• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Birkaç arkadaşımdan gelen sıcacık mesaja teşekkür ediyorum. İhtiyacım vardı dile getirmeye bu şekilde anlatabildim anlamaya çalışanlara kendimi. Ben kimseyle kavga etmem. İnsanı insan olduğu için sever ve ne olursa olsun o öyle biri der kalbini kıramam. Allah böyle yaratmış beni. Sağlık sistemimiz de buna göre herhalde ki annem tiroid kanseri. İnsanlar üzmesinler diye böyle hep uzaklaştım. Hep psikolojik destek al, profesyonel yardım al diyen arkadaşlarım oldular. Anlatınca açılacaksan anlat dinlemeye hazırım diyen hiç olmadı. Doktora da zaten böyle abuk şekilde arkadaşlarım dedi geldim denmez. O kararı ihtiyaç noktasında ben bilirim. Alınganlık olarak algılanma olarak anlattıysam kendimi bu da benden kaynaklandı. Yine de sağolun varolun. Bu kadar sıkıntılar arasında bunlarla mı uğraşçaksınız. İyi günler canlar