• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başaranlar ve nasıl başardıkları :)))

dün sadece pekmez içti. 1 fincan valla susadım ama içmedim bakalım her akşam denicem saolun kızlar ablamın dugunu var acil kilo almam lazım saka maka ekımde olacak off elbisede zayıf olmak ıstemıyorum ya cok guzel olım işte bu baldız desın enıstem:D

guzelim sana ters tepki yapmi$ olabilir, bu bunye meselesidir. "asla pekmezle sutu ayni anda içme" yazman çok yanli$. ben 3 aydir sut pekmez kari$imini içiyorum ve çOK çOK faydasini gordum. tabi bu kari$imi içmeden 1saat once ve içtikten 1 saat sonra su içmiyorsun, aksi halde tabiki fayda goremezsin :sm_cool: bilginize guzelim delikafadulden

bunları ayrı ayrı içsek mesela bı bardak süt içeyim tamam mı sonra 1fıncan oekmez cunku mıde bulkandırıcı ya ıkısı aynandaboshayallersmile

evet cnmm xkardelenx arkadaşımın dediği gibi. sahibinden.com da bomba kilo aldırıcı diye ara.valla sizi motive etmek için önceki ve sonraki hallerimin resimlerini koymak isterdim ama hem resim eklemeyi bilmiyorum hem de sanırım 100 msj dolmadan koyamıyorum:(

southside arkadaşım sahibinden.com ahmet yıldırım diye biri satıyor taa ığdırdaymış
bu ürünü alıp kullanabilirmiyim sence sahtesi filan olabilirmi sahte değil diyor ama
yan etkisi olurmu acep:uhm:

bende onu merak ediorum yaa internnetten kaç defa yandım bu yüzden hep sahte çıkıyo orjinalini nasıl bulabiliriz:))

guzelim sana ters tepki yapmi$ olabilir, bu bunye meselesidir. "asla pekmezle sutu ayni anda içme" yazman çok yanli$. ben 3 aydir sut pekmez kari$imini içiyorum ve çOK çOK faydasini gordum. tabi bu kari$imi içmeden 1saat once ve içtikten 1 saat sonra su içmiyorsun, aksi halde tabiki fayda goremezsin :sm_cool: bilginize guzelim delikafadulden

PEKMEZle SÜT karıştırılıp İÇİLMEMELİDİR,doğrudur.Çünkü pekmezin demiri ve sütün kalsiyumu birbirini bağlar ve ikisinnde içindeki vitaminlerden yarar sağlayamazsın.

Sen faydasını görmüşsün çünkü vitamin ve mineral değil sadece içindeki KALORİyi almışsın.

Bir de şu SU içmemenin MANTIĞINI açıklarsan çok memnun olurum canım :delphin: Hiçbir doktor böyle bişey söylemiyor çünkü..

SOUTHSıDE bilgiler için teşekkürler gerçekten. a.s.
Peki bu süreçte acıkınca neler yedin mesela karbonhidrat (patates,makarna,ekmek arası vs.) mı protein (et,süt yumurta vs.) ağırlıklımı beslendin cokacimcoook buda önemli bence. Mesela gece acktın tatlımı yedin makarnamı yaptın veya gündüz ne biliyim patatesmi kızarttın neler yedinn hihoyyyt

kızlar tatlıdan sonra su içmemeyi tavsiye ederler..sanırım çabuk yanmasın diye mi nedense?
bide sahibinden de bu bombayı bulamadım ben ya..çıkmıyor ahnet die biri?

canlarımm ben şahsen ahmet yıldırımdan alıyorum, çok memnunum. ondan önce ben de sahte ürün almışım bi işe aramamıştı maalesef. ben asıl kilo alımını geçen sene yaşadım bi kutu bitmeden 10 kilo aldım ama çok abur cubur yemiştim, bi yağlandım bi yağlandım sonrakaydirigubbakcemile3protein ağırlıklı beslenmeniz daha iyi. ilk 3 gün kendinizi zorlayın zaten sonrası çok rahat geliyor.hatta ben bi ara 53 e çıktım spor salonuna gittim zayıflamak için. bünye meselesi işte 52 yi geçince acaip göbek ve kalça olyo ben de.ürün yalnızca internette satılıyo, hiç denk gelmedim başka bi yerde. hatta aktarlara sormuştum ben de,yalan onlar inanmayın dediler ama sonuç aldım açıkçası.

