• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Hakan Çepni Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

son uc gunde gecti:=) sabah 6 ucagıyla konya dayım kısmet olursa:46: uyku muyku kalmadı heyecandan:1: yarın bu saatlerde mutlu olmak tek umıdim suan:9:

denizciğim ameliyatın nasıl geçti çok merak ediyorum:26: İnşallah herşey yolundadır ve döndüğünde güzel mutlu haberlerini verirsin bize:34:

drita cuma gunu amelıyat oldum bugun evıme dondum.cok sorunlu gectı:84: topıc acıp ılk fırsatta albumde yapıcam bakıp resımlere yorum yaparsın.ama hem doktordan cok sıkıntı yaşadım maalesef hemde ıstedıgım gıbı olmadı sılıkon:(((( hadı suan yenıdır seklını alır dıye umut edıyorum sadece:(

cok gecmıs olsun denizist.hemen hemen herkes cok memnun.sen ne sıkıntısı yasadın? hangı doktora yaptırdın ?

kaca yaptırdın? bende en yakın zamanda dusunuyorum.henuz hıcbır doktorla gorusmeıdm.arastırma asamasındayım.benı aydınlatır mısın?

drita cuma gunu amelıyat oldum bugun evıme dondum.cok sorunlu gectı:84: topıc acıp ılk fırsatta albumde yapıcam bakıp resımlere yorum yaparsın.ama hem doktordan cok sıkıntı yaşadım maalesef hemde ıstedıgım gıbı olmadı sılıkon:(((( hadı suan yenıdır seklını alır dıye umut edıyorum sadece:(

denizciğim geçmiş alsun canım.Ben de seni merak ediyordum güzel haberlerini beklerken, sorun yaşadığını duyunca çok üzüldüm canım yaa:( silikonların istediğim gibi olmadı derken küçük mü yoksa büyük mü oldu:26: şekilsiz olmalarına sıkılmasın canın, henüz çok erken daha 2 gün oldu hiiç moralini bozma o yüzden şu an senin kesinlikle moralini yüksek tutman lazım çünkü.

canım 375 cc kas altı mentor marka sılıkon koydu fakat bandajlar acılmadan eve dondum ben ewe gıttıgımde acmamı soyledı ewe geldıgımde acınca bandajları şok lar ıcınde kaldım gogsumun bırı buyuk bırı kucuk:84: acaba seklını alınca duzelırmı dersın:(

zaten cuma gunu konya ya sabahın korunde wardım.refakatsızız gıdıcegım ıcın doktor beyle gorusmustum kendısı herseyı halledıcegını soylemıstı bana.sabahın korunde vardım oraya saatler gectı doktor beye ulasamıyorum.habıre hastanede beklıyorum.aksamustune dogru bana doktorla amelıyata gırmeden hemen once amelıyathanede gorusebılcemı ılettıler sok oldum.ne ıstedıgımı nasıl marka ne yontemle koyucagını bıle bılmıordum konusmak ıstıordum cunku.bıraz gergınlık yasadık bu konudan.bu gergınlıgın hemen ardından benı amelıyathaneye ındırdıler we doktorla hıcbırsey konusamadan allaha emanet amelıyata aldılar benı goguslerım arasında zaten orantısızlık vardı amelıyattan once..sımdı sılıkon koyduktan sonra bı orantısız goruntu ıyıce barız ortaya cıkmıs:((((( acayıp mutsuzu suan bu yuzden:((

canım 375 cc kas altı mentor marka sılıkon koydu fakat bandajlar acılmadan eve dondum ben ewe gıttıgımde acmamı soyledı ewe geldıgımde acınca bandajları şok lar ıcınde kaldım gogsumun bırı buyuk bırı kucuk:84: acaba seklını alınca duzelırmı dersın:(

canııım nolur üzülme kıyamamm yaa:) ben ameliyatımın ilk günleri aynaya bakıp bakıp neler kurmuştum bilsen:1: biri sarkık mı ne, yok biri büyük biri küçük ay bunlar çok mu büyük vs. gibi zaten ilk günleri patlayacak bomba gibiydi. Kaç kez dr. umu aradım hatta ona mail ile resimlerimi gönderdim. Daha çok erken olduğunu zamanla şişliklerin inip şekilleneceğini söyledikçe moral buldum. Düşün ki kızkardeşim benden önce ameliyat olmuştu ve aynı şeyleri o da bana söylemesine rağmen dr.a danışmadan rahat edememiştim. Şişlikler inince 2 cm gibi küçülme olmuştu ve sanırım bu küçülmenin sebebi de ödemlerin inip göğüslerimin eşitlenmesiydi.Senin bu endişelerinde gayet normal denizciğim. Ama daha çok erken canım ya 2 gün oldu henüz şişliklerin inmesi 2 ay gibi zaman alabilir. zaten ancak o zaman göğüslerinin şekli şemali belli olmaya başlayacaktır. Forumdaki deneyeyimli arkadaşlar ise 6 aydan sonra şekillerin tam oturduğunu söylüyor. O yüzden sakın ama sakın moralini bozma nolur. Bu günlerini atlat sonra inşallah sende keyfini sürersin canım. Aklına takılan şeyler olursada Hakan beye danışmalısın mutlaka. Hatta sende benim gibi resimlerini ona mail ile ulaştırırsan daha da iyi olur diye düşünüyorum. Birde bandajlarını eve gider gitmez mi aç dedi doktor? bana 5. gün duşta açmamı söylemişti:26:

