İster tüp ister doğal gebelik, doğuran gelsin :))

serenanes

Herşeyimiz Doruk'ta
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
2.372
4
Arkadaşlar,

2009 senesinde tüp bebek sayesinde bir erkek evlat sahibi oldum..Tüp Bebek başlığı altında 1 yıl boyunca beni destekleyen, akıl veren, derdimi paylaşan bir sürü dostum oldu. şimdi o topikten bir araya geldiğimiz anneler birer birer doğum yapıyorlar, beraberliğimizi bu başlık altında devam ettirelim istedim. Kendi doğum hikayemi bu sayfanın ilk hikayesi olarak yazıyorum.. Her gelen anne adayının bu mucizevi anını bizle paylaşarak aramıza katılmasını bekliyorum. Ayrıca doğum sonrası neler yaşadığımızı, lohusalığı, dertleri, sevinçleri, bebek bakımını, yaşadığımız tecrübeleri de paylaşalım derim ben...

Şimdiden yeni dostlukların, yeni mucizelerin, yeni paylaşımların yeri olsun burası..herkese sevgiler..

Sena

28 kasım bayramın 2. sabahı hafif bir su sızması şüphesi ile hastaneye yollandık kızlar.. ama yolda eşimle dalga geçiyoruz amma da pimpirikliyiz yahu yanlış alrm der bizi geri yollarlar şimdi falan diye diye gittik. hastaneye varış 08.00 , acilden girdik..beni bir muayene ettiler su gelmiyor aktif olarak ama 2 cm açılma var dediler.. hadi beeee dedim doktorun yüzüne karşı, allahtan benim doktor değil nöbetçi bu ne laubali kadın bile demiştir içinden :)))

Odaya yatırdılar beni doğuma alacağız, öğleden sonra akşama doğar bu dediler. aman da benim paşa oğluma aferin, laf da dinlermiş bayramda gelsin ki anane izin alsın işten en az 15 gün bizle kalsın demiş durmuştum haftalarca..hamilenin duası kabul olurmuş bakınız benim durumuma !! Odaya yatış 20.45 ..2,5 cm açıklık var... Doktor aranır hastaneye gelişi 09.30 açıklık 4 cm ..Ne oluyor yahu demeye kalmadan epidüreli gelip taktılar belimden , doktor da kıyafetlerini çıkarıyor, bende ne sancı ne su gelmesi ne ıkınma , leyla leyla bakınıyoprum, işte telefonları açıyoruz sağa sola biz yattık gelin doğuruyoruz falan diye, eşimşe birlikte güşülüyoruz aman da ne güzel oldu bayram sabahı yollar bomboş nasıl geldik hastaneye rahat rahat falan diye ...Yahu saat 10.00 oldu benim doktor başladı NST muayenesi ve 30 dakikada bir alttan rahim ağzına balkmaya, yemin ederim adam baktıkça 1,5-2 cm daha açıldı deyip duruyor anaaaammmm noolluyor anam nerde babam nerde olmaya başladım ben. Saat 22.30 sancılar gelmeye başladı, 3 dakikada bir , karnımdan vuruyor, belime geçiyor , sonra da beni öne doğru kasıyor..Saat 10.50 - 9 cm açıklık var, doktorum güümsüyor, JET BEBEK olacak bu yarım saate doğuracaksın dedi... ışte o an şok yaşadım, doğum fotoğrafçım henüz gelememiş, annemler yolda, eşim şaşkın, doktor keyifli, yaaa daha suyum gelmedi diye panikleyen ben abondone olmuş bir şekilde odada toplaşmışız. Doktorum malesef suyu müdahale ile patlatıcam dedi ve bir çubuk soktur balonu patlattı ....O esnada kapı açıldı fotoğrafçom geldi, bu ne yaaa az kaldı yetişemiycektim bööle doğum mu olur hem de normal kızım naapıosun sen dedi :)) Güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum, oğlum sıkılmış orda durmaktan çabuk anne çabuk off daraldım diyor..Daha dur be oğlum diyecek yüzüm de yok ben demişim bayramda gel paşam diye :)))

