce kavuştursun inşallahhhhhh:1hug:
gülse meral54 sizleride unutmadım tabiiii sizlerle tanıştığıma da çokkkk memnun oldumm ve sakaryamın hatunlarııı hepinizi seviyorummmmmopuyorumnanaktan