ya burda ahmet yıldırım'ın ( şahsen kesinlikle tanımıyorum bunun için sahip olduğum her şey üzerine yemin ederim) reklamını yapıyomuş gibiyim ama ben sürekli ondan alıyorum artık. bildiğim tek güvenilir kişi de o. o yüzden sürekli tekrarlıyorum arkadaşlar. ama orjinal olduğuna inandığınız bi yerden de alabilrisiniz.
bu arada 51e çıktım, şuan kullanmıyorum. tatile gidiceğim için göbüş çıkmasın istiyorum. kaydirigubbakcemile3

yeme konusuna dikkat edin arkadaşlar.açıkcası ben sürekli abur cubur yedim kilo alırken, hem de öğünlerimi çok yedim. ilk olarak siz de abur cubur yiyin bnce , mideniz genişlesin kilo alımınız hızlansın.sonra daha sağlıklı beslenin. normalde sağlıklı beslenin falan filan demem lazım ama o şekilde çoook uzun vadede alıyosunz kiloyu.ben normalde doyduktan sonra bi gr bile falasını yiyemezdim, bu ürünle onu aştım. 4 gün sonra filn her şeyi yiyebilicek kıvama geliyosunuz.
son olarak imkanınız varsa spor yapın

PEKMEZle SÜT karıştırılıp İÇİLMEMELİDİR,doğrudur.Çünkü pekmezin demiri ve sütün kalsiyumu birbirini bağlar ve ikisinnde içindeki vitaminlerden yarar sağlayamazsın.

Sen faydasını görmüşsün çünkü vitamin ve mineral değil sadece içindeki KALORİyi almışsın.

Bir de şu SU içmemenin MANTIĞINI açıklarsan çok memnun olurum canım :delphin: Hiçbir doktor böyle bişey söylemiyor çünkü..[/QUOT

valla guzelim ben kilo almaya karar verdikten sonra internet sayfalarini çok kari$tirdim, nasil çabuk kilo alabilirim diye. ve çok yerde sut ve pekmez kari$imi oneriliyordu; su konusuda, okudugum bir yerde yaziyordu. ben bunu 3 aydir uyguluyorum ve feci halde i$tahimi açti, $imdi çok $ukur her$eyleri yiyorum. ha kalorimi aliyorum evet KALORI aliyorum guzelim varmi dicegin lülülülülülü gun içinde bol bol vitaminler mineraller proteinler vs aliyorum çok $ukur artik yiyorum. ben bu i$e kilo almak için ba$ladim ama hapsiz, kapsulsuz.. sadece yiyerek. Allah'in izni ile de ba$ardim çok $ukur. istedigim kilo ya ula$tim :nazar: DARISI KILO ALMAK ISTEYENLERIN BA$INA IN$AALLAH olumunekankayizsmile

arkadaşlar şunu da ekleyim eğer iştahınızı zorlayıp kilo alacak kadar yiyebiliyosanız benim kullandığım ürünü kullanmayın. çünkü ürün kilo aldırmıyor sadece iştah açıyor.

arkadaşlar şunu da ekleyim eğer iştahınızı zorlayıp kilo alacak kadar yiyebiliyosanız benim kullandığım ürünü kullanmayın. çünkü ürün kilo aldırmıyor sadece iştah açıyor.

