Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eyvahedigeldismilebende yarın adet olmam gerekıyo,korkuyorum hadı olursam yaa.2 aylık vlıyım ama bebek cok ıstıyorum.belımde ve kasıklarımda ara ara agrı oluyo.adet belırtımde böle olurdu hep.gebelıktede mı adet belırtısı olur arkadaslar
ya arkadaslar yarın hastalanmam lazım ama bende hıc bı belırtı yok.fakat hamılelık belırtısıde yok yanı gaz fılan var akıntı var az bazen karnımın alt bolgesıne bı kramp gıryo ama 4 sanıye fılan suruyo.. bunlarda belırtı değildir heralde..
inş. canım yaa ama ben bir kez hamile kaldım acayip göğüslerim şişmişti bi tuhaf haller olmustu anlamıstım yani.. 1 kac gün kala Rabbim varsa hemen sana varlığını hissettirsin inş..
Wow bu acele neden tadını niye çıkarmıyosun ki =) ben 3. yılı bitiricem yakında yeni bu ay başladık çalışmalara ama allah gnlüne göre verir umarım..
bayanlar adetimin üzerinden 2 gün geçti hala hastalanmadım:S deli gibi acıkıyorum. midemde çok hafif bi bulantı var. acaba???