• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhabalar şekerler napıyorsunuz bakalım
klasik şekilde kahvaltımı yaptım
şimdide kahve içiyorum şu ana kada 2 litre su içtim
kızım uyudu biraz ders çalışacam uyanınca kızımda alıp yürüyüşe çıkacam

Canım daha 3.5 ay olması kötüymüş ama diyetisyene gidecek olmana çok sevindim. Güzel haberlerini alacağız inşallah.

inşallah canım diyetisyen fikri beni yeniden motive etti artık umutsuzluğa düşmeye başlamıştım yeniden verebileceğime inanmaya başladım bu sayede :)

Kızlar ben hala yatamadım :(((

Sabah oldu artık, kilo bildirimimi yapıp öyle yatayım. 62.1 kiloyum. Geçen haftaya göre 800 gr verdim. Görüşmek üzere.

canım bu saate kadar nasıl dayandın uykusuz epey geç bir vakit sanırım bugün işin yok ve geç kalktın yoksa tüm günün berbat geçer uykusuz uykusuz akannehir

günaydın kızlarr buğün kızımın doğum günü 1yaşında biraz hüzünlüyüm nedenbilmiyorum gözlerim doluyooo allah herkesenasipeder inşş yarın kutlıcaz inş arkdaşlar annemlerkayınvaldemler felan gelcekk
kiloma gelincee 61.200 iyi mi bilmiyoru çok yedimm ama almadım cokk resimleri eklicem son halimi görürsünüz elbise aldımm inş güzel görünürümmm:))

minik prensesinin doğum gününü kutlarım canım öp o minik yanaklarından benim için de opuyorumnanaktan

günaydın canlar. ben bu yorgunluğu ne zaman atarım bilmiyorum ama inanın çok uykum var. çalışmak istemiyorum,evde olmak oğlumla oynamak gezmek istiyorum. çok sıkıcı birgün deyiiip,içinizi kararttıktan sonra kilomun 58 olduğunu üzülerek söylemek istiyorum. mutsuzum.

son günlerde hava aniden ısındı onun verdiği bi halsizlik ve çalışmama isteği var canım kilo konusuna gelince ben de 3-4 gün dikkat etmesem hoopp 1-2 kilo fazla çıkıyorum ve nefret ediyorum bu durumdan :gitme:

bhr cım seni çok öpüyorum opuyorumnanaktan diyetisyen fikri harika.çok güzel sonuçlar elde edeceğine eminim. çıkmadık candan ümit kesilmez hayatım.dilerim sınavlardan güzel sonuçlar alacaksın. :Saruboceq:

saol canım inşallah dediğin gibi olur şansa kaldı valla aöf sonuçları ohaoldumsmile

Kızlar günaydın. Geç kalktım, 6 saat 45 dakika uyudum, tartıldım 61.9 kiloyum :) Uyuyunca farkediyor hemen. Bugün daha çok uyurum inşallah.

Şimdi geçmişi okuyamıyorum. Gece gelip okuyup yazacağım. BMI listemizi ekleyip fırlamam lazım.

tebrik ediyorum canım yaaa inşallah ben de diyetisyene başladıktan sonra her hafta böyle güzel sonuçlarla aranızda olurum :Saruboceq:

kızlar arkadaşım diğer topikte bi hikaye paylaşmış okuduğumdan beri salya sümük ağlıyorum

