Avrupa yakası 2009 anneleri ve bebişleri tanışmaya ne dersiniz

neslihang

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
1.941
4
41
kızlar selam neslihan ben 7 buçuk aylık bi oğlum var şişlide oturuyoruz bu taraflarda oturan bebek ve bebek anneleriyle tanışmak yeni çevreler edinmek istiyoruz karşı taraftanda olabilir tabi duruma göre hadi annişler ve bebişler katılımlarınızı bekliyorum:lepi:

cnm bu konuyu kendi ayında açarsan daha ii olur biz ocak anneleri buluşuoruz mesela ortak çok konu oluyo çocukların ilgileri aynı yönde olunca daha zevkli.

kızlar selam neslihan ben 7 buçuk aylık bi oğlum var şişlide oturuyoruz bu taraflarda oturan bebek ve bebek anneleriyle tanışmak yeni çevreler edinmek istiyoruz karşı taraftanda olabilir tabi duruma göre hadi annişler ve bebişler katılımlarınızı bekliyorum:lepi:

slm canım havalar bir düzelsin kızımı alıpta gelirim ben bol bol cevahirekaydirigubbakcemile5 görüşmek isterim sizlerle

cnm bu konuyu kendi ayında açarsan daha ii olur biz ocak anneleri buluşuoruz mesela ortak çok konu oluyo çocukların ilgileri aynı yönde olunca daha zevkli.

evt cnm doğru ama kendi ayımızda istanbulda oturan çok fazla anne ve bebiş yok onun için genel açtım yinede tşk ederim:teselli:

eger burda yani anadoluda buluşma yaparsak orta noktalarda yaparız mesela capitol alışveriş merkezi ordan avrupa yakası otobüsleri falan hep geçio yada kadıköy natilus. duruma göre ayarlarız. avrupa yakası annelerininde katılmasını çok isterim

bende bende avrupa yakasından arkadaş aridim anadolu yakasından çok var emme avrupa yakasında pek yok yaw
bende beyoğlunda oturim çok isterim tanışmmayı
benim 3,5 yaşında bi kızım ve 3 aylık bi oğluşum var

eger burda yani anadoluda buluşma yaparsak orta noktalarda yaparız mesela capitol alışveriş merkezi ordan avrupa yakası otobüsleri falan hep geçio yada kadıköy natilus. duruma göre ayarlarız. avrupa yakası annelerininde katılmasını çok isterim
tabiki tatlım ayarlarız biz arabamızla olduğumuz için her yere gelebiliriz zaten tatlımzemuszemus

bende bende avrupa yakasından arkadaş aridim anadolu yakasından çok var emme avrupa yakasında pek yok yaw
bende beyoğlunda oturim çok isterim tanışmmayı
benim 3,5 yaşında bi kızım ve 3 aylık bi oğluşum var
selam cnm hoşgeldin maşallah maşallah güle güle büyüt bebişini bende şişlideyim yakın sayılırız

tabiki tatlım ayarlarız biz arabamızla olduğumuz için her yere gelebiliriz zaten tatlımzemuszemus

selam cnm hoşgeldin maşallah maşallah güle güle büyüt bebişini bende şişlideyim yakın sayılırız

sağol canım sende güle güle büyüt bebeğini
ay evet çok yakınız hemde inşallah tanışırız canım

benim de kızım 2 aylık olmak üzere biz leventte oturuyoruz havalar düzelince katılabiliriz size

tamam ii ozaman sevindim. imkan olursa sana yakın arkadaşlarla toplanıp beraber gelirsiniz o zamankaydirigubbakcemile5

sağol canım sende güle güle büyüt bebeğini
ay evet çok yakınız hemde inşallah tanışırız canım
evet cnm tanışırız neden olmasın bzim içinde bebişlerimiz içinde değişiklik olur güzel olur:1hug:

bİzde mÜmkÜn olursa tanıŞırız...
bahÇelİevler...
7 aylık oĞlum...
sende bu taraftasın yani in tanışırız tatlım oğlularımızın ayları aynı sayılır:asigim:
benim de kızım 2 aylık olmak üzere biz leventte oturuyoruz havalar düzelince katılabiliriz size
senlede yakınız cnm evet havalar biraz düzelir bizde iice kaynaşmış olur ve buluşuruz hoşgeldin tatlıma.s.

tamam ii ozaman sevindim. imkan olursa sana yakın arkadaşlarla toplanıp beraber gelirsiniz o zamankaydirigubbakcemile5
inş şekerim olur tabi olmazmı:lepi:

Merhaba, bende haziran annelerinden anadolu yakasındayız. Buluşup kaynaşsak güzel olur. Bu topiği de orda gördüm canım. Benim de 7 ay 5 günlük bi oğlum var.

Merhaba, bende haziran annelerinden anadolu yakasındayız. Buluşup kaynaşsak güzel olur. Bu topiği de orda gördüm canım. Benim de 7 ay 5 günlük bi oğlum var.

hoşgeldin tatlıma.s.allah bağışlasın oğluşunu evt bencede çok güzel olur hem yavrucuklarımız arkadaş olurlar hemde biza.s

hoşgeldin tatlıma.s.allah bağışlasın oğluşunu evt bencede çok güzel olur hem yavrucuklarımız arkadaş olurlar hemde biza.s

sağol canımcım, seninkinide Allah bağışlasın. Bebeklerimiz hemen hemen aynı. :Nasıl oturdu mu ek gıda düzeniniz.

evet cnm batuhanın maşallahı var sabah kahvaltısını yapıyo arada meyva yiyo öğlen yemeğini yiyo akşamüstü yoğurt akşamda muhallebi yiyo gece uyanıncada biberon maması veriyorum aralarda emiyo tabi sizin nasıl canım durumlar

canım ben oturtamadım daha. Uyku düzeni de oturmadı ne zormuş anne olmak ya...

evet tatlım zor ama kabul edelimki dünyanın en güzel şeyihihoyyyt
olsun canım oturur zamanla önemli olan bebişlerimizin kendilerini ne zaman hazır hissettikleri çokda zorlama kendinide yıpratma tatlım bebeklerimizin bize ihtiyaçları var zamanla yavaş yavaş oturur cnm

X