Saat 11.05 doğumhaneye gidiyoruz, 10 cm açıldık, eni konu şaşkınım, bu kadar mı yani falan diyorum doktorum sen sus şimdi herşey bitsin ben ööle konşucam ama şu ana kadar koca bir teşekkürü hak ediosun diyor :)) Eşimi giydiriyorlar beraber giriyoruz, masaya yerleştim ...Yedek doktor ( ben ona co- doctor diyorum ) geldi eldivenlerini giydi, naapıcak ki bu amca diyorum , demez olaydım ??!!! O amca epidürelli normal doğumlarda anne karnına bastıran ve bebişi dışarı ittiren amca imiş.. Yanlız kendileri biraz kg verse iyi olacak sandım ki bir fil üstüme oturdu !!! KArnıma basıyor ama nasıl bir basma kaburgalarım kırılacak, heeyy hoopp napıosun demeye kalmadan bizim doktor Ikın Sena demeye başladı, ayyy ben hazır diilim yaa diyecek oldum bir göz göze geldik kapadım çenemi...Ikın diyorumve sen itiyorsun dedi, başladım ıkınmaya ama allahım insan gerçekten korkunç bir sancı hissetmeyince ıkınması da cılız oluyormuş, epidürelin tek kötü yanı bu işte.. Sadede gelirsek tam 4 defa ıkındım...2. ıkınmamın sonunda benim doktorun sesi kulaklarımda : Ekip 1 defada alıyoruz, çabuk halletmek zorundayız.....Anaamm tehlike sinyallaeri çalıuyor o an beynimde, niye böyle telaş mı var şimdi...Yok yok herşey hızlı ya ondandır diyorum kendime, ama bana yoğun bir ıkınma baskısı başlıyor gene, hemrişereler ağzını kapa diyor, doktor ıkın diyor, co dokctor karnımı eziyor, ben eşimi arıyorum ama o biraz şaşkın sesi çıkmıyor..3. ıkınmaya başlıyoruz ve ne olduysa orda oluyor, birden tavanda kırmızı şimşekleri görüyorum, beynim de zorlanıyor doğrusu ne beter bişeymiş bu ..Durma sakın başı çıkıyor artık geri dönemezsin diyor doktor..Offf yapıcam yapıcam da zorluyorum kendimi ve dişlerimi sıkıyorum..Sonra tek kelimelik birşey duyuyorum o an anluyorum hakikaten doktora yardım etmeliyim.. VAKUM lütfen diyor.... Vakum demek bebğin başını çekmek demek, demek ki yardım lazım bebişin çıkmasına iyice ıkınıcam diyorum doktor gülüyor aferin demeden anladın bu sefer diye ..4. ıkınmam hayatımın güç denemesidir benim..Dişlerim kırılacak sandım bir an ve arkasından bir ses duydum..Floppp

Hani şampanya şişesinin tıpası çıkarken bir tok ses duyulur, oğlum çıktı o anda...Aayy çıktı dedim bağırarak ..Herkes alkışlamaya başladı ..Bir ses duymayı bekliyorum oysa ben ağlama sesi...Yok...merak etme çocuk doktoru halledecek bundan sonrasını biz seni toparlayalım dedi bizim doktor ve bebğimi sol taraftaki muayene kısmına verdi..

ılk gördüğüm an o andır, pembe suratlı, üstünde kan lekeleri olan, kocaman bir kordon ve kordonun ortasında bir düğüm olan, doğum esnasında ellerini yukarı kaldırdığı için 1,5 cm lik önlem kesiğimin işe yaramadığı ve malesef 5 cm e kadar büyüyen yırtığımın sebebi ,20 kadar dikişimin sahibi...Oğlum orda işte ...Ayların yılların sonucu orda ve stresten kakasını yuttuğu için midesini temizliyorla..Ben hiç tepki veremiyorum sadece çocuk doktorunun ağzını seyrediyorum, ne diyecek diye.. bir şey demiyor, neden sesiniz çıkmıyor iyi mi diyorum..KAdın bana dönüp ahh pardon iyi merak etmeyin seyrettiğinizi düşünemedim diyor..LAf mı şimdi bu elbet seyredicem hem ne zaman ağlıyacak ki bu çocuk derkeeennnnnn benim oğluma bir şaplak popya offf kızdırdılar çocuğu odayı bir ses kaplıyor ki kendi doktorumu duyamaz hale geliyorum... Artık onun sesiyle birlikte benim de sinirtlerim boşalıyor ağlıyorum, rahatlamak mucizevi br şey ...Oğlumun kordonu boynuna dolandığı için muayenesi dikkatli ve uzun sürüyor...Sonra getirip bana veryolar, yanağıma yasladılar ..Hiç bir şey bu kadar şaşırtıcı olmaz.. mutlulukmuş hüüznmüş heyecanmış boş...şaşkınlık hissi korkunç bir şey ..bu benim mi ben mi yaptım,ü benden mi çıktı , yani nedir nsıl derken dikişlerim yapılıyor...Bitmiyor bir türlü, neden bu kadar sürdü diyorum doktor anlatıyor malesef kötü durumu...Yırttı seni biraz Sena , idare ettiniz gayet güzel ama onu ordan almak zorundaydık , seni mi onu mu derken onu seçtim diyor..ıyi yapmışsın , ben nasılsa dikişle de yaşarım diyorum, hastanenin tavanına bakarken...Sonrası temizlenme, odaya getiriliş, fotoğraflar, ailenin gelmesi . vs vs vs.... Doğum hikayemiz böyle işte kızlar....

