• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halılarımı aldım,işte resimleri=)

esrant

Guru
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
6.675
3
356
38
Antalya
Evet arkadaşlar,nihayet salon ve oturma odası halıları aldım bugün.Saray'ın kampanyasından faydalandım ve iki halıyı da aradan çıkardım.

Saray'ın samyeli serisi..
Bakalım beğenecek misiniz?

Bu salon halım..Salon koltuklarım kahve-krem.Ben üzerine de turuncu kırlentler yaptıracağım,takım olacak.

salonp.jpg

Bu da oturma odamın halısı..Oturma odamda köşem takımı olacak gri-krem renklerinde.Onun da kırlentleri siyah kırmızı..Süper bir kombin olacak ..

oturmaodas.jpg

canım gule gule kullan
benımde tum halılarım saray
pişman olmazsın

cnm 2,halıdan bende aldım güle güle kullanalım inşallah çok beğenerek aldım.bende kırmızı köşe takımı düşünüyorum yastıkları gri ve siyah olucak

hayırlı olsun iyi günlerde kullan cnm fiyatı nedir?bende bakınıyorumda

Teşekkür ederim canım,ikisini 1.200 tl falandı.Ama kampanya olduğu için yarıyarıya aldık.
Salon 5mkare,oturma odası 3 mkare

cnm 2,halıdan bende aldım güle güle kullanalım inşallah çok beğenerek aldım.bende kırmızı köşe takımı düşünüyorum yastıkları gri ve siyah olucak

Ayy ne güzel,evet canım güle güle güzel günlerde kullanalım inşallah.

ikiside çok güzel ve kibar. benimde halılarım saray ve çok memnunum. iyi günlerde kullanın a.s.

güle güle kulan bende saray samyeli ve vizyon serisini aldım diğer oturma odama senin oturma odasındakinden alcam çok beğenmiştim acaba kulanışlı olan saray halıda hangi seriler daha iyi bana satıcı vizyon saray ve samyeli dedi bu konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar bir de keşke hazirana kadar devam etse bu kampanya ne güzel olurdu

iyi günlerde kullanın SARAY halıda en iyi marka temizliği ve süpürmesi çok kolay pislikte tutmuyor memnun kalrsınız.

cocuğum küçükken üşümesin diye GÜMÜŞSUYUNUN destanının aldım kalın ve sık tüylü bir halı.
antre ve oturma odamda kullandım ne aşağıya ses geçirdi ne de çocuğumun ayakları üşüdü (çorap giymeyi sevmez ve hep koştururdu)
ancak tüylerinin uzunluğu ve sıklığı yüzünden hep süpürürken zorlandım ama işlevini süper tamamladı.

YANı ıLERDEKı YILLARDA HALINIZI ıŞLEVıNE GÖRE SEÇMEKTE ÇOK ÖNEMLı.
halılarınızı beyendim iyi günlerde kullanın tekrar.

Back