...
İçeri girer girmez neşeyle bağırdı:
-Anne biliyor musun bugün yuvada ne oldu?
-... Görmüyor musun ? Telefonla konuşuyorum.
Herkesin sevdiği şey birbirine benzemiyordu. Annesi telefonu, babası arabayı seviyordu.
Herşey erteleniyordu, telefon ve araba söz konusu olduğunda... Bir de eve misafir gelecek oldu mu kendisine hiç yer kalmıyordu.
Nerelere gitseydi? Annesi kapattı telefonu.
Mutfaktan tencere sesleri geliyordu. Koşarak yanına gitti:
-Sana yardım edeyim mi ? dedi, en sevimli halini takınarak. Annesi manalı manalı baktı:
-Hayırdır? Bir yaramazlık mı var? Bak bir de seninle uğrasmayayım. Çok yorgunum zaten.
Yorgunluk nasıl bir şeydi ? Bazen elinde oyuncağıyla uykuya daldığında anneannesi oyuncağı yavaşça elinden alır :
-'Nasıl yorulmuş yavrucak. Uykunun gül kokulu kolları sarsın seni..'
diyerek alnına bir öpücük konduruverirdi.
Yorgunluk gül kokulu bir uykuya dalmaksa eğer, neden annesi kendisiyle böyle kızgın kızgın konuşuyordu.
—Anneciğim yorulduğun zaman gül kokulu uykulara dalarsın. Anneannem öyle söylüyor.
—Uykuya dalayım da, gül kokuları kusur kalsın. Yorgunluktan ölüyorum.
Bu kelimeden nefret ediyordu.'Yorgunum, yorgun olduğumdan, böyle yorgunken'....
—Anneciğim sen yorulma, diye...
—Yemekte konuşuruz çocuğum. Bankada işler yetişmedi. Baban gelene kadar bunları bitirmem lazım. Hadi sen oyna biraz.
Hani siz yoruluyorsunuz ya...Eeee....Bende oynamaktan yoruluyorum. Ne yapayım bilmem?
Yapılmaması gerekenleri biliyordu da büyükler, yapılması gerekenleri hiç bilmiyorlardı.
Işıklar söndü birden.
Annesi öfkeyle söylenmeye başladı.
—Mum da yok! diye diye karıştırdı dolapları el yordamıyla.
Çocuk sırtüstü yatıp, anneannesinin köyünü düşündü. Gaz lambasının ışığında deli tavşan masalını anlatışını.
Deli tavsanın duvardaki aksini getirdi gözlerinin önüne. Anneannesi gibi iki ellerini birleştirip işaret parmaklarını yukarı kaldırarak
tavşan kafası yaptı.
''Bak deli tavşan'' diyerek parmaklarını oynattı. Yoldan geçen arabaların farları duvardaki tavşana yol açtı. Tavşan alabildiğine hür
dolaştı sağda solda. Otlarla kuşlarla konuştu. Sonra yorgun düştü. Duvardaki görüntü minik avuçların açılmasıyla kayboldu. Kolu yavaşça
kanepeden aşağı sarktı.
Sonra ışıklar geldi.
Kadın çocuğun hiç konuşmadığını akıl etti. Birden kanepeye koştu. Küçücük dizlerini karnına doğru çekerek uykuya dalmıştı.
Masanın üstündeki dosyalara baktı iğrenerek. Dindirilmez bir pişmanlık doldurdu içini.
Uyandırmaktan korka korka küçük alnına bir öpücük kondurdu.
Çocuk sanki bir ipucu bekliyormuşcasına aralanan gözleriyle mırıldandı;
— İşin bitince beni sever misin anne? dedi.
Kadın, sevilmek için randevu alan çocuğuna bakarak sabaha kadar ağladı

Kızlar, geçmişi okumadan hemen sizinle şunu paylaşmak istiyorum: az önce tartıldım ve 60.6 çıktım :))))))))))))))))))))) Günün tüm kilo birikimlerine rağmenn. Dün bu saatlerde tartıldığımda 61.4 idim :)))) Canlarım galiba 59 lara düştüm:lepi:hihoyyyt
İnşallah düşmüşümdür :))))))))))))

Şimdi geçmişe bakalım :)))))

canım afiyet olsun. ne güzel bu saatte 2 lt su tüketmişsin. kolay gelsin.

son günlerde hava aniden ısındı onun verdiği bi halsizlik ve çalışmama isteği var canım kilo konusuna gelince ben de 3-4 gün dikkat etmesem hoopp 1-2 kilo fazla çıkıyorum ve nefret ediyorum bu durumdan :gitme:[/B]
saol canım inşallah dediğin gibi olur şansa kaldı valla aöf sonuçları ohaoldumsmile
aslında ben hala temizlik yorgunluğundan kurtulamadım. izinli olmuş olsam bu kadar yorulmazdım. ama akşam 8 den sonra yaptığım temizlik zorladı beni malesef.eşim olmasaydı gerçekten işim zordu. evi kaldırıp kondurduk resmen.

kızlar arkadaşım diğer topikte bi hikaye paylaşmış okuduğumdan beri salya sümük ağlıyorum

