• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanamadığım temiz ürünlere buyurun

merhaba bol kazanclar..

Son yorumunuzdaki fotograflarin en sonundaki krem yagmurluga benzeyen mont satıldı mi? Satilmadiysa fiyatını öğrenebilir miyim ?:16:

yok daha satılmadı canım 1.sayfada 25 diye yazmışım ama ürünlerde indirim yapacağımı sölemiştim,yapacağım yani:)38/40 beden...36 y olur geniş olarak kullanabilir,yağmurluktan ziyade ince kaban gibiduruyor ben hem sonbahar,hem kış ,bir sezon giymiştim .Beraberinde diğer montlarımla dönüşük olarak.Mont,kaban delisiyim bir de çizme:)

yok daha satılmadı canım 1.sayfada 25 diye yazmışım ama ürünlerde indirim yapacağımı sölemiştim,yapacağım yani:)38/40 beden...36 y olur geniş olarak kullanabilir,yağmurluktan ziyade ince kaban gibiduruyor ben hem sonbahar,hem kış ,bir sezon giymiştim .Beraberinde diğer montlarımla dönüşük olarak.Mont,kaban delisiyim bir de çizme:)
Bu arada mont krem değil açık vizon renginde resimdekinin biraz koyusu

Eklentiler

• $trenckot,koton-marka-bayan-giyim.jpg
    $trenckot,koton-marka-bayan-giyim.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 66
mrh pembe gömlek,
kalplı kazak
delikli mavı kazak bendeler.
uymadılar bana beğenen varsa yollayabılırım

hadi buyrun ama

Eklentiler

• $SAM_1483.jpg
    $SAM_1483.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 59
  • $SAM_1479.jpg
    $SAM_1479.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 55
  • $SAM_1480.jpg
    $SAM_1480.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 64
  • $SAM_1481.jpg
    $SAM_1481.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 62
  • $SAM_1482.jpg
    $SAM_1482.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 77
hadi buyrun ama seçin beğenin alın bedenleri ölçüleriyle sorun ve herşey yani yarı fiyatına siyah kaban hariç ama o 30 tl olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm son ekledıgın resımde sıyah elbıse grılı elbıse bıde kolları kurklu elbıse beden ve fıyatları neler:3:

cnm son ekledıgın resımde sıyah elbıse grılı elbıse bıde kolları kurklu elbıse beden ve fıyatları neler:3:

canım siyah elbise 20 idi yarısı 10 a geliyor,gri elbise kısa kollu olan duruyo 8 idi 4 tlye,diğer gri satıldı,bugün kırışık gibi görünen süet,alt kısmı hafif balon,açık gül kurusu ama pastel tondaki elbise ona fiyat vermemiştim o da 5 tlye geliyo

siyah ceketiniz kadife mi
bir de parlak siyah bi pantolon vardı
bu ikisinin fiyatları ve bedenleri nedir

canım evet kadife mont tarzı ceket 20 tl ,pantolon fiyat vermemişim 40 beden düşük bel,dar kesim,arka cepleri işlemeli 6 tl demem gerekiyor sayfa geneline göre canımcım

tamam o zaman siz monta karar verin sizdekilerle de kot ceketi değiştiririz kabul ederseniz
bu arada montun bedeni kaç ben 38/40 kullanıyorum

tamam o zaman siz monta karar verin sizdekilerle de kot ceketi değiştiririz kabul ederseniz
bu arada montun bedeni kaç ben 38/40 kullanıyorum

tamam canım ben sana adres de yolladım gelmedi mi ...birazdan çıkıcam telden araşalım evet 38/40 beden sen diğerinin ölçüsünü de yazıver aralarında seçicem....mesajlarını sil sanırım gelmedi sana adresim

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam canım ben sana adres de yolladım gelmedi mi ...birazdan çıkıcam telden araşalım evet 38/40 beden sen diğerinin ölçüsünü de yazıver aralarında seçicem....mesajlarını sil sanırım gelmedi sana adresim

arkadaşım mesaj atamadım sana mesajların dolu mu,ben şaka yaptım sana tabi ki esneme beklemedim o zaman diğer kaban alayım ben....sen kadife ve pantolonu istedin okey ama moor tunik vardı o 5 tl ye mi inmişti onu da alsam sen de benden o ayarlarda bişey seç anlaşalım.

arkadaşım mesaj atamadım sana mesajların dolu mu,ben şaka yaptım sana tabi ki esneme beklemedim o zaman diğer kaban alayım ben....sen kadife ve pantolonu istedin okey ama moor tunik vardı o 5 tl ye mi inmişti onu da alsam sen de benden o ayarlarda bişey seç anlaşalım.

sitede bi güncelleme filan var sanırım mesaj kutum boş ama yazdığınız mesaj görünmüyor
şimdi siz siyah kabanı bi de mor tuniği alıyosunuz demi yani şu iki ürünü $20131219_200743.jpg $20140105_183656.jpg
tunik 10tl mont da 30tl kargo dediğim gibi bana ait olacak
yalnız dediğim gibi bende çok siyah var
ürünlerinizi çok beğendim ama kararsızım almakta
siz bana ayırsanız olur mu bi müddetliğine
adresinizi yazmıştınız ben haftaiçi bigün (muhtemelen salı yada çarşamba) göndereyim uygun mudur
şimdilik böyle anlaşmış olalım

sitede bi güncelleme filan var sanırım mesaj kutum boş ama yazdığınız mesaj görünmüyor
şimdi siz siyah kabanı bi de mor tuniği alıyosunuz demi yani şu iki ürünüEki Görüntüle 927649 Eki Görüntüle 927650
tunik 10tl mont da 30tl kargo dediğim gibi bana ait olacak
yalnız dediğim gibi bende çok siyah var
ürünlerinizi çok beğendim ama kararsızım almakta
siz bana ayırsanız olur mu bi müddetliğine
adresinizi yazmıştınız ben haftaiçi bigün (muhtemelen salı yada çarşamba) göndereyim uygun mudur
şimdilik böyle anlaşmış olalım

canım mor tuniği ekstra sordum ben,cekette anlaşmıştık seninle yani kaban ve ceket...

Back