Sizlerin hikayeleri nasıl acaba ???

Senacım topiğinin ilk müşterisi benim galiba...Hadi hayırlı olsun...Allah nasip ederse 5 hafta sonra kızımla beraber tam anlamıyla topiğinin müdavimi olacağız...Seni ve Doruk paşayı çoook öptüm...

Senacım hayırlı olsun demeye geldim
inşallah ilerleyen aylarda benim de sizlerle burada paylaşabilecegım tecrübelerim olur
öpüyorum Dorukla seni opuyorumnanaktan

Yeni topiğin hayırlı olsun senacım, biz daha yolun çok başlarındayız ama zaman hızla akıp geçiyor.. Hep bir sonraki kontrolde nasıl olacaklar sağlıkları gelişmeleri iyimi normalmi diye meraklanırken günleri ardımızda bırakarak ilerliyoruz. İnşallah Allahım banada o mucize anımı sizlerle paylaşmayı nasip eder.. Doruğu kocaman öp benim içinde opuyorumnanaktan Sevgilerimle..

Senacım topiğinin ilk müşterisi benim galiba...Hadi hayırlı olsun...Allah nasip ederse 5 hafta sonra kızımla beraber tam anlamıyla topiğinin müdavimi olacağız...Seni ve Doruk paşayı çoook öptüm...

Senacım hayırlı olsun demeye geldim
inşallah ilerleyen aylarda benim de sizlerle burada paylaşabilecegım tecrübelerim olur
öpüyorum Dorukla seni opuyorumnanaktan

Yeni topiğin hayırlı olsun senacım, biz daha yolun çok başlarındayız ama zaman hızla akıp geçiyor.. Hep bir sonraki kontrolde nasıl olacaklar sağlıkları gelişmeleri iyimi normalmi diye meraklanırken günleri ardımızda bırakarak ilerliyoruz. İnşallah Allahım banada o mucize anımı sizlerle paylaşmayı nasip eder.. Doruğu kocaman öp benim içinde opuyorumnanaktan Sevgilerimle..

Kızlar topiği açan benim de topik hepimizin topiği...bakın şimdiden hikayesini beklediğim 3 kişi var..Sonra babytwin var, TIFF var, sscuba var, çiçekçik var, nayi var , Esel var, bu aralar bebişine bakan Hafza var, 3 üz kızçeleriyle umutlu bekleyişine devam eden el muallim var....hikayesi olan çok zemuszemus
Umarım onlar da paylaşırlar...

bende inşallah mart sonu gibi bebişimi kucağıma alıcağım rabbim o günleri göstersin inşallah bende paylaşacağım doğum hikayemi temmuzda tüp bebişle hamiş kalmıştım bende

serenascım yeni topiğin hayırlı olsun ... aglayarak okumuştum doguma giderken yazdıklarını, sonrasında bebekle yasdıklarınızıda büyük bir heyecanla takip ettim..çok özel bilgilerdi bunlar ..çoookkk tesekkürler.. şimdide burdan takip edecek olmak çokk güzel. miniğinle mutluluklar diliyorum..

