• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reiki-1 e uyumlandm =))

talin

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2007
4.250
27
358
45
merhaba arkadaşlar.usui reiki 1 e insiye oldum 5 gün önce.o kadar mutluyum ki anlatamam.çakra dengelemelerimi yaparken filan birçok deneyim yaşıyorum....eğer aranızda reiki deneyimleri yaşayıp paylaşmak isteyenler olursa lütfen yazın...önümdeki 21 günlük süreci ve arınma dönemimi çok merak ediyorum doğrusu
sevgiyle kalına.s.

yaa bende dnr den dvd sini almıştım ayrıca cd leride var yapıcam dedim öyle unuttum kaldı memnun olmana sevindim:1hug: bilgilerini burda paylaşırsan çok sevinirima.s.

reiki 1 e uyumlandıktan sonra 21 gün boyunca kendime terapi yapmam gerekıyor..bu arada başkalarına da reiki uygulayabılıyorum ama
ilk günden intibaren kendime uygularken pekçok şey hissedeiyorum.mide bulantısı,tüm vücudumda hatta ayak parmaklarımın ucuna kadar giden bir uyuşukluk hissi.acayip bir baş ağrısı vssss....master ım bir arınma süreci yaşadığımı söyledi..bu arınmayı sağlayan şey sanırım çakra dengelemeleri...çok güzel günler yaşıyorum ve 2 ay sonra da reiki 2 ye insiye olucam.....
sevgiler

talin merhaba neler yaşadığını biraz daha açrmısın bende başlayacağım enerji aktarabiliyormusun birde şu 21 günlük süreç nedir aydınlatırsan çok sevinirim.

çok merak ediyorum bu arada herkes yapabiliyormu ? Ankara" da kimi tavsiye edersiniz?

ayyy kızlar bu reiki harika birşey....21 günlük arınma sürecim bitti.21 günlük arınma süresinde her gün düzenli olarak çakra dengelemelerimi ve kendime ve başkalarına reiki uygulamalarımı yaptım...değişimller oldu bende hissediyorum bunu...çok ama çok mutluyum:teytey:...bu muhteşem bir duygu..kesinlikle ne kadar anlatırsam anlatayım yaşamadan anlayamazsınız kızlarrrryerimseniben

Talin olayı biraz daha açar mısın neler yapılıyor mesele somut olarak?

canım öncelikle reikiye insiye olmuş biri kesinlikle kendisindeki değişimleri farkediyor..ama somut olarak reikinin ne işe yaradığını soruyorsan hem manevi hem de fiziksel olarak aklına gelebilecek her konuda işe yarıyor reiki..köpeğimin ameliyat edilmiş bacağından tutun da oğlumun hastalığına,yaptığım yemeklere kadar her alanda reikiyi kullanıyorum ben...mesela eşim maç oynarken tendonlarında bir yırtık oldu ve doktor alçıya aldı 3 hafta kalkmak yok düzelmene imkan yok dedi...ama her gün eşime düzenli olarak reiki uyguladığımda eşim 1 hafta bile sürmeden ayaktaydı....ya da oğlum bir gün 39 derece ateşle yanan oğluma reiki uyguladığıımda uyandığında canavar gibi hastalığından hiç eser kalmamış bir çocuk vardı karşımda....ben hipertiroid hastasıyım ve sağ gözümde tiroidden kaynaklanan bir pörtleme var..gözlerime gözüme sürekli reiki verdiğimde sağ gözümden(evet sadece sağ gözümden)yaşlar geliyor....daha örnekleyebıleceğim o kadar çok somut örnek var ki aslında..her gün reikinin yepyeni bir mucizesiyle daha karşılaşıyorum...bana ruhsal olarak verdiği huzur ve mutluluk da cabası.....arkadaşlar enerji müthiş birşey...yılbaşından sonra da reiki 2 ye gidicem hayırlısıyla
hepinizi öpüyoruma.s.:1hug:
sevgiler

Ne güzel ya bende yapmak isterdim.ama şartlarım uygun değil :(

canım şu anda şartlar uygun değilse zamanı gelmemiş demektiryerimseniben
allah herşeyin hayırlısını versin
ama çok istiyorsan zaten olacaktır bir güna.s
sevgiyle kala.s.

