Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kitap ayraçlarımız :dance:
hepsi bir birinden güzell,ellerinize sağlık paylaşım için tşkler
ay ne kadar değişik şeyler ne kadar marifetlisin maşallah canım ya hepsine bayıldım...
çok yaratıcısın tatlım.. emeğine sağlık....
hepsi birbirinden guzel canım ellerine sağlık
Genelinde penye var birde poplin tarzı... İstediğiniz fakat kaygan elastik olmayan kumaşlar işinizi görür...kitap ayraçları için kullandıgınız kumaşın türü nedir acaba?
Çok çok güseller hepside emeğine sağlık...
Anaaaaa azım açık kaldı yahu ne güzel şeyler.Kallisim sen el atmadığın bir konu var mı acebaa buldum buldum seni öğretmenler bölümünde görmedim :))))
Ahh çok teşekkür ediyorum...:asigim:.... Ben o zaman diğer yaptıklarımı hiç eklemeyeyimyerimseniben... Madem seviyorsunuz arada buraya bir göz atıverin ilk fırsatta diğer fotoğraflarımıda ekleyeyim....Kurs aldım, kurdele nakışı ilk çıktığı zaman benimde eğitimini vermem gerekiyordu Belsu da hızlandırılmış kurs aldım... Sonrası kitaplardan geldi zaten, pratik yaptıkça uzmanlaşıyorsunuz... eğitimini verdim daha sonra.... sormak istediğiniz konular olursa seve seve cevaplarım...ya bunların hepsi birbirinden güzel.maşallah ne kadar marifetlisiniz..zaten kurdale nakışına baıyılırım...kursa mı gittiniz,kendinizmi öğrendiniz acaba
Kurabiye çantalarının hazır kalıpları vardı... İnternetten bulmuştum... Karton üzerine kap kağıdı yapıştırıp hazırlamıştım kızlarımla... a.s.kurabiye çantalarını nasıl yaptın canım çok güzeller.