28 kasım bayramın 2. sabahı hafif bir su sızması şüphesi ile hastaneye yollandık kızlar.. ama yolda eşimle dalga geçiyoruz amma da pimpirikliyiz yahu yanlış alrm der bizi geri yollarlar şimdi falan diye diye gittik. hastaneye varış 08.00 , acilden girdik..beni bir muayene ettiler su gelmiyor aktif olarak ama 2 cm açılma var dediler.. hadi beeee dedim doktorun yüzüne karşı, allahtan benim doktor değil nöbetçi bu ne laubali kadın bile demiştir içinden :)))

Odaya yatırdılar beni doğuma alacağız, öğleden sonra akşama doğar bu dediler. aman da benim paşa oğluma aferin, laf da dinlermiş bayramda gelsin ki anane izin alsın işten en az 15 gün bizle kalsın demiş durmuştum haftalarca..hamilenin duası kabul olurmuş bakınız benim durumuma !! Odaya yatış 20.45 ..2,5 cm açıklık var... Doktor aranır hastaneye gelişi 09.30 açıklık 4 cm ..Ne oluyor yahu demeye kalmadan epidüreli gelip taktılar belimden , doktor da kıyafetlerini çıkarıyor, bende ne sancı ne su gelmesi ne ıkınma , leyla leyla bakınıyoprum, işte telefonları açıyoruz sağa sola biz yattık gelin doğuruyoruz falan diye, eşimşe birlikte güşülüyoruz aman da ne güzel oldu bayram sabahı yollar bomboş nasıl geldik hastaneye rahat rahat falan diye ...Yahu saat 10.00 oldu benim doktor başladı NST muayenesi ve 30 dakikada bir alttan rahim ağzına balkmaya, yemin ederim adam baktıkça 1,5-2 cm daha açıldı deyip duruyor anaaaammmm noolluyor anam nerde babam nerde olmaya başladım ben. Saat 22.30 sancılar gelmeye başladı, 3 dakikada bir , karnımdan vuruyor, belime geçiyor , sonra da beni öne doğru kasıyor..Saat 10.50 - 9 cm açıklık var, doktorum güümsüyor, JET BEBEK olacak bu yarım saate doğuracaksın dedi... İşte o an şok yaşadım, doğum fotoğrafçım henüz gelememiş, annemler yolda, eşim şaşkın, doktor keyifli, yaaa daha suyum gelmedi diye panikleyen ben abondone olmuş bir şekilde odada toplaşmışız. Doktorum malesef suyu müdahale ile patlatıcam dedi ve bir çubuk soktur balonu patlattı ....O esnada kapı açıldı fotoğrafçom geldi, bu ne yaaa az kaldı yetişemiycektim bööle doğum mu olur hem de normal kızım naapıosun sen dedi :)) Güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum, oğlum sıkılmış orda durmaktan çabuk anne çabuk off daraldım diyor..Daha dur be oğlum diyecek yüzüm de yok ben demişim bayramda gel paşam diye :)))

Saat 11.05 doğumhaneye gidiyoruz, 10 cm açıldık, eni konu şaşkınım, bu kadar mı yani falan diyorum doktorum sen sus şimdi herşey bitsin ben ööle konşucam ama şu ana kadar koca bir teşekkürü hak ediosun diyor :)) Eşimi giydiriyorlar beraber giriyoruz, masaya yerleştim ...Yedek doktor ( ben ona co- doctor diyorum ) geldi eldivenlerini giydi, naapıcak ki bu amca diyorum , demez olaydım ??!!! O amca epidürelli normal doğumlarda anne karnına bastıran ve bebişi dışarı ittiren amca imiş.. Yanlız kendileri biraz kg verse iyi olacak sandım ki bir fil üstüme oturdu !!! KArnıma basıyor ama nasıl bir basma kaburgalarım kırılacak, heeyy hoopp napıosun demeye kalmadan bizim doktor Ikın Sena demeye başladı, ayyy ben hazır diilim yaa diyecek oldum bir göz göze geldik kapadım çenemi...Ikın diyorumve sen itiyorsun dedi, başladım ıkınmaya ama allahım insan gerçekten korkunç bir sancı hissetmeyince ıkınması da cılız oluyormuş, epidürelin tek kötü yanı bu işte.. Sadede gelirsek tam 4 defa ıkındım...2. ıkınmamın sonunda benim doktorun sesi kulaklarımda : Ekip 1 defada alıyoruz, çabuk halletmek zorundayız.....Anaamm tehlike sinyallaeri çalıuyor o an beynimde, niye böyle telaş mı var şimdi...Yok yok herşey hızlı ya ondandır diyorum kendime, ama bana yoğun bir ıkınma baskısı başlıyor gene, hemrişereler ağzını kapa diyor, doktor ıkın diyor, co dokctor karnımı eziyor, ben eşimi arıyorum ama o biraz şaşkın sesi çıkmıyor..3. ıkınmaya başlıyoruz ve ne olduysa orda oluyor, birden tavanda kırmızı şimşekleri görüyorum, beynim de zorlanıyor doğrusu ne beter bişeymiş bu ..Durma sakın başı çıkıyor artık geri dönemezsin diyor doktor..Offf yapıcam yapıcam da zorluyorum kendimi ve dişlerimi sıkıyorum..Sonra tek kelimelik birşey duyuyorum o an anluyorum hakikaten doktora yardım etmeliyim.. VAKUM lütfen diyor.... Vakum demek bebğin başını çekmek demek, demek ki yardım lazım bebişin çıkmasına iyice ıkınıcam diyorum doktor gülüyor aferin demeden anladın bu sefer diye ..4. ıkınmam hayatımın güç denemesidir benim..Dişlerim kırılacak sandım bir an ve arkasından bir ses duydum..Floppp

