kızlar sonunda batuhanın diş buğdayını yaptık yorucu olmasına rağmen güzel bi gündü herkes memnun ayrıldı en önemliside bu zaten resimleri ekliyorum

oğluşumuzun smokinini dedesi diktialkisalkisalkis

kapıda misafirlerimizi karşılıyoruzz

bunlarda buğdaylarımız

ceketten sıkıldık tabisırnaşık şey

bu ellerimle yaptığım diş pastamız

masamız buda kızlar herşeyi kendim hazırladım

buğdaylarımız dağıtılırken bu arada buğdayın içindeki dev nazar boncuğu bi aile dostumuz abiye çıktı:dance:

oğluşumla beraber

eveet sıra geldi meslek seçimineee bakalım hangisini seçecekk

evt bunu seçtiiii aşçı olcak heralde dedim benkaydirigubbakcemile3 dedemizde olaya yeni bi soluk getirerek belki restoran işletmecisi olur dedi artık bakalım ne olursaa.s

buda buğday kolyemiz ben yaptım bunuda

bunlarda hatıra kalpli sabunlarımız bunlarıda ben hazırladım

:sm_cool:

buğday kolyemiz

buda kurabiyemiz kırılmış en son bu kaldı bi tane buda kırık öncesinde çektiğim resimler annemin makinasında kaldı bi ara eklerim onarıda böyle çubuk çubuk cam bi vazoya koydum kurabiyeleri bunlarıda ben yaptım
böylelikle diş buğdayımızda bittiii allah nice güzel günlerini görmeyi nasip eder inşallah daha bize

oğluşumuzun smokinini dedesi diktialkisalkisalkis

kapıda misafirlerimizi karşılıyoruzz

bunlarda buğdaylarımız

ceketten sıkıldık tabisırnaşık şey

bu ellerimle yaptığım diş pastamız

masamız buda kızlar herşeyi kendim hazırladım

buğdaylarımız dağıtılırken bu arada buğdayın içindeki dev nazar boncuğu bi aile dostumuz abiye çıktı:dance:

oğluşumla beraber

eveet sıra geldi meslek seçimineee bakalım hangisini seçecekk

evt bunu seçtiiii aşçı olcak heralde dedim benkaydirigubbakcemile3 dedemizde olaya yeni bi soluk getirerek belki restoran işletmecisi olur dedi artık bakalım ne olursaa.s

buda buğday kolyemiz ben yaptım bunuda

bunlarda hatıra kalpli sabunlarımız bunlarıda ben hazırladım

:sm_cool:

buğday kolyemiz

buda kurabiyemiz kırılmış en son bu kaldı bi tane buda kırık öncesinde çektiğim resimler annemin makinasında kaldı bi ara eklerim onarıda böyle çubuk çubuk cam bi vazoya koydum kurabiyeleri bunlarıda ben yaptım
böylelikle diş buğdayımızda bittiii allah nice güzel günlerini görmeyi nasip eder inşallah daha bize