Psikolojim bozuluyor galiba,sizde de oluyor mu?

bizsizegeldikbitlendik

Defne'nin anasııııı :))
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
2.114
14
bu bir derdim var topiğine takıldım kaldım saatlerdir okuyorum okuyorum okudukça saçma şeyler düşünüyorum bilmiyorumkismile psikolojim bozuldu resmen, zaten kocamı çok kıskanıyorum bu aldatma konularını okudukça iyice kıskanç olcam ya :nazar: yalan diyin ya, ekşın yaptık deyin, hayatta böyle şeyler yok deyin, senağlama
varmı benim gibi düşünen :1ninca:
ooofff of :nazar:

canım neden oyle seyler dusunuyosun
bence bunları okuyup ıcınde bulundugun durum ıcın mutlu olman gerekıyo
ben ne zaman buraya gırsem bu talıhsız olayları okuyup uzuluyorum arkadaslara yardım edebılmek ıcın yorum yazıyorm ama sureklı halıme sukredıyorum cunku burda oyle seyler varkı allah bınlerce kez sabır versın bu sorunları yasayanlara ınsallah..
bence sukretmelısın cnm oyle seyler getrıme aklına yerimseniben

al bendende okadar
bende etkilenmeye başladım
özellikle şu dünkü aldatma olayından sonra
bütün erkekler aldatır mı diye sormaya başladım kendime bilmiyorumkismile

eger hep böle dusunurseniz hayat gecmez hep aldattimi veya aldatiyormu diye celiski arasinda kalcaksiniz ve iliskinizi yipratcaksiniz bence durduk yere bole dusunmek mantiksiz

bende çok etkilendim,dünki olaydan,.:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:eek:haoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmileohaoldumsmile ohaoldumsmile

Bende ilk okuduğum zamanlar aynen senin gibiydim eyvahedigeldismile
Zamanla Alıştım. . . aklinialirimsmile Okudukça sadece derdi olanlara bi nebze bile olsa yardm etmek istiodm. . kendime uyarlamaya çalışmadım olayları :sinifsinif: Yanlızca bu topikte takılı kalma . . güzel olaylarn yazıldığı bölümlerde çok var bi gözat derim Şeniz

Dünkü aldatma olayı sallamasyon çıktı sanırım, çünkü kadının hamilelikle ilgili söyledikleri yanlışmış sevgili hafiyelerimiz tespit etti konu sahibi zaten hiç başka bişey yazmadı bukadar takılmaya gerekyok ama hayatta herşey olabilir bunu unutmamak lazım

Ben de ara ara kötü oluyorum...
O zaman hiç girmiyorum valla..
Zaten yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum..
Yemek topiklerine bile giriyorum canım sıkılınca..kaydirigubbakcemile3

ben insanların yaşadıklarından kendime dersler çıkarmaya çalışıyorum o yüzden çok seviyorum bu topiği hayata karşı uyanık olmak lazım ve cidden bu topik beni silkeliyor ama psikolojinizi bozmanıza gerek yok kızlar napalım hayat bu belli mi olur hayattan, tecrübe etmekten korkmayın yerimseniben yaşamamız gerekiyorsa yaşarız ama beni daha mantıklı düşünmeye ittiği için seviyorum bu topiği a.s

eyvahedigeldismile hepinize yorumlar için teşekkürler kızlar. zaten dünki konu çok üzdü beni, inşallah gerçek değildir o olay.düşünmemeye çalışıyorm ama aklıma geliyor iğrenç bişey ya :umursamaz:

canım ben buraya üye olduğumdan beri psikolojim alt üst oldu :KK43: evlenmekten korkar oldum!

bende etkileniyorum paronaya oldum artık.hele dün bi konu vardı kocamı kuzanimle yatakta yakaladım diye.eşime bak sakın beni aldat öyle olur,böyle olur diyip duruyom.adamda insanın aklında olmayanı zorla aklına sokarsın sen diyo.saçmalıyorum bazen,yersiz kıskançlıklar yapıyom ama burdan etkileniyom hep.

ay aynen ben.. eşim bana bazen kızıyor " takılma şu kk ya sen böyle değildin" diye.. hayatımda olmadığı kadar pipirikli olmaya başladım sanırım..öyle olaylar oluyorki, belkide gerçek hayatta birebir karşılaşamayacağız.. ama burda birebir yaşananları okuyunca, hem üzülüyor, hemde kendi hayatımdada acabalar diyorum..

hayatın acı yönlerimi görüyoruz, paranoyaya mı sarıyoruz, hayal ürünlerimi okuyoruz bilmiyorum..

ama tek bildiğim şey var, bu bölüm benide paranoyaya bağlıyor.. artık sık sık girmeme kararı aldım.. cidden beni değiştirmeye başladı çünkü..

Malesef var canım böyle şeyler...
Bende çok üzülüyorum ama senin gibi hiç bu kadar düşünmemiştim...takmamıştım...
Sen bugünü yaşa mutluluğunun tadını çıkar takılma böyle şeylere...
Yarın sen kendinin bile neyin ne olacağını biliyomusun
zemuszemus

aynen valla bende bi paronayak oldum burdaki olayları okuya okuya.merakta ediyorum okumadan duramıyorumbilmiyorumkismile

Dünkü Olay Gerçekten kötüydü
Hatta hemen bunu hakanla paylaştım bide tehdit ettim :kedi:
Bana sakın böyle bişey yapma diye ki Zaten Çok Şükür Allah korkusu var içinde :Saruboceq:

aynenn canım bende ilk üye olduğumda çok takılıyodum buraya acayip pisikolojim bozulmuştu hatta artık kayınvaldeme başka bi gözle bakmaya başlamıştım yazık halbuki melek gibi kadın :):) çok etkileniyo insan ama çok güzel topiklerde var canım helede hamile olduuğumu öğrendim öreneli gebelik ten çıkmıyorum orda çok güzel şeyler var oraya takıl yada bakım bölümöü var oralara felan takıl gerçekten güzel şeyler var

X