Hani şampanya şişesinin tıpası çıkarken bir tok ses duyulur, oğlum çıktı o anda...Aayy çıktı dedim bağırarak ..Herkes alkışlamaya başladı ..Bir ses duymayı bekliyorum oysa ben ağlama sesi...Yok...merak etme çocuk doktoru halledecek bundan sonrasını biz seni toparlayalım dedi bizim doktor ve bebğimi sol taraftaki muayene kısmına verdi..

İlk gördüğüm an o andır, pembe suratlı, üstünde kan lekeleri olan, kocaman bir kordon ve kordonun ortasında bir düğüm olan, doğum esnasında ellerini yukarı kaldırdığı için 1,5 cm lik önlem kesiğimin işe yaramadığı ve malesef 5 cm e kadar büyüyen yırtığımın sebebi ,20 kadar dikişimin sahibi...Oğlum orda işte ...Ayların yılların sonucu orda ve stresten kakasını yuttuğu için midesini temizliyorla..Ben hiç tepki veremiyorum sadece çocuk doktorunun ağzını seyrediyorum, ne diyecek diye.. bir şey demiyor, neden sesiniz çıkmıyor iyi mi diyorum..KAdın bana dönüp ahh pardon iyi merak etmeyin seyrettiğinizi düşünemedim diyor..LAf mı şimdi bu elbet seyredicem hem ne zaman ağlıyacak ki bu çocuk derkeeennnnnn benim oğluma bir şaplak popya offf kızdırdılar çocuğu odayı bir ses kaplıyor ki kendi doktorumu duyamaz hale geliyorum... Artık onun sesiyle birlikte benim de sinirtlerim boşalıyor ağlıyorum, rahatlamak mucizevi br şey ...Oğlumun kordonu boynuna dolandığı için muayenesi dikkatli ve uzun sürüyor...Sonra getirip bana veryolar, yanağıma yasladılar ..Hiç bir şey bu kadar şaşırtıcı olmaz.. mutlulukmuş hüüznmüş heyecanmış boş...şaşkınlık hissi korkunç bir şey ..bu benim mi ben mi yaptım,ü benden mi çıktı , yani nedir nsıl derken dikişlerim yapılıyor...Bitmiyor bir türlü, neden bu kadar sürdü diyorum doktor anlatıyor malesef kötü durumu...Yırttı seni biraz Sena , idare ettiniz gayet güzel ama onu ordan almak zorundaydık , seni mi onu mu derken onu seçtim diyor..İyi yapmışsın , ben nasılsa dikişle de yaşarım diyorum, hastanenin tavanına bakarken...Sonrası temizlenme, odaya getiriliş, fotoğraflar, ailenin gelmesi . vs vs vs.... Doğum hikayemiz böyle işte kızlar....

Sizlerin hikayeleri nasıl acaba ???

o mucizeyi kucagına aldıgın anda bitiyor işte hepsi her şeyi unutturuyor:asigim:
eglenceli bir dogum olmuş soguk kanlılıgından dolayı tebrik ediyorum senialkisalkisalkis
oglunla mutlu günler diliyorum canım
a.s.

