Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Krdi .!.:Kesinlikle
Bi kere erkek büyük oldu mu daha saygılı ve anlayışlı bir ilişki oluyor kanaatindeyim kuzucum. Çünkü erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşıyor. Kadının idrak seviyesine erkek ancak 5-10 yılda geliyor. Bu yüzden aralarında bu kadar yaş farkı olan çiftlerde erkek daha koruyucu, daha sorumluluk sahibi bir rol üstlenirken kadın sadece katılımcı oluyor.Aynı yaştaki veya kadının büyük olduğu durumlarda ise kadın herşeyi üstlenen olduğu için daha kolay yıpranıyor. (Bkz. Ben, Sen v.s) Günümüzde çalışma hayatı, çocuk sorumluluğu zaten kadını yıpratırken bir de evliliğin 1. derecede sorumluluğunu almak istemeyen tüm hanımlara tavsiyem yaş farkını koruyun. Ya da bunu beceremiyorsanız evliliğin iki rolü olan yükleyen ve yüklenenden mümkün olduğunca yükleyeni seçin:yes:
:laugh: :laugh: :laugh: katılıyorum.hülya canan .!.:Bence erkek büyük olmalı..çünkü zeka olarak kadını geç takip ediyor..anca yetişir
katılıyorum sana bence erkek buyk olmalıKrdi .!.:Kesinlikle
Bi kere erkek büyük oldu mu daha saygılı ve anlayışlı bir ilişki oluyor kanaatindeyim kuzucum. Çünkü erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşıyor. Kadının idrak seviyesine erkek ancak 5-10 yılda geliyor. Bu yüzden aralarında bu kadar yaş farkı olan çiftlerde erkek daha koruyucu, daha sorumluluk sahibi bir rol üstlenirken kadın sadece katılımcı oluyor.Aynı yaştaki veya kadının büyük olduğu durumlarda ise kadın herşeyi üstlenen olduğu için daha kolay yıpranıyor. (Bkz. Ben, Sen v.s) Günümüzde çalışma hayatı, çocuk sorumluluğu zaten kadını yıpratırken bir de evliliğin 1. derecede sorumluluğunu almak istemeyen tüm hanımlara tavsiyem yaş farkını koruyun. Ya da bunu beceremiyorsanız evliliğin iki rolü olan yükleyen ve yüklenenden mümkün olduğunca yükleyeni seçin:yes:
Krdi .!.:Kesinlikle
doğru söze ne denir..:biggrin:Hülya .!.:Bence erkek büyük olmalı..çünkü zeka olarak kadını geç takip ediyor..anca yetişir
eşim benden iki yaş küçüktü.bu hiç önemli değil çünkü ben iki yıl önce de yaşımın olgunluğuna sahiptim Ama eşim sorumluluk verilmeden yetiştirilmiş ailenin tek oğlu.benim ilişkimde en büyük sorun bu oldu.flört nişanlılık devresinde ortaya çıkmayan pekçok sorun yaşadık şuan ayrıyız.hala aynı düşüncesiz ve sorumsuzlukları devam ediyor.Bu tamamen kişinin kendini geliştirmesi ile ilgili.yaş ile ilgili değil.ben 34 yaşındayım 20li yaşlardaki kadar deli dolu değilim biraz daha durağanlaştım ama 20li yaşlarda da sorumluluklarımın farkındaydı fikirlerim ,hayat felsefem aynıydı.şimdi de aynı.parpali .!.:Bayan hep erkekten küçük olmak zorundamı? Anlamadığım şey bi adam 30 yaşına gelse bile 20 yaşındaki kızla evlene biliyor ama 30 yaşına gelmiş bi bayan asla yani bayan erkekten 2_3 büyük olabilir bence sizce bayanlar aradaki yaş farkı nasıl olmalı?????