Kalliste'nin Emekleri

Kalliste

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2007
9.109
59
55
img0045mu1.jpg

img0041rs3.jpg

adsz1nx2.png

adsz2bt8.jpg

adsz3zx9.jpg

adsz4hs1.jpg

adsz5rm8.jpg

kurabiyelerimiz için minik çanta denememiza.s. ve ilk sabunlarımız hazır

adsz7878mq3.jpg

adsz8787qw9.jpg

Son düzenleme:
hepsi bir birinden güzell,ellerinize sağlık paylaşım için tşkler

Çok çok güseller hepside emeğine sağlık...

Anaaaaa azım açık kaldı yahu ne güzel şeyler.Kallisim sen el atmadığın bir konu var mı acebaa buldum buldum seni öğretmenler bölümünde görmedim :))))

hepsi bir birinden güzell,ellerinize sağlık paylaşım için tşkler

ay ne kadar değişik şeyler ne kadar marifetlisin maşallah canım ya hepsine bayıldım...

çok yaratıcısın tatlım.. emeğine sağlık....

hepsi birbirinden guzel canım ellerine sağlık

kitap ayraçları için kullandıgınız kumaşın türü nedir acaba?
Genelinde penye var birde poplin tarzı... İstediğiniz fakat kaygan elastik olmayan kumaşlar işinizi görür...

Çok çok güseller hepside emeğine sağlık...

Anaaaaa azım açık kaldı yahu ne güzel şeyler.Kallisim sen el atmadığın bir konu var mı acebaa buldum buldum seni öğretmenler bölümünde görmedim :))))

Ben bu topiği çok uzun zamandır uykuya bırakmıştım yazılanları da görmemişim özür dilerim, beğenilerini sunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...a.s.
Tüm bu ürünleri geçen yıl bu forumdaki arkadaşlarımızla löemili çocuklar adına yaptığımız kermes için hazırlamıştım, görevli arkadaşımız sağolsun tüm mesajları temizlemiş onunda ellerine sağlık...
Şimdi bir heves ile yeni şeyler ekleyebilirimyerimseniben

Mehalim vakit yaratabilsem rayada uğrayacağım şeker ama sadece takip için :1ninca: yoksa ne haddimize sizin gibi eğitimcilerin yanında tavsiyelerde bulunmak ...

ya bunların hepsi birbirinden güzel.maşallah ne kadar marifetlisiniz..zaten kurdale nakışına baıyılırım...kursa mı gittiniz,kendinizmi öğrendiniz acaba

ya bunların hepsi birbirinden güzel.maşallah ne kadar marifetlisiniz..zaten kurdale nakışına baıyılırım...kursa mı gittiniz,kendinizmi öğrendiniz acaba
Ahh çok teşekkür ediyorum...:asigim:.... Ben o zaman diğer yaptıklarımı hiç eklemeyeyimyerimseniben... Madem seviyorsunuz arada buraya bir göz atıverin ilk fırsatta diğer fotoğraflarımıda ekleyeyim....Kurs aldım, kurdele nakışı ilk çıktığı zaman benimde eğitimini vermem gerekiyordu Belsu da hızlandırılmış kurs aldım... Sonrası kitaplardan geldi zaten, pratik yaptıkça uzmanlaşıyorsunuz... eğitimini verdim daha sonra.... sormak istediğiniz konular olursa seve seve cevaplarım...

kurabiye çantalarını nasıl yaptın canım çok güzeller.
Kurabiye çantalarının hazır kalıpları vardı... İnternetten bulmuştum... Karton üzerine kap kağıdı yapıştırıp hazırlamıştım kızlarımla... a.s.

X