Sevgili sena hayırlı olsun topiğin.İnşallah zamanı geldiğinde bizlerde paylaşırız o güzel anı.Senin yaşadıklarından tecrübe almaya başladık bile.Ben şahsım adına küçük notlar alıyorum yazılarından.Takipteyiz.

senacim topigin hayirli olsun,aslinda benim bu sayfaya yazmam icin cok beklemem gerekyior ama genede yazdim,insallah bizde bu sayfada dogum animizi sizlerle paylasiriz...

bende inşallah mart sonu gibi bebişimi kucağıma alıcağım rabbim o günleri göstersin inşallah bende paylaşacağım doğum hikayemi temmuzda tüp bebişle hamiş kalmıştım bende

serenascım yeni topiğin hayırlı olsun ... aglayarak okumuştum doguma giderken yazdıklarını, sonrasında bebekle yasdıklarınızıda büyük bir heyecanla takip ettim..çok özel bilgilerdi bunlar ..çoookkk tesekkürler.. şimdide burdan takip edecek olmak çokk güzel. miniğinle mutluluklar diliyorum..

o mucizeyi kucagına aldıgın anda bitiyor işte hepsi her şeyi unutturuyor:asigim:
eglenceli bir dogum olmuş soguk kanlılıgından dolayı tebrik ediyorum senialkisalkisalkis
oglunla mutlu günler diliyorum canım
a.s.

Sevgili sena hayırlı olsun topiğin.İnşallah zamanı geldiğinde bizlerde paylaşırız o güzel anı.Senin yaşadıklarından tecrübe almaya başladık bile.Ben şahsım adına küçük notlar alıyorum yazılarından.Takipteyiz.

senacim topigin hayirli olsun,aslinda benim bu sayfaya yazmam icin cok beklemem gerekyior ama genede yazdim,insallah bizde bu sayfada dogum animizi sizlerle paylasiriz...

hepinize çok teşekkür ederim, darısı sizlerin de başına..gerçekten çekilenlerin hepsi geçiyor unutuluyor, 2 kez koklasan bir kere sana gülse değer diyorsun..Sizlerin de hikayelerini bekliyorum ..Şimdi ilk gelecek olan Babytwin( nam-ı diğer Dünürüm ) ...Bakalım o güzel anlatımıyla bize neler yaşatacak...

ne güzel bir doğum hikayesi canım :)) maşallah kızçelerine opuyorumnanaktan
sana sırt dönenler birgün kendi anlamsız takıntılarını anlşar ve özür dilerler umarım ne kadar ayıp ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

boşver, paylaştığın için çok sevindim

Teşekkürler canım benim,bu hikayeler birer anı olsun,
herkese umut olsun,ibret olsun,destek olsun ne biliyim,,

diğerlerine gelince şimdi o ufacık yavrular kendilerini sevdirirken o zaman söylediklerini nasıl oluyor da unutuyorlar,şaşıyorum..

Yavrularımıza sağlık olsun herşeyden önemlisi bu..

şimdilik selam dicem sonra(şuan bebem izin vermiyor) bende doğum hikayemi yazıp paylaşım için hep burada olucam

senacım hayırlı olsun.ben biraz geç takip ediyorum.kusura bakma.ama yazılarını zevkle takip edeceğim.

Teşekkürler canım benim,bu hikayeler birer anı olsun,
herkese umut olsun,ibret olsun,destek olsun ne biliyim,,

diğerlerine gelince şimdi o ufacık yavrular kendilerini sevdirirken o zaman söylediklerini nasıl oluyor da unutuyorlar,şaşıyorum..

Yavrularımıza sağlık olsun herşeyden önemlisi bu..

yaa evet işte ben de bunu anlamıyorum.. neyse allah ıslah etsin diyelim ne diyelim ..olumunekankayizsmile

şimdilik selam dicem sonra(şuan bebem izin vermiyor) bende doğum hikayemi yazıp paylaşım için hep burada olucam

senacım hayırlı olsun.ben biraz geç takip ediyorum.kusura bakma.ama yazılarını zevkle takip edeceğim.

kızlar çok teşekkürler.. ben de sizin hikayelerinizi bekliyorum.. nayi cim seninkine biraz daha var ama olsun :)))

biz dün kontrole gittik teyzesi.çok şükür 16, haftamız bitiyor ve bebeklerim gayet sağlıklı.biri sürekli parmağını emiyor.biriside sırtını dönmüş yatıyor.(sanırım o erkek:d)ileriki kontrolümüz 24 şubat.çooook uzun bir süre ama ben arada bir çocuklarımı görmeye giderim.çünkü çok özlüyorum.bizde şimdilik durumlar böyle senacım.doruk ve seninde iyi olmanızı umud ediyorum.çok öpüyorum

X