...
Herkesin sevdiği şey birbirine benzemiyordu. Annesi telefonu, babası arabayı seviyordu.
Herşey erteleniyordu, telefon ve araba söz konusu olduğunda... Bir de eve misafir gelecek oldu mu kendisine hiç yer kalmıyordu.
-Sana yardım edeyim mi ? dedi, en sevimli halini takınarak. Annesi manalı manalı baktı:
-Hayırdır? Bir yaramazlık mı var? Bak bir de seninle uğrasmayayım. Çok yorgunum zaten.
Yorgunluk nasıl bir şeydi ? Bazen elinde oyuncağıyla uykuya daldığında anneannesi oyuncağı yavaşça elinden alır :
Yorgunluk gül kokulu bir uykuya dalmaksa eğer, neden annesi kendisiyle böyle kızgın kızgın konuşuyordu.
—Anneciğim yorulduğun zaman gül kokulu uykulara dalarsın. Anneannem öyle söylüyor.
—Yemekte konuşuruz çocuğum. Bankada işler yetişmedi. Baban gelene kadar bunları bitirmem lazım. Hadi sen oyna biraz.
Hani siz yoruluyorsunuz ya...Eeee....Bende oynamaktan yoruluyorum. Ne yapayım bilmem?
Yapılmaması gerekenleri biliyordu da büyükler, yapılması gerekenleri hiç bilmiyorlardı.
Işıklar söndü birden.
Çocuk sırtüstü yatıp, anneannesinin köyünü düşündü. Gaz lambasının ışığında deli tavşan masalını anlatışını.
Deli tavsanın duvardaki aksini getirdi gözlerinin önüne. Anneannesi gibi iki ellerini birleştirip işaret parmaklarını yukarı kaldırarak
tavşan kafası yaptı.
''Bak deli tavşan'' diyerek parmaklarını oynattı. Yoldan geçen arabaların farları duvardaki tavşana yol açtı. Tavşan alabildiğine hür
dolaştı sağda solda. Otlarla kuşlarla konuştu. Sonra yorgun düştü. Duvardaki görüntü minik avuçların açılmasıyla kayboldu. Kolu yavaşça
kanepeden aşağı sarktı.
Sonra ışıklar geldi.
Kadın çocuğun hiç konuşmadığını akıl etti. Birden kanepeye koştu. Küçücük dizlerini karnına doğru çekerek uykuya dalmıştı.
Masanın üstündeki dosyalara baktı iğrenerek. Dindirilmez bir pişmanlık doldurdu içini.

çok duygusal gerçekten,çok üzücü. ama malesef hayat şartları ve çalışan anne olmanın zorlukları. ne şanslıki annesi bunu farkedecek bir yüreğe sahipmiş.onun kadar şanslı olmayan çocuklarda var.

merhabalar sizleri takip ediyorum ama anca bişeyler yazmaya fırsat buldum misafir varda evde :)
ben anca içimdeki sese direne biliyorum galiba...dün gece evdekilerin baskaısı üzerine peynirli makarna yedirdiler bana :) kayva gürültü yedim biras ama öyle çok değil....
akşem geç yatmıştık ama bu sabah erkenden kalkıp yürüyüş yaptım ve eve geldiğimde herkes uyuyordu bende ılık elma sirkeli koca bi bardak su içtim ;)
iki saat sonrada kahvaltı: 2 dilim bayat etmek, yumurta, salatalık, marul, 3 zeytin
öğle: bitter çikolata bi parça :D ve kahve,
arada yine bişey yemedim ama yemem gerekiyor artık çok acıkıyorum 5 gündür felan böyle yiyorum ama direncim azıldı ;)
akşam yine uğrar yazarım yiyeceklerimi.... bu arada bana önerileri yazan herkese teşekkürler, onları mutlaka dikkate alıyorum ;) yarışma nasıl oluyor onu anlamadım bişeyler paylşmassınız ama :) neyse onuda zamanla anlarım biras böyle takip edeyim sizii...