Talin senin adına çok sevindim bende çok istiyorum aam bi türlü devam ettiremiyorum özel bi yeremi gidiyosun yoksa evdemi yapıyosun....?

yapmaya wakti olan hanımlar için bence de çok güzel,keşke öle bi imknım olsa:((((((((

Talin senin adına çok sevindim bende çok istiyorum aam bi türlü devam ettiremiyorum özel bi yeremi gidiyosun yoksa evdemi yapıyosun....?

canım bu olay sadece tekbir gününü alan birşey..neden fırsat bulamayasın ki anlamadım..bir master tarafından uyumlanman gerekıyor..gidiyorsun seni bılgılendiriyor..seminer yani..bu seminer 6 saat sürüyor ve sonra reikiyi insiye olmuş oluyorsun..hepsi bu:dance:
sonre istersen 10 sene yapma o reiki enerjisi sende hep kalıyor..öyle yapmamakla unutmuyorsun yani..araba kullanmak,bisiklete binmek gibi.ama tabiyiki reikiyi kullandıkça güçleniyor sendeki enerji,kullandıkça her gün daha iyi oluyorsun..yani zaman ayıramamak gibi bir durum söz konusu değil. emin ol gün içinde mutlaka ihtiyaç duyduğun birşey oluyor..en basiti biraz önce başım ağrıyordu 5 dakikalık bir reiki uygulamasıyla geçti.....yılbaşından sonra da reiki 2 ye uyumlanıcam:teytey:
gerçekten öğrenmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum:sm_cool:
sevgiyle kalına.s.

yani otururken tv seyrederken uyurken bile her zaman her yerde uyguklayabılıyorsun canım.başkasına da uygularken aynı şekilde....bir konsantrasyon filen bile gerekmıyor...sorunlu bölgeye ellerini koymak yeterli oluyor..enerji kendiliğinden nereye gideceğini zaten çok iyi biliyor

canım bu olay sadece tekbir gününü alan birşey..neden fırsat bulamayasın ki anlamadım..bir master tarafından uyumlanman gerekıyor..gidiyorsun seni bılgılendiriyor..seminer yani..bu seminer 6 saat sürüyor ve sonra reikiyi insiye olmuş oluyorsun..hepsi bu:dance:
sonre istersen 10 sene yapma o reiki enerjisi sende hep kalıyor..öyle yapmamakla unutmuyorsun yani..araba kullanmak,bisiklete binmek gibi.ama tabiyiki reikiyi kullandıkça güçleniyor sendeki enerji,kullandıkça her gün daha iyi oluyorsun..yani zaman ayıramamak gibi bir durum söz konusu değil. emin ol gün içinde mutlaka ihtiyaç duyduğun birşey oluyor..en basiti biraz önce başım ağrıyordu 5 dakikalık bir reiki uygulamasıyla geçti.....yılbaşından sonra da reiki 2 ye uyumlanıcam:teytey:
gerçekten öğrenmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum:sm_cool:
sevgiyle kalına.s.

Konyada yok ki öyle bir yer :1no2: Çokda ilgiliyim bu tür şeylere...Sen bize öğretsen olmazmı?Msn adresini ver özel msj nolur banada öğret....

Konyada yok ki öyle bir yer :1no2: Çokda ilgiliyim bu tür şeylere...Sen bize öğretsen olmazmı?Msn adresini ver özel msj nolur banada öğret....

canım sanırım sen reikiyle ilgili pek birşey bılmıyorsun..ınternetten araştır bence...reiki herkesin öğretebıleceği birşey değil.bu işi öğreten seni reikiye uyumlayan özel hocalar var master deniliyor bunlara..bir master a gideceksin 1 gününü bu iş için harcayacaksın ve reikiye uyumlayacak o seni...gerçekten ilgiliysen önce araştır derim ben...benim hocam turgay diye biri..hatta sitesi var sana özel mesaj yolluycam birazdan sitenin adresini yazıcam
siteye gir ve oraya bak
yine ne zaman istersen yardımcı olmaya çalışırım ben de sana
sevgilera.s.

Biliyorum canım amaa burda gidibileceğim bir yer yok kii.Olsa hemen giderim saol yinede bi bakıyım siteye :):1hug:

canım artık bu tür enerjiler heryerde her şehirde uygulanıyor ve öğretiliyor.eminim orada da vardır......orada ikamet eden bir master yoksa bile seminer için mutlaka şehirleri dolaşan masterlar oluyor.mesela benim masterım olan turgay da izmirli aslen ama senede 2-3 kere geliyor buralara...
reikinin nasıl yapıldığı nasıl uygulandığı herşey yazıyor o sitede..iyice bak derim ben:1hug:
sevgiler canıma.s.

talim bende geçen gün reiki 1. aşamaya uyumlandım yanlız sen uygulama 6 saat sürüyor demişsin benimki yaklaşık 1 saat sürdü ve sadece anlatımla geçti sonunda uyumlama yapıldı sen neler yaşadın anlatırmısın ne yaptınız 6 saat boyunca ..

talim bende geçen gün reiki 1. aşamaya uyumlandım yanlız sen uygulama 6 saat sürüyor demişsin benimki yaklaşık 1 saat sürdü ve sadece anlatımla geçti sonunda uyumlama yapıldı sen neler yaşadın anlatırmısın ne yaptınız 6 saat boyunca ..

sadece 1 saat mi:uhm:çok ilginç ...1 saatte ne anlatabilir ki sana masterın anlayamadım doğrusu
kusura bakma ama biraz başında savıp parayı almak gibi olmuş bu iş..masterın kimdi canım?

Back
X