Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kesinlikle öyle yap, dudakların değiyormuş gibi bir his uyandırır :82: diğerleri çok güzel ayrıca, güzel tercih yapmışsın...ben hiç düşünmedim daha bakıp duruyorum...
KIZLAAAAR HERKES ÖZEL güzellikler hazırlamış bende benimkileri anlatayım..fikir olur :))
1.geniş kalpli bi kutu aldım..içine kenarlarına doğru bana bugüne kadar aldığı çiçeklerden güllerdne parçaalar koydum üzerinde de jelatin geçirdim yapıştırdım....kalbin ortasına simli yapıştırıcılarla tanışma tarihimizi ve de isimlerimiz yazdım...sonraaa içine kokulu taş ve yapraklar koydum.ilk sinema biletimiz,müze kartlarımız,basket maçımız biletlerini ilgili anıları ekledim...bir de ilk tanıştığımız gün kremini ile igili çok güzel bi anımız vardı onun için iki adet de kremini koydum...parfümümü sıktım:) bayıldı sevgilim :)))
2.bi gün sabahın kör vakti kalktım giyindim süslendim..yurdunun bahçesine vardım...bitanem dışarda hava çok güzel bi güneşe bakar mısın aynı havayı paylaşalm dedim ve odasının pencersinden dışarı bakınca beni gördü :)) koştur koştur geldi yanıma....sarıldı...ceketimi yere düşürdüüğümü ve de almasını rica ettim ..elini uzatıp ceketi kaldırınca bi de ne görsün bi buket çiçek :)) sevgilim bu jestime bayıldı çünkü genelde erkekler kızlara buket yaptırır ama bende ona yaptrınca çok özel hissetti galiba :))
3. eskitme tarzında bi defter aldım ve de günlük tuttum...şirrler yazdım her sayfanın bi yüzüne...sonra bana memleketinden topladığı papatyaları yapoştırdım....sonra doğum gününde hediye ettim ...çok beğendi....aylar sonra o defterimizin boş sayfasını da o doldurmuş duyguları ile bana geri hediy eetti...ikimiz ortak yazar olduk anlicanız :))
4.hmmm bu da son yıldönümmmüzde yaptığım şey..... tanışmaya başladığımız günden nşan günümüze kadar olan yaklaşık 5 yılı aşkın süredeki mihenk taşı arz eden güzel anlarımızı karikatürize ettim..renkli kartonlara çizdim..konuşturdum.....ayrıntılara önem verdiğimden ortaya orjinal modeller ortaya çıktı :)))tavsiye ederimmmm
aklıma geldikçe yazaaarım :) sizden de bekliyorum kzılarr
bende yazayım bari :) en son fotoğraflarımızı çıkartıp odamın duvarlarına dağınık olarak yapıştırdım aralarınada küçük mumlar yapıştırdım düz olanlardan.sonrada aşkımı cagırıp bi müzik patlattm dans ettik çok sevnmişti yaa süper bi gündü