En Komik Poz Veren Çocuk Yarışması...

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
yarısmanın konusu en komik pozu veren cocugu secmek:)

yarısma kuralları:
-0-10 yas arası cocukların resimleriyle katılım olabilir
-kendi cocugunuz,kardesiniz kuzeniniz,yigenizi vs resimlerini yollayın kendi ailenizin dısında internette buldugunuz resmilerle katılım olmayacaktır
-bir tane cocugun en fazla 4 resimiyle katılım olabilir resimler ayrı ayrı gonderilmesin bir resim icinde birlestirilip gonderilsin

-soylemeye gerek yok ama belirtelim komik pozlar olsun:)

son gonderim tarihi:1 subat pazartesi aksam 20:00 ye kadar
eger yeterli sayıda yarısmacı olmazsa sureyi uzatabiliris

Son düzenleyen: Moderatör:
son gönderim tarihi 1 ocak yazıyoryerimseniben

mooncuğum ben oğlumun fotolarını göndermek istiyorum yardım edermisin canım nasıl göndercem

kk nın şebeğini seçiyoruz haa:delphin:
o zaman 1. belli 2.ci kim acabasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

mooncuğum ben oğlumun fotolarını göndermek istiyorum yardım edermisin canım nasıl göndercem

imageshack.us sitesine giriyosun browseye tıklayıp acılan pencerede bilgisayarından resmi secip ac diyorsun sonrada yukle ye basıyorsun bi sure sonra linkler cıkıyor ordan dogrudan link kısmında olan adresi kopyala bana gonder:)

yarışma çok güzel düşünülmüş hep bizmi yarışacağız birazda minikler değilmi:))))

pardon canim aceleyle sordum
simdi okuyunca daha net anladim
kusuruma bakma
bende resimleri biaraya getirip yollicam insallah

nasıl resim eklencek nereye eklencek bilgi verirmisiniz rica etsem

imageshack.us sitesine giriyosun browseye tıklayıp acılan pencerede bilgisayarından resmi secip ac diyorsun sonrada yukle ye basıyorsun bi sure sonra linkler cıkıyor ordan dogrudan link kısmında olan adresi kopyala bana gonder:)

canım o tarz bi yarısma yapılmıstı bu simdiki nesil cocuklardan olucak yigenin kuzenin vs yokmu onlardan gonder

ben de öyle eski nesil sayılmam daha 22 yimopuyorumnanaktan
amaa öle olucaksa kuzenlerden bakıyım bişilerkaydirigubbakcemile5

kuzenlerden bul sen dusunsene simdiki ufaklıklarla yarıstıgını kaydirigubbakcemile3

Back