Kızlar, geçmişi okumadan hemen sizinle şunu paylaşmak istiyorum: az önce tartıldım ve 60.6 çıktım :))))))))))))))))))))) Günün tüm kilo birikimlerine rağmenn. Dün bu saatlerde tartıldığımda 61.4 idim :)))) Canlarım galiba 59 lara düştüm:lepi:hihoyyyt
İnşallah düşmüşümdür :))))))))))))

Şimdi geçmişe bakalım :)))))

:teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: hihoyyyt hihoyyyt :içelim:
çok ama çok tebrik ediyorum.

günaydınlar herkese
nac canım katılım işine gelince elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum
açıkçası mazeretlerim belli kpss ve kızım arada fırsat buldukçada buraya gelmeye çalışıyorum

kilom 69.4 allaha şükür birazda olsun verdim

Canım, 600 gr çok güzel. Seni tebrik ediyorum. Bi süredir kiloların direniyordu ama pes etmedin:))) Dün iyi ki de pasta yememişsin :))))))) İradenin zaferiii

86.0 la izne ayrılmayı düşünüyorum nac cım :(

bunun için çok üzgünüm imkanım oldukca yazarım. ama bu iki hafta içinde aa yapmam gereken dersler var. arkadasta kalcam bır kac gunde. yazmam cok olacaktı :(
iki hafta sonra eskısınden daha iyi bi sekılde burada olcam inşallah.

görüşmek üzre...

Canım benim nasıl rahat edeceksen... Finallerinden sonra bekliyoruz. Umarım alnının akıyla finallerinden hedeflediğin notları alırsın :))))

ben henüz kahvalti yapmadim herkes uyuyor 1 tane kahve icctim
birazdan kahvalti yapacam
aksama bilmiyorum ne yerim ama hava güzel yürüyüs yaparim kesin
simdilik bu kadar

Havanın bugün güzel olmasına çok sevindim cnaım. Kaç zamandır hep yağmurlu diyordun :))) İçini neşe kaplamıştır şimdi :))))

nachti sınavın için tebrik ederim canım,şimdi sonrasında iyi bişey olacak sanırım. bu sınav ne içindi unuttum kusura bakma haytaım. bilmiyorumkismile 30 gr et çok etkilemez herhlde. ona göre ayarlamışsın zaten
canım, yavrumun ilk doğduğu ay onu babaannesine bırakıp çarşıya indiğimde anladım.burun direği sızlamısının nedemek olduğunu. utanmasam otobüste hüngür hüngür ağlıcaktım. gerçi zamanla alışıyor insan herşeye. arada onsuzluk vuruyor bana. kokusunu içime çeksem öpsem rahatlarım ama akşamı beklicem. şükür olsun ki iyi ve emin ellerde. Rabbim yavrularımızı korusun. çok sağol canım. olumunekankayizsmile

Canım, öncelikle anne değilim ama neler hissettiğini aşağı yukarı hissedebiliyorum. Aslında her sabah işe gitmen de yavrun için değil mi!! Yavrunun emin ellerde olması aslında en önemlisi.. Kaç kişi bakıcılara bırakıp işe gidiyor.. Zor vallahi. Tüm annelere kolay gelsin :)))
Canım, şimdi ales puanımla üniversitelere okutman (hazırlık sınıflarında ingilizce öğretmenliği) için başvurabilirm. Özel üniversitelere burs ile yüksek lisansa başvurmak istiyorum. Tabi burs verirler mi, bilemiyorum. Benim yaşımda, işi gücü olan bir kadın ideal bir master öğrencisi olmaz tabi. Ama olsun, ben deneyeceğim :)))) ben gene de bu puanı aldığıma sevindim, çünkü sınavım iyi geçmemişti.

Kızlar günaydın. Geç kalktım, 6 saat 45 dakika uyudum, tartıldım 61.9 kiloyum :) Uyuyunca farkediyor hemen. Bugün daha çok uyurum inşallah.

Şimdi geçmişi okuyamıyorum. Gece gelip okuyup yazacağım. BMI listemizi ekleyip fırlamam lazım.

Neyse canım, bu 6 saate şükür :))) Hiç yoktan iyidir :)))) Veee, 61.9 için seni kocaman kucaklıyorum ve tebrik ediyorum. Kutluyorum :))):lepi:

1 ela 22.5
2 Karamanli 22.8
3 Nachtigall 23.6
4 ad 23.8
5 taylor 24.6
6 nur 25.2
7 Shopaholic 31.20

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Kızlar bu hafta listemizde bir değişiklik oldu. Nac ad'ı geçti ve ilk üçe girdi.

