• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

evettttttt bu da esra teyzesinin oğluma gönderdiği hediyeler. bayıldık hepsine d e. çooook ama çok teşekkürler. sizin hediyeniz d e pazartesi yola çıkıyor esra teyzesiiiiii.

57925819.jpg

teyzeleri kızımın hastane çıkışı

sdc11216.th.jpg
[/URL][/IMG]

buda uyku seti

sdc11220b.th.jpg
[/URL][/IMG]

bunlarda kızımın

sdc11218m.th.jpg
[/URL][/IMG]

buda benim hastane çıkışım kaydirigubbakcemile3

bunlarda hiç kullanmadım evlenirken alınmıştı sabahlık ,pijama ve yedek saten pijama sateni giyermiyim bilmyorum ama yedekde duruyor şimdilik

sdc11226.th.jpg
[/URL][/IMG]

teyzeleri diğer cicişleri yıkandı ütülensin hepsinin resmini çekip göstereceğim daha ananesin aldıklarıda var .eksikleri tamamlandı bebişimin

teyzeleri kızımın hastane çıkışı

sdc11216.th.jpg
[/URL][/IMG]

buda uyku seti

sdc11220b.th.jpg
[/URL][/IMG]

bunlarda kızımın

sdc11218m.th.jpg
[/URL][/IMG]

buda benim hastane çıkışım kaydirigubbakcemile3

bunlarda hiç kullanmadım evlenirken alınmıştı sabahlık ,pijama ve yedek saten pijama sateni giyermiyim bilmyorum ama yedekde duruyor şimdilik

sdc11226.th.jpg
[/URL][/IMG]

teyzeleri diğer cicişleri yıkandı ütülensin hepsinin resmini çekip göstereceğim daha ananesin aldıklarıda var .eksikleri tamamlandı bebişimin

canım ne güzel eksikler tamalandı desene. çok güzel ciciler. gule giy ve giysin inşallah kızınopuyorumnanaktan

FEYZAE
Masallah canim hazirlamisin herseyini.Gene beni gaza getirdiniz cumaya bi tur daha atayim alisveris icin.Al al al ama bi bakiyosun bisi yok.Bu arada dolap derdime care bulamadim simdilik vazgectim oglanin odasinda sifonyer var onu bosaltip bebegin esyalarini simdilik oraya koymayi düsündüm.

FEYZAE kızının hastane çıkışı çok şeker :icecream::asigim:
Kız bebekleri için daha güzel şeyler oluyo zaten
Erkek bebeklerin ki sınırlı
Senin hastane çıkışlarında çok hoş zemuszemus

delf-öğretmenim - meltem -sevcan-ecrin çok teşkkür ederim inşallh iyi günlerde sağlıklı bi şeklde kucağımıza almayı nasip etsin

Feyzae cicileriniz çok güzel,güle güle sağlıkla giysin meleğin. Özellikle hastane çıkışınız çok yakışacak eminim opuyorumnanaktan

sweetbaby -özge-yalel-tutku çok teşkkür ederim canlarım .hepimiz iyi günlerde kullanalım

Back