Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
guzelim sana ters tepki yapmi$ olabilir, bu bunye meselesidir. "asla pekmezle sutu ayni anda içme" yazman çok yanli$. ben 3 aydir sut pekmez kari$imini içiyorum ve çOK çOK faydasini gordum. tabi bu kari$imi içmeden 1saat once ve içtikten 1 saat sonra su içmiyorsun, aksi halde tabiki fayda goremezsin :sm_cool: bilginize guzelim delikafadulden
evet cnmm xkardelenx arkadaşımın dediği gibi. sahibinden.com da bomba kilo aldırıcı diye ara.valla sizi motive etmek için önceki ve sonraki hallerimin resimlerini koymak isterdim ama hem resim eklemeyi bilmiyorum hem de sanırım 100 msj dolmadan koyamıyorum
guzelim sana ters tepki yapmi$ olabilir, bu bunye meselesidir. "asla pekmezle sutu ayni anda içme" yazman çok yanli$. ben 3 aydir sut pekmez kari$imini içiyorum ve çOK çOK faydasini gordum. tabi bu kari$imi içmeden 1saat once ve içtikten 1 saat sonra su içmiyorsun, aksi halde tabiki fayda goremezsin :sm_cool: bilginize guzelim delikafadulden
PEKMEZle SÜT karıştırılıp İÇİLMEMELİDİR,doğrudur.Çünkü pekmezin demiri ve sütün kalsiyumu birbirini bağlar ve ikisinnde içindeki vitaminlerden yarar sağlayamazsın.
Sen faydasını görmüşsün çünkü vitamin ve mineral değil sadece içindeki KALORİyi almışsın.
Bir de şu SU içmemenin MANTIĞINI açıklarsan çok memnun olurum canım Hiçbir doktor böyle bişey söylemiyor çünkü..[/QUOT
valla guzelim ben kilo almaya karar verdikten sonra internet sayfalarini çok kari$tirdim, nasil çabuk kilo alabilirim diye. ve çok yerde sut ve pekmez kari$imi oneriliyordu; su konusuda, okudugum bir yerde yaziyordu. ben bunu 3 aydir uyguluyorum ve feci halde i$tahimi açti, $imdi çok $ukur her$eyleri yiyorum. ha kalorimi aliyorum evet KALORI aliyorum guzelim varmi dicegin lülülülülülü gun içinde bol bol vitaminler mineraller proteinler vs aliyorum çok $ukur artik yiyorum. ben bu i$e kilo almak için ba$ladim ama hapsiz, kapsulsuz.. sadece yiyerek. Allah'in izni ile de ba$ardim çok $ukur. istedigim kilo ya ula$tim DARISI KILO ALMAK ISTEYENLERIN BA$INA IN$AALLAH olumunekankayizsmile
arkadaşlar şunu da ekleyim eğer iştahınızı zorlayıp kilo alacak kadar yiyebiliyosanız benim kullandığım ürünü kullanmayın. çünkü ürün kilo aldırmıyor sadece iştah açıyor.
PEKMEZle SÜT karıştırılıp ıÇıLMEMELıDıR,doğrudur.Çünkü pekmezin demiri ve sütün kalsiyumu birbirini bağlar ve ikisinnde içindeki vitaminlerden yarar sağlayamazsın.
Sen faydasını görmüşsün çünkü vitamin ve mineral değil sadece içindeki KALORıyi almışsın.
Bir de şu SU içmemenin MANTIĞINI açıklarsan çok memnun olurum canım Hiçbir doktor böyle bişey söylemiyor çünkü..[/QUOT
valla guzelim ben kilo almaya karar verdikten sonra internet sayfalarini çok kari$tirdim, nasil çabuk kilo alabilirim diye. ve çok yerde sut ve pekmez kari$imi oneriliyordu; su konusuda, okudugum bir yerde yaziyordu. ben bunu 3 aydir uyguluyorum ve feci halde i$tahimi açti, $imdi çok $ukur her$eyleri yiyorum. ha kalorimi aliyorum evet KALORI aliyorum guzelim varmi dicegin lülülülülülü gun içinde bol bol vitaminler mineraller proteinler vs aliyorum çok $ukur artik yiyorum. ben bu i$e kilo almak için ba$ladim ama hapsiz, kapsulsuz.. sadece yiyerek. Allah'in izni ile de ba$ardim çok $ukur. istedigim kilo ya ula$tim DARISI KILO ALMAK ISTEYENLERIN BA$INA IN$AALLAH olumunekankayizsmile
Sen sütü ve pekmezi ayrı içsen çok daha faydasını görürdün o ayrı mesele.Her okuduğun doğru olmayabilir bilgi kirliliği had safhada malum.su olayının bi mantığı yok demekki..
Nyse cnm benim kilo sorunum artık yok şükür ama buradaki insanlar yanlış yönlenmemeli, kilo alma maratonunda sana ve herkese başarılarrr hihoyyyt
doğru bilgi ve yöntemlerle tabiiki sengözlerimebaksanab