Adcım, okudun değil mi? Ben geldiğimde kaç kiloydun, hatırlıyor musun? Ben hatırlıyorum. Canım, artık biraz kendine zaman ayırmanı istiyorum, zor ama bak farkında olmadan kilon artıyor. En fenası en sinsi ilerleyen kilo. Canım benim, artık kendine menü hazırla ve buraya yaz. Yoksa 60 a dayanacaksın. Üzgünüm canım, amacım seni üzmek ya da kırmak değil ama dost acı söyler :(((

Nurcum, sen ne güzel su içiyorsun cnaım. Tebrik ediyorum valla. Bana da ilham verdin şimdi. Kalkıp suyumu içeyim :))))

...
Işıklar söndü birden.
tavşan kafası yaptı.
kanepeden aşağı sarktı.
Sonra ışıklar geldi.

Canım ben de çok hüzünlendim ama anne en azından farketmiş. Ne anneler var ömrü boyunca ne kadar ilgisiz kaldığını anlamıyor.

herkese ayrı ayrı teşekür ediyorum doğum günü kutlamalarınız için kutlamamız yarın olcak inş
bowling salonunda yapcaz oranın süslemesii felan yarın inş halederim hepsini yediklerimi yazıyım bidaha yazamam bu arada kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum nac sevindim cnm hedefine cok az kaldı cnmm
sabah kalsik kahvaltı 1yumurta 2dilim ekmek
öğlen corba,3 kaşık türlü,1 dolma dondurma
akşamda yemedim yiyeceklerimi yazıyımm corba dolma 2 tane

merhabalar sizleri takip ediyorum ama anca bişeyler yazmaya fırsat buldum misafir varda evde :)
ben anca içimdeki sese direne biliyorum galiba...dün gece evdekilerin baskaısı üzerine peynirli makarna yedirdiler bana :) kayva gürültü yedim biras ama öyle çok değil....
akşem geç yatmıştık ama bu sabah erkenden kalkıp yürüyüş yaptım ve eve geldiğimde herkes uyuyordu bende ılık elma sirkeli koca bi bardak su içtim ;)
iki saat sonrada kahvaltı: 2 dilim bayat etmek, yumurta, salatalık, marul, 3 zeytin
öğle: bitter çikolata bi parça :D ve kahve,
arada yine bişey yemedim ama yemem gerekiyor artık çok acıkıyorum 5 gündür felan böyle yiyorum ama direncim azıldı ;)
akşam yine uğrar yazarım yiyeceklerimi.... bu arada bana önerileri yazan herkese teşekkürler, onları mutlaka dikkate alıyorum ;) yarışma nasıl oluyor onu anlamadım bişeyler paylşmassınız ama :) neyse onuda zamanla anlarım biras böyle takip edeyim sizii...

Dünyalıcım, hoşgeldin. Ben de seni merak etmiştim. Bugün göremedim ya :)))) Özletme kendini :)))
Canım, sana fena komplo kurmuşlar, makarna falan :))))) Neyse cnaın sağolsun. Canım sanki az mı yiyorsun? Sen de demişsin, halsiz kalıyorsun. Bence günde 6 öğün ye, az az. İstersen sana örnek diyet menümü yazarım. Benim 9 tane öğünüm var. Vücut çalışsın diye.
Hayatım, dün de yazdığım gibi her cuma sabahı kilo bildirimi yapıyoruz. Bir önceki haftaya göre kilom mu verdik, yoksa aldık mı onu görüyoruz, ve takımca sıralamaya giriyoruz. 10 tane takım yarışıyor. Takım sıralamasından sonra bireysel en fazla kilo vermiş 3 kişiyi belirleniyor. Bu sıralamaları har hafta başka bir takım yapıyor. Çerçeve böyle. Gene kafana takılanları yaz, sor cnaım :)))

herkese ayrı ayrı teşekür ediyorum doğum günü kutlamalarınız için kutlamamız yarın olcak inş
bowling salonunda yapcaz oranın süslemesii felan yarın inş halederim hepsini yediklerimi yazıyım bidaha yazamam bu arada kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum nac sevindim cnm hedefine cok az kaldı cnmm
sabah kalsik kahvaltı 1yumurta 2dilim ekmek
öğlen corba,3 kaşık türlü,1 dolma dondurma
akşamda yemedim yiyeceklerimi yazıyımm corba dolma 2 tane

