• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*DaMla* nın Nişandaki Studyo çekimleri

çok güzel olmuşsun bayıldım :D
mor en sevdiğim renk bende nişanımda mor giymek istiyorum rabbim inş. o günleri gösteriri hayırlısı :) mutluluklar inş düğün fotolarınıda görürüz:)

bende çok severim moru yerimseniben İNŞALLAH canım darısı başına o zaman düğün hayırlısıyla bi olsun onlarıda görüceksiniz kaydirigubbakcemile5

Resimlerin her biri diğerinden daha güzel ve orjinal klasik pozlardan uzakta çok şık olmuş.
Sevmiyorum herkezde aynı poz olan modelleri orjinal ve sade olmalı :nazar:
Allah tamamına erdirsin canım en kısa sürede

Resimlerin her biri diğerinden daha güzel ve orjinal klasik pozlardan uzakta çok şık olmuş.
Sevmiyorum herkezde aynı poz olan modelleri orjinal ve sade olmalı :nazar:
Allah tamamına erdirsin canım en kısa sürede

teşekkür ederim canım evet bende o eski klasik pozları sevmiyorum herkesde bu fotoları çok beğendi ve bende çok mutlu oldum opuyorumnanaktan Allah sizide tez zamanda kavuştursun İNŞALLAH CANIM ÇOK SAĞOL olumunekankayizsmile

Bu resmen özellikle bayıldım...
Hepsi çok güzel bu fotoğrafların, nişanlığına da bittim... :nazar:
Gerçekten kabarıklığı rengi hepsi süper...
Ki ben kabarık nişanlık sevmeyen bir insanım a.s
Nişanlınla çok yakışmışsın mutluluklar :nazar:
Allah tamamına erdirsin canım...
:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
kk da şimdiye kadar gördüm resimlerin en güzellerinden biri diye bilirim muhteşem maşallahh kıyafetin,sacın makyajın ve tabii ki nisanlında cok yakışmışsınız 41 kere maşallah

çok güüzel olmuşsun canım fotolarda çok artistik maşallah çok yakışmışsınız
Allah tamamını erdirsin
hep mutlu oln

Bu resmen özellikle bayıldım...
Hepsi çok güzel bu fotoğrafların, nişanlığına da bittim... :nazar:
Gerçekten kabarıklığı rengi hepsi süper...
Ki ben kabarık nişanlık sevmeyen bir insanım a.s
Nişanlınla çok yakışmışsın mutluluklar :nazar:
Allah tamamına erdirsin canım...
:1hug:

sağol canım çok teşekkür ederim bende kabarık sevmezzdim ama bunu görünce hemen aldık :) ve o kadarda kabarık değildi zaten :dance:

Son düzenleyen: Moderatör:
kk da şimdiye kadar gördüm resimlerin en güzellerinden biri diye bilirim muhteşem maşallahh kıyafetin,sacın makyajın ve tabii ki nisanlında cok yakışmışsınız 41 kere maşallah

ooyy canım çok sağol ya :kedi: o senin gören gözlerinin güzelliği :kedi: utandım ya çok sağol valla ya :utangac:

Back