• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama turuncu saçlarıma mavi boya ile cila yaptım..(resimli)

AyShE GuL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
1.383
15
158
Kayseri
turunculuğunu alsın diye mavi ile cila yaptım saçlarıma

1 ilk hali
$Photo-0025.jpg $Photo-0031.jpg ciladan sonra

ilk boyamada mavi siyah bir hal almıştı saçım ama nasıl olsa tatildeydim dışarı pek çıkmadım ztn bir iki hafta içinde aktı mavi boya..aktıktan sonra azalmış da olsa turunculuklar hala vardı..12.11 in içine mavi de koyarak boyadım ve son durum..

$Photo-0037.jpg $Photo-0038.jpg
fotoları güneşte çekmeme rağmen turunculuk yok eskiden güneşte resmen kızıldı..akannehir ama renkten pek memnun değilim mavi boya kızıllığı aldı ama geride soluk bir renk bıraktı..

$imagesklkş.jpeg $barrafaeli67872547.jpg
hazır şimdi turuncu saçımdan kurtulmuşken bu fotolardaki gibi koyu olmayan bir kumral istiyorum.uçlarını da aynı şekilde balyaj yaptrcm.. loreal 7.1 düşünüyorum ama 12.11 saçımı açmadıysa o resmen siyah yapar..:gitme: hangi küllü tonu denemeliyim kızlar bir fikir verirmsnz :Saruboceq:...

hiç mi yok bi fikri olan :çok üzgünüm:

$imageslll.jpeg

işaretlenmiş rengi düşünüyorum ama loreal hep 2 ton koyu tutuyor 9.1 de nasıl sonuç verir bilmiyorum..

düşündüğün renk çok tatlıymış canım bnde dün kuaföre böyle bişey yaptırdım koyu kumral üzerine çok memnunum =)

ayy keşke fotonu koysan cnm yaa..
cnm ben de öyle düşünüyorum ama zeminim biraz daha açık olsun istiyorum..balyajın ne renk peki pilatin mi..

mavi boya derken anlamadım aysegül ? fisfisfis
kaç dk beklettin hangi marka kullandın turunculuk gitti soluk oldu demissin fisfisfis

colormmax diye bir markanın mavi boyasını kulandım cnm bildiğin mavi boya işte..boyayı sürdükten sonra bi 15 dk falan bekledim yoksa masmavi olabilirdi..çok tuhaf bi renk olmadı mavi siyah gibi olmuştu hoşuma da gitmişti bu arada..kaydirigubbakcemile3

1 hafta sonra aktı ve azalttı bayağı turunculuğu..
soluk derken önceleri saçımı kahve köpüğü ve sarı karıştırarak boyardım.. mavi boya kahve köpüğünün oluşturduğu kızıllığı aldı ama sonrasında ortaya çıkan sarımsı görüntü hoşuma gitmedi fotoda da görünüyor ztn bilmiyorum belki de o kadar kızılımsı bir renkten bir anda küllü olunca bana soluk gibi geldi ama saçlarım koyu kumral olduğu içn bu renk dip boya istiyor ondan da sıkıldım açıkcası o yüzden doğal kumral bir renk istiyorum..

ben boya numaralarından anlamam ama son iki resimde saçların çok güzel görünüyorbayanssulusmile

Aysegül merhaba

mavi boya cok riskli degil mi sence??? Gümüs sampuan var guhl markasindan....türkiyede bulabilirmisin bilmiyorum ama ben saclarim acik tondayken o sampuani kullaniyordum...turunculuk falan kalmiyor... Saclardaki istenmeyen ve hos görünmeyen turuncu ile sari arasi o garip tonu grilestiriyor bi nevi....Hem sampuani var hem sac kremi.... Saclarim bundan bi kac hafta önce tam senin istedgin tonlardaydi :)) bende siyaha boyadim.

resmini ekliyorum dedigim sampuanin...bi arastir istersen belki bulursun

Eklentiler

• $guhl.jpg
    $guhl.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 2.083
ben boya numaralarından anlamam ama son iki resimde saçların çok güzel görünüyorbayanssulusmile

tşekkür edrim ama renk farklılığı vr saçımda tek renk yapmam için biraz koyultmam gerekiyor ve artık daha doğal tonlar istiyorum 1 hafta sonra dersler başlck pek uğraşamıcm saçlarımla ve dip boya vs. ile uğraşmak istemiyorum artık..

Aysegül merhaba

mavi boya cok riskli degil mi sence??? Gümüs sampuan var guhl markasindan....türkiyede bulabilirmisin bilmiyorum ama ben saclarim acik tondayken o sampuani kullaniyordum...turunculuk falan kalmiyor... Saclardaki istenmeyen ve hos görünmeyen turuncu ile sari arasi o garip tonu grilestiriyor bi nevi....Hem sampuani var hem sac kremi.... Saclarim bundan bi kac hafta önce tam senin istedgin tonlardaydi :)) bende siyaha boyadim.

resmini ekliyorum dedigim sampuanin...bi arastir istersen belki bulursun

maviyi biraz korkarak boyadım açıkcası ama kısa sürede aktı hatta aktıktan birkaç hafta sonra tekrar boyadım cila yaptığım için boya karışımının çoğu suydu ztn o yüzden korktuğum başıma gelmedi ve iyiki boyamışım yoksa o kızıl görüntüden başka türlü kurtulamazdım..koyduğun şampuanı Türkiye'de bulmam zorsa yaşadığım şehirde hiç bulamam herhalde yine de ilgin için tşk edrim cnm..a.s.

koyu olmayan bir kumral istiyorsan viyana kumralı ya da açık küllü kumral süper durur..ben turuncu gibi olan saçıma sürdüm,müthiş durdu açık küllü kumral

$bs-fantasioasblogspot.jpg

$balyajjjjjj.jpeg

$xx.jpg çok güzel renkler yaa :asigim: yarın boya alıcm ama khala kararsızm bu rengi veren bi boya bulsam hemen alcm uçlarını da sarı yapcm..boshayallersmile

Back