zaten cuma gunu konya ya sabahın korunde wardım.refakatsızız gıdıcegım ıcın doktor beyle gorusmustum kendısı herseyı halledıcegını soylemıstı bana.sabahın korunde vardım oraya saatler gectı doktor beye ulasamıyorum.habıre hastanede beklıyorum.aksamustune dogru bana doktorla amelıyata gırmeden hemen once amelıyathanede gorusebılcemı ılettıler sok oldum.ne ıstedıgımı nasıl marka ne yontemle koyucagını bıle bılmıordum konusmak ıstıordum cunku.bıraz gergınlık yasadık bu konudan.bu gergınlıgın hemen ardından benı amelıyathaneye ındırdıler we doktorla hıcbırsey konusamadan allaha emanet amelıyata aldılar benı goguslerım arasında zaten orantısızlık vardı amelıyattan once..sımdı sılıkon koyduktan sonra bı orantısız goruntu ıyıce barız ortaya cıkmıs:((((( acayıp mutsuzu suan bu yuzden:((

Hay Allah yaa gerçekten çok gerginlik yaşamışsın ameliyat öncesi çok üzüldüm senin adına.Ben de sabah erken saatlerde gitmiştim ve gider gitmez daha terminalden dr. beyi aradım. Hastanede buluştuk ve muayenemi yaptı herşeyi konuştuk ayarladık ve 3 saat sonra ameliyata alındım. sonrasındada ieltişimsizlik yaşamadık hiçbirimiz. senin için gerçekten talihsizlik olmuş. Peki ameliyathanede göğüslerin arasındaki orantısızlık için birşey demedi mi dr. bey:26:

ıns dedıgın gıbı olur canım..onca heyecandan sonra ve orda yasadıgım sorunlardan sonra degsın barı:( aynı seyı dusundum bıraz once resımlerı cekıp gonderıcem kendısıne yarın bakalım ne dıycek..dua edıyorum aynı boyuta gelsınler dıye:))) bırde aynı anda karın germe yapıcaktı oyle konusmustuk telefonda amelıyat oncesı amelıyattan cıkınca bır baktım karın germe olmamıs sadece cok az yag vardı gobegımde onu cekmıs lıposeksın yontemıyle..halbukı karınımda alt taraftakı catlaklar gıtsın dıye ben karın germe ıstıordum oda olmamıs hersey ustuste geldı anlıcan:( gogusler duzelse barıde mutlu olsam:))

canııım nolur üzülme kıyamamm yaa:) ben ameliyatımın ilk günleri aynaya bakıp bakıp neler kurmuştum bilsen:1: biri sarkık mı ne, yok biri büyük biri küçük ay bunlar çok mu büyük vs. gibi zaten ilk günleri patlayacak bomba gibiydi. Kaç kez dr. umu aradım hatta ona mail ile resimlerimi gönderdim. Daha çok erken olduğunu zamanla şişliklerin inip şekilleneceğini söyledikçe moral buldum. Düşün ki kızkardeşim benden önce ameliyat olmuştu ve aynı şeyleri o da bana söylemesine rağmen dr.a danışmadan rahat edememiştim. Şişlikler inince 2 cm gibi küçülme olmuştu ve sanırım bu küçülmenin sebebi de ödemlerin inip göğüslerimin eşitlenmesiydi.Senin bu endişelerinde gayet normal denizciğim. Ama daha çok erken canım ya 2 gün oldu henüz şişliklerin inmesi 2 ay gibi zaman alabilir. zaten ancak o zaman göğüslerinin şekli şemali belli olmaya başlayacaktır. Forumdaki deneyeyimli arkadaşlar ise 6 aydan sonra şekillerin tam oturduğunu söylüyor. O yüzden sakın ama sakın moralini bozma nolur. Bu günlerini atlat sonra inşallah sende keyfini sürersin canım. Aklına takılan şeyler olursada Hakan beye danışmalısın mutlaka. Hatta sende benim gibi resimlerini ona mail ile ulaştırırsan daha da iyi olur diye düşünüyorum. Birde bandajlarını eve gider gitmez mi aç dedi doktor? bana 5. gün duşta açmamı söylemişti:26:

daha ılk gunler mıs oyle bozma moralını.bu doktorlar gunde kac amleıyat yapıyorlar.atık gogus amelıyatı kuaforde sacını yaptırmak gıbı basıtlestı.turkıyede doktorlarda ıyıce tecrubelendı.üzülme olurmu.zor olanı gecmişşin sen canım.bundan sonrası daha kolay olur.bne emınım cok guzel olucakar.albumede koyda bırazıyı olunca bızıde yureklendır olurmu.