Bowling salonu ne güzel fikir olmuş canım :))) Elaya da top attırırsınız artık. Sonra da fotoları bizimle paylaşırsın :))))
tebriğin için de çok teşekkür ederim :))) Umarım yarın sabah hüsran olmaz :)) Fazla havaya girmeyeyim de :))))
Beslenmen de çok güzel olmuş :))))

çağla'ydı isim sanırım :) evet haklısın ara öğün yapmam lazım hatta bugün yürüyüş yaparken çok yoruldum galiba açlıktan :D 9 öğün çokta 5 öğün olsada yeter yaw :) 2 öğümde meyva yerim diorummm akşamda süt içerim bi su bardağı olmas mı yaa :) istersen tabi yaz listeyi bakarım onada yiyebileceğim bişey varsa onuda yerim ;) yarışmaya gelirsek ona daha var nasıl olsa bu hafta ben listede yoktum :)) soğuk su içmekte fazla kalori yakmamıza sebep oluyomuş die duydum içiyorum işte bi haftadır duğrumudur acaba?

çağla'ydı isim sanırım :) evet haklısın ara öğün yapmam lazım hatta bugün yürüyüş yaparken çok yoruldum galiba açlıktan :D 9 öğün çokta 5 öğün olsada yeter yaw :) 2 öğümde meyva yerim diorummm akşamda süt içerim bi su bardağı olmas mı yaa :) istersen tabi yaz listeyi bakarım onada yiyebileceğim bişey varsa onuda yerim ;) yarışmaya gelirsek ona daha var nasıl olsa bu hafta ben listede yoktum :)) soğuk su içmekte fazla kalori yakmamıza sebep oluyomuş die duydum içiyorum işte bi haftadır duğrumudur acaba?

ısim doğru şekerim :))) Canım, işinn prensibi şu canım. (diyetisyenlere gide gele öğrendim) sık sık ve az yersen vücut sen otururken bile çalışır. ınan bana 9 öğün yiyorum ama genelde açlık hissi hep duruyor. Çünkü yediklerim az :)))))
Sağlıklı bir diyette 3 porsiyon meyve, 1 porsiyon sebze (8 kaşık) yaşa bağlı 1 ya da 2 porsiyon et (1 porsiyon et 3 köfteden oluşuyor), 3 porsiyon kalsiyum ve ekmek var. Bu sağlıklı bir diyette en az olabilecek porsiyon miktarları. Bunları güne yaymak gerekiyor :)))))
Canım, bu hafta listede yoksun ama bugünden itibaren listedesin :)))) Sana güveniyoruz.

tamam bakalım bundan sonra yazdıkların kadar yemeye çalışırım ;) yaw şimdi sen güveniyoruz felan deyince ben panik oldum ya kilo veremessem :))))

:))) tmm ohh şimdi rahatladım... ama haftada bir veririm gibi gelio inşallahhh...

Canım, öncelikle tickerın çok tatlı olmuş :))))
İkinci olarak ben tam 2 ay aynı kiloda kaldım. Gram bile oynamadı :))) Bizim için yarış, birincilik önceliğimiz değil. Kilo veren arkadaşlar için çok seviniyoruz. vermeyen arkadaşlara destek oluyoruz. Yediklerimizi içtiklerimizi okuyoruz, yorum yapıyoruz. Asla kendini kasma, zorlama :)))

Bu arada ben neler yediğimi yazmadım: öğleye doğru çeyrek simit yedim. Bundan ötürü 1 elma ve sütümü içmedim. Öğle yemeğimde 100 gr köfte, yarım dilim ekmek ve salata yedim. Sonra da yarım dilim kek yedim. Hataya bak... Az önce de sütümü içtim. Akşama da yeşil fasülye yiyeceğim :)))

:) tamam rahatımm.. yinede birşey başarmaya çalışıyorsak bunun için elimden gelenin en fazlasını yapmaya çalışırım;) tick için tşkler (: yaw öyle deme yaa bizim gurup hep birinci gurup olsun :D şimdiii çıkıyorumm sonraa gelicemmm yinee görüşrüükk..

canlar ben şimdi çıkıyorum evde işlerden fırsat bulunca gelmeye çalışırım. gelemesemde yarın burda olurum Allah ın izniyle.
sizleri kocaman öpüyor ve sevgilerimi gönderiyorum kucak dolusu. uzatın yanacıklarınızı,açın kollarınızı bakiim. gönderdiklerimin geri iadesi yoktur ona göre. a.s.

Back