Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok guzel olmus canim ellerine saglik
Çok güzel olmuş bayıldımopuyorumnanaktan
sağol canım opuyorumnanaktanalkisalkisalkisgüzel olmus
kız serpilimm sen orda yüzüklü resimde azcık ewlilik teklifimi ettin bitanene opuyorumnanaktanmaşalah kuzum ne güzel bi çiftsiniz siz Allah tamamına erdirsin![]()
..
müthis olmus opuyorumnanaktan
..
kiz serpilcim ne cici seysin sen öyle gördügüm kadariyla masAllah Allah sevenlerine bagislasin
opuyorumnanaktan
sağol canım benim.. bak bunu düşünerek başlamıştım bu hhediye fikrine kaydirigubbakcemile5çok güzel olmuş emeğine sağlık böylece tüm yıl aklında olacaksın..kaydirigubbakcemile
amin canım benim..sağolasın inş. :kedi:ya çook güzeeelll olmuşş daha ne denirkiiii bilemedimmmmm:asigim::asigim:
allah ayırmasın sizi
canım foto tasarımları bana ait.. photoshop prog ile yaptım.. takvim haline baskı işlerini yapan bi dükkan yaptıaaaaa süper olmuş ya, şahane, nasıl bastırdın nasıl yaptın anlatsana biraza.s.
hehehe baştan söyleseydin ya kız.. öyle yazardık :jeyyar: sağol canım..evet sonunda ulaştı şükür buyrunnnnnnnnn2010 yine seninle,2011e bakarız yazsaydın:roflol::roflol: şaka şaka çok guzel olmuş. demek sonunda yerıne ulaştı meşhur takvim:)))))))) çok sevındım canım:)
Çok güzel olmuş canım emeğine ellerine sağlık rabbim nazardan korusun sizi çok güzel çıkmışsınız gördüğüm kadarıyla
Bende okuyunca sanki ewlilik teklifi war gibi geldi okuyup ewlenme teklifi etmem gerekir diye düşünür iyi olmuş ipucu wermişsin opuyorumnanaktan
Canım mutluluklar sewgilera.s.
müthiş bi hediye olmuş çok güzell