gule gule kullan
gecmıs olsun

orantısızlık ıcın hıcbırsey demedı cunku amelıyathaneye ındım 1 dakıka ıcınde benım goguslerımde cızıler yaptı ve bır dakıka sonra amelıyata gırdım ne konusabıldık ne bısey:( ama baktı gorunmuycek gıbı bır orantısızlık yoktu ..bandajlar ıcınde bugun dus alıp cıkartmamı soyledı bana

s21 tesekkur ederım..bırkac gun gecsın album yapıp koyucam resımlerı en azından dusuncelerınızı yazın bakalım nasıl olmus....herkes memnun benımmı şansım yok hey allahım :=)

orantısızlık ıcın hıcbırsey demedı cunku amelıyathaneye ındım 1 dakıka ıcınde benım goguslerımde cızıler yaptı ve bır dakıka sonra amelıyata gırdım ne konusabıldık ne bısey:( ama baktı gorunmuycek gıbı bır orantısızlık yoktu ..bandajlar ıcınde bugun dus alıp cıkartmamı soyledı bana

Valla çok şaşırdım bu duruma şimdi:53: Biz 4 kişi Hakan beye bu ameliyatı yaptırdık ve inan hepimizin dediği şey suydu; özelde olsak dr. bundan daha iyi ilgilenemezdi. Senin için gerçekten şanssızlık olmuş. Ama artık bunları hiiiç düşünme canım emi:34: Şu an moralli olmalısın:34: Sen şimdilik sadece hareketlerine dikkat et kendini yormamamya çalış ve güzel şeyler düşün inşallah herşey yoluna girer dua edicem senin için. Bu arada 375 müthişş valla benim içimde kalmıştı o ölçü:1: doktorlada iletişime geç mutlaka mesela orantısızlık için birşey yapıldımı diyede sor ve aklına takılan ne varsa hiç çekinme canım sağlık sözkonusu. ayyy valla ben bıcır bıcır konuşmuştum ameliyat öncesi ve ameliyata girerken:24: hatta ameliyat masasına yattıktan sonra bile hala doktorumuza şöyle olsun böyle olsun aman bu olmasın falan diye isteklerimi sıralıyordum o sırada uyumuşum zaten:9: Uyandığımda odamdaydım ve hemen ardından doktorum odama geldi nasılsın falan diye sordu benim cevabım neydi dersin? ilk cümlem kaç cc takıldı doktor bey oldu:60:

bana vakıt ayırsaydı bende konusucaktım ama o kadar yogundu kı yanı ulasmam ımkansız oldu:( anlatamadım sole olsun boyle olsun..bu arada albuma resım koydum ama gorunmuyor sanırım henuz nıya bılmıyorum ama

bana vakıt ayırsaydı bende konusucaktım ama o kadar yogundu kı yanı ulasmam ımkansız oldu:( anlatamadım sole olsun boyle olsun..bu arada albuma resım koydum ama gorunmuyor sanırım henuz nıya bılmıyorum ama

Anladım canım dediğim gibi şansızlık olmuş senin için ama artık bundan sonrasını düşünelim. İnşallah tüm bu sıkıntılarını unutarak mutlu olursun. sanırım albüm yapman için belli mesaj sayısına ulaşman gerekiyor:26: albümü merakla bekliyorum.

üzülme olur mu.artık keşkenin anlamı yok.he nerden biliyorsun henüz yaraların tazedir.şişlik vardır.bütün kızlar aynısını yazıyor.hiç olmazsa üstünden 2 hafta geçsin.bence moralini yüksek tut.2 ay sonra bak gör bize ayy cok güzel olmuslar ya dıye anlatacaksın inşallah.

cesaret etmişşin ..tebrikler.sabret şeker üzme kendini
bence biraz dinşen.sakin ol.ön yargılı davranma.beslenmene dıkkat et kı yaraların cabuk ıyılessın...

Canım çok geçmiş olsun, daha çok yeni ödemler inince göğüslerin şeklini alır. Benimde başta biri diğerine göre daha büyüktü ama ödemler inince eşitlendiler. Onun için üzme kendini, henüz çok yeni..

aksam cok ugrastım ama album yapamadım demekkı mesaj sayım yetersız dıyeymıs..neyse yaparım en kısa zamanda ıns>:) arkadaslar cok tesekkur ederım moral verdınız ınankı cok mutsuzdum ama yazdıklarınızla destek oldunuz..umarım degısır odemler ınıncede aynı boyuta gelır bende mutlu mutlu yazarım:)

Arkadaşlar ameliyat için ne kadar ödediniz? Acaba devlet karşılıyor mu bu ameliyatın masraflarını yoksa tamamını siz mi ödediniz? Hepinize geçmiş olsun ve yeni cicilerinizi güle güle kullanın.

bende hakan beye ameliyat olmak istiyorum kendisiyle mailleştim.. ortalama 2500 tl civarı tutar dedi. öğrenci olduğum için sömestrı beklicem.. randevu için şimdiden aramama gerek yoktur heralde? çok yogun oluyo mu ki?

Back
X