Bi tanem'e özel hazırladığım masa takvimi =)

• Konu Sahibi Konu Sahibi On41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

On41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
4.152
12
116
39
Kocaeli
kızlarrrrr
srnaklarhk1.gif

sonunda bitti ve yerine ulaştı takvimim.. fotoları aceleyle çektim. yardımlarınız için çok teşekkür ederim canlarım..
akkdj0.gif
bazılarınızın sözlerini ve fikirlerini alarak hazırladım.. bi tanem çok beğendi. umarım sizde beğenirsiniz..

KAPAK
ayyhla9.gif

nazar.gif
tkvm01.jpg

tkvm02.jpg

tkvm03.jpg

tkvm04.jpg

tkvm05.jpg

tkvm06.jpg

tkvm07.jpg

tkvm08.jpg

tkvm09.jpg

tkvm010z.jpg

tkvm011.jpg

tkvm012k.jpg

tkvm013.jpg

tkvm014.jpg

tkvm015.jpg

tkvm016.jpg

tkvm017.jpg

tkvm018.jpg

tkvm019.jpg

tkvm020.jpg

tkvm021.jpg

tkvm022.jpg

tkvm023.jpg

tkvm024.jpg

tkvm0.jpg

nazar.gif

akmm.gif

kız serpilimm sen orda yüzüklü resimde azcık ewlilik teklifimi ettin bitanene opuyorumnanaktanmaşalah kuzum ne güzel bi çiftsiniz siz Allah tamamına erdirsin:nazar:

..

kiz serpilcim ne cici seysin sen öyle gördügüm kadariyla masAllah Allah sevenlerine bagislasin

opuyorumnanaktan

alkisalkisalkisgüzel olmus
sağol canım opuyorumnanaktan
kız serpilimm sen orda yüzüklü resimde azcık ewlilik teklifimi ettin bitanene opuyorumnanaktanmaşalah kuzum ne güzel bi çiftsiniz siz Allah tamamına erdirsin:nazar:

yok terem im yaa delikafadulden ben hiç o yönden düşünmedim bak.. teklif bana ait değil :dilcikar: o etsin.. bu arada dediğin gbi yüzüklü fotoya o söz,öyle gibi anlaşılıyo :bbo: fon bulamadım napiim
bu arada amin canım benim.. :kedi: tüm sevenleri inş.

ya çook güzeeelll olmuşş daha ne denirkiiii bilemedimmmmm:asigim::asigim:
allah ayırmasın sizi

aaaaa süper olmuş ya, şahane, nasıl bastırdın nasıl yaptın anlatsana biraza.s.

2010 yine seninle,2011e bakarız yazsaydın:roflol::roflol: şaka şaka çok guzel olmuş. demek sonunda yerıne ulaştı meşhur takvim:)))))))) çok sevındım canım:)

çok güzel olmuş emeğine sağlık böylece tüm yıl aklında olacaksın..kaydirigubbakcemile
sağol canım benim.. bak bunu düşünerek başlamıştım bu hhediye fikrine kaydirigubbakcemile5
ya çook güzeeelll olmuşş daha ne denirkiiii bilemedimmmmm:asigim::asigim:
allah ayırmasın sizi
amin canım benim..sağolasın inş. :kedi:
aaaaa süper olmuş ya, şahane, nasıl bastırdın nasıl yaptın anlatsana biraza.s.
canım foto tasarımları bana ait.. photoshop prog ile yaptım.. takvim haline baskı işlerini yapan bi dükkan yaptı
2010 yine seninle,2011e bakarız yazsaydın:roflol::roflol: şaka şaka çok guzel olmuş. demek sonunda yerıne ulaştı meşhur takvim:)))))))) çok sevındım canım:)
hehehe baştan söyleseydin ya kız.. öyle yazardık :jeyyar: sağol canım..evet sonunda ulaştı şükür buyrunnnnnnnnn

Çok güzel olmuş canım emeğine ellerine sağlık rabbim nazardan korusun sizi çok güzel çıkmışsınız gördüğüm kadarıyla

Bende okuyunca sanki ewlilik teklifi war gibi geldi okuyup ewlenme teklifi etmem gerekir diye düşünür iyi olmuş ipucu wermişsin opuyorumnanaktan

Canım mutluluklar sewgilera.s.

Çok güzel olmuş canım emeğine ellerine sağlık rabbim nazardan korusun sizi çok güzel çıkmışsınız gördüğüm kadarıyla

Bende okuyunca sanki ewlilik teklifi war gibi geldi okuyup ewlenme teklifi etmem gerekir diye düşünür iyi olmuş ipucu wermişsin opuyorumnanaktan

Canım mutluluklar sewgilera.s.

nur ummmmmmmmmmm..canımsın opuyorumnanaktan sağol.. evet bi nevi öyle oldu..anlayana tabi delikafadulden
bu arada amin canım..tüm sevenleri nazarlardan korusun.. çok tşk
:1hug:

Back