I
iklim__
Ziyaretçi
- Konu Sahibi iklim__
kızlar, saçlarım kendi kendime röfle denediğim için çingene saçları gibi alaksız bir sarı olmuştu... biraz düzeltmeye çalıştım ama istediğim renk olmadı ve sonuçta çok yıprandı. benim saçıma normal kına tutmuyor. çok denedim.ben de bugün aktardan hint kınası aldım. koyu ve açık kestane. karıştırdım.içine zeytin yağı ve demli çay kattım. sonuç harika..tam istediğim gibi koyu kahva, siyaha yakın ve kestanenin kızıl parıltıları var.kuaförde istesem rengi bu kadar tutturamazdım.
ama şimdi burada yazılanları okuyunca gözüm korktu. :1shok:eyvahedigeldismilesizce hint kınası saçımı döker, mahveder mi? yarın otacının besleyici şampuanını alacağım. faydası olur mu?yani haftada 2 kere bakım yapsam yağlarla falan, hint kınasın zararını önler miyim?:uhm:
ama şimdi burada yazılanları okuyunca gözüm korktu. :1shok:eyvahedigeldismilesizce hint kınası saçımı döker, mahveder mi? yarın otacının besleyici şampuanını alacağım. faydası olur mu?yani haftada 2 kere bakım yapsam yağlarla falan, hint kınasın zararını önler miyim?:uhm:
Son düzenleyen: Moderatör: