Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa sen de mi bülent beye gidiyosun şimdi yoksaa
yok canım geçmiyor ,bunun ilacı hamilelik ve doğum kontrol hapı ve ben kullanamıyorum hap,tansiyon sorunum olduğu için pıhtılaşma sorunum da var..hamilelik hormonu küçültüyor ya da kayboluyor tamamen..ameliyatla da alıyorlar ama bu sefer yumurtalık rezervleri zarar görüyor..ameliyatı doktorumda önermedi...6 ay içinde gebelik olmazsa tüp bebek merkezine yönlendiricem seni dedi..
ssk nin tamamını karşıladığı genetik testi için medipol benden 1200 tl istedi yaa şaka gibiler . ben de kartal eğitim araştırmaya götürdüm hemen ertesi gün 0 tl verdim.. ve ikisi de aynı özel laboratuara yaptırıyorlar
yok canım,kürtaj olmadan önce muayene olmuştum çok uzak kalıyor orası bize,o yüzden gitmiorum oraya
ayyy sende de mi var bu pıhtılaşma sorunu evvelallah hepsinin hakkından geleceğiz inşallah.. coraspin kullanıyor musun?
sen nasıl bir izlenim almıştın acaba? memnun kalmış mıydın? ben biraz doktordan çektim de ondan artık ince eleyip sık dokuyorum
ya evet ya herşeye para para para,hiç bir ayrıcalığı olduğunu da düşünmüyorum canım ben,ben hamileyken renkli dopler çekilecekti,3 özel hastaneden fiyat aldık üçü de çok çok farklı fiyatlar istemişlerdi
var canım malesef... kullanıyorum aspirin bende..
tabi canım kafalarına göre fiyat veriyorlar.. hayır testten kazan kazan da yani zaten ssk karşılıyor bari 300-400 iste de yaptıralım. doğumu 1950 tlye yapan bir hastane olarak bi teste 1200 çok ikili testi de 460 tl mi neydi yalan olmasın anımsayamıyorum tam.. kürtaj için de gittik sabah hastaneye ama doktor düşük ilacı verdiği için bana acayip kanama ve afedersiniz ishalle kusmam vardı yan etki olarak. eşim orda olay çıkarmasa odaya almıyorlardı beni.. kürtaja kadar bekleme salonunda oturcakmışım o halimle :S eğer hemen odaya almazsanız eşimi benden de 750 tlnizi alamazsınız dedi de anca yani
çok iyi bir doktor yardımcını çağırmıştı beni muayene etmek için,bence en iyi 3 doktor o hastanede canım
yapma ya o kadar kötü olduklarını bilmiyordum canım ya
yaa değil mi bence de.. çok araştırdım çoook. bi sitede buldum bu doktoru kime sorsam en iyilerden dedi rahat rahat git dedi. leyla hanım mol olduğumu öğrendikten sonra zar zor cebini vermişti üstelik doğuma da o akşam nöbetçi değilse gelmiyordu. ama bülent bey ilk muayeneden sonra kartını verdi. 3 doktorun da cebi üstünde. ayrıca doğuma da kendisi giriyor
hım ben leylaya gitmemiştim figene gitmiştim orda canım,zaten galiba o 3 doktorda önceden devlet hastanesinde çalışıyorlarmış çok hastası onu sevdiği için oraya geçmişler gece arasan bile telefonunu açıyor,ben ilk mol olduğumu duyunca arkadaşıma söyledim o da gece saat 9 da Bülent beyi aradı hemen gelsin demiş bizde akşam akşam gitmiştik canım
evet diğerlerinden emin değilim ama bülent bey kartal eğitim araştırmadan geçmiş ki kadın doğum bölümünün başındaymış. kartaldaki genetik doktoru eylem hanıma sormuştum ilk ben bülent beyi gideyim mi randevu aldım diye. aaa çok iyi bir doktordur bana doktor öner desen sana onu önerirdim zaten bizden geçti gülen tıp merkezine dedi. fiyatı da uçuk değil bence telde 125 dediler gidince 100 aldılar.. kurcalamadım ben de
hehehhe herkes adamı konuşuo ynii canım
Aynen aynen.. insallah benim de bebegimi kucagima verir de ben de hep iyi anarimm
tüp bebek doktorları ile görüştüm adet olduğumun 3.günü gel dediler
inşlh sonuda güzel olur canım senin adına çok sevindim güzel haberlerini bekleriz artık
inşlh sonuda güzel olur canım senin adına çok sevindim güzel haberlerini bekleriz artık