ay canım benim ne güzel hiç hayıflanmadan hepimize cevap verdin Allah razı olsun senden
1 hafta sonra maaşımı alıyorum alınca sipariş etmeyi düşünüyorum
vesilenle kilo alır duacın oluruz inşallah
peki yan etkileri varmıymış ben netten baktım sadece kullanmayın zararlı böyle şeyler diyolar detayı yazmıyo
daha gençliğimizin baharında hastalıklara yakalanmayalım 4 5 kilo içinbilmiyorumkismile

ne demek tatlımm sizin kilo aldığınızı duysam en az sizin kadar sevinicem inanın bana,çünkü dediğim gibi kilo alamamanın, sürekli etraftan eleştiriler duymanın nasıl bi his olduğunu çok iyi biliyorum.
geçen sene kullandım tatlım hiçibir yan etkisi ile karşılaşmadım,yani olsa şimdiye kadar çıkardı meydana. hatta ben de aşırı mide ağrıları vardı onları bile tamamen kesti.
hehee bi de ne diycem ürünü eline aldığınızda ambalajı filn beklentinizi karşılamayabilir, ben de ilk olarak "bu ne yaa..." filn demiştim ama kullanın. zaten ne tadı var ne kokusu,kullanımı çok kolay.
son bi şey daha ben ürünü bıraktıktan sonra çok çok kötü beslendiğim zamanlar kilo verdim(günde tek öğün) onun dışında aldığınız kiloyu kesinlikle vermiyosunuz
sizi seviyorumm cannnlar ve kilo aldığınızı duymak istiyorumopuyorumnanaktan

PEKMEZle SÜT karıştırılıp ıÇıLMEMELıDıR,doğrudur.Çünkü pekmezin demiri ve sütün kalsiyumu birbirini bağlar ve ikisinnde içindeki vitaminlerden yarar sağlayamazsın.

Sen faydasını görmüşsün çünkü vitamin ve mineral değil sadece içindeki KALORıyi almışsın.

Bir de şu SU içmemenin MANTIĞINI açıklarsan çok memnun olurum canım :delphin: Hiçbir doktor böyle bişey söylemiyor çünkü..[/QUOT

valla guzelim ben kilo almaya karar verdikten sonra internet sayfalarini çok kari$tirdim, nasil çabuk kilo alabilirim diye. ve çok yerde sut ve pekmez kari$imi oneriliyordu; su konusuda, okudugum bir yerde yaziyordu. ben bunu 3 aydir uyguluyorum ve feci halde i$tahimi açti, $imdi çok $ukur her$eyleri yiyorum. ha kalorimi aliyorum evet KALORI aliyorum guzelim varmi dicegin lülülülülülü gun içinde bol bol vitaminler mineraller proteinler vs aliyorum çok $ukur artik yiyorum. ben bu i$e kilo almak için ba$ladim ama hapsiz, kapsulsuz.. sadece yiyerek. Allah'in izni ile de ba$ardim çok $ukur. istedigim kilo ya ula$tim :nazar: DARISI KILO ALMAK ISTEYENLERIN BA$INA IN$AALLAH olumunekankayizsmile

Sen sütü ve pekmezi ayrı içsen çok daha faydasını görürdün o ayrı mesele.Her okuduğun doğru olmayabilir bilgi kirliliği had safhada malum.su olayının bi mantığı yok demekki..
Nyse cnm benim kilo sorunum artık yok şükür ama buradaki insanlar yanlış yönlenmemeli, kilo alma maratonunda sana ve herkese başarılarrr hihoyyyt
doğru bilgi ve yöntemlerle tabiiki sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
arkadaşlarsouthside arkidişimizin kullandığı b....a bitkisel ilacından kullanan varmıbilmiyorumkismile

Ben de zayıfım ama çok değil.Sadece biraz balık etli olmak insanı güzel göstermenin yanında sağlıklı tuttuğu inancındayım bu nedenle sağlıklı ve dinç olmak için istedim kilo almayı.
Yemek öğünümü arttırdım,yemeklerden sonra kesinlikle tatlı yedim.Çerez yedim bol bol,bunu aksatmadan 2 hafta yapın inanın etkisini göreceksiniz.Öğünü arttırmak amaç.
Günde 1 öğün yiyipte akşam bi bardak pekmezde içseniz yaramaz herşeyi dengeli tutmak gerek.

Back