N
nursenaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nursenaa
gidicem psikolağa kızlar hepiniz aynı şeyi yazmışsınız psikolog konusunda.düzelmem lazım bir an önce.yoksa artık kafayı yiycem.herkese teşekkürlermafoldumben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi bu çok meşhur bi şehir efsanesinden kaynaklanıyo sanırsam. yazan varsa kusura bakmayın.
sözde kızın biri hamama gitmiş, bi taşın üstüne oturmuş da, daha önce orada kelkenen amcanın birinden kalan meniden hamile kalmış vs vs. yok öle bişi. biyolojik olarak mimkin değildir. inanmayın efenim.
bence nasıl gebe kalınır ya da cinsellik konusunda biraz bilgilenmelisiniz.
ondan sonra da psikolojik yardım almalısınız.
bunu dalga geçmek için değil cidden yazıyorum.
19 yaşındaki bir genç kızın bacağına tuvalette olması pek mümkün olmayan bir spermin değip hamile kalacağını düşünmesi ilerde kocasıyla yaşayacağı cinsel sorunların başıdır.
ben arkadası hatılıyorum
gercetken zor gunler gecırmıstı
psıkolojısı cok bozulmustu
ustune fazla gıtmeyelım
cunku gercekten bızım burda ne ufak bır ımamız onun daha da huzursuz olmasını tetıkleyecek
nursenacım lutfen doktora gıt tatlım
atlatman lazım artık bunu
nursenacım öle bişi mümkün olsaydı cenabı hak erkek ve kadın organlarını o biçimde yaratma gereği duymazdı mantık olarak. adam işer gibi bırakırdı yere, kadın da üstüne otururdu al sana çocuk.
ha bu arada denizatlarının nasıl çiftleştiğini söylesem sen artık denize de girmezsin ondan demiyom.
töbe töbe cuma vakti ne anlatıyom ben sempatiksalakcinni[/QUOTE
söylediklerimin mantıksız olduğunun farkındayım ama bunu kendime anlatamıyorum bir türlü sorunum orda
Arkadaşlar merhaba.bu forma girmeyeli çok uzun zaman oldu.kısaca derdimi anlatmak istiyorum.ben bundan 1 sene önce bir hata yaptım erkek arkadaşımla yakınlaşmam olmuştu tam ilişki olmadı ama hamilemiyim diye aylarca adet görmeme ve defalarca test yaptırmama rağmen 9 ay bitene kadar bu duruma inanamadım.hamile değildim sonuç olarak. ama bu olaydan sonra artık bu korkunun bende geçiceğini sanmıştım.geçenlerde kuaföre gittim.aynı tuvaleti orda 1 erkek daha kullanıyor.yani 1 erkek 2 kadın vardı kuaförde.çok sıkıtım ve tuvalete girdim.oturmalı tuvalettendi korkumdan oturmadım bir yerinde sperm falan vardır diye.bacağımın yan tarafı değdi sadece.hemen yıkadım.ve o gün bugündür hamilemiyim ya bana sperm bulaştı ise diye çok korkuyorum.kızlar böyle birşey mümkünmü?gerçekten ciddi soruyorum çok psikolojim bozuk.eleştirmeyin ama yardım edin
ama bişi demeden geçemicim, konu başlığını ilk görünce "aha kesin hamilemiyim diye soruyo biri" dedim. artık uzaktan tanıyoz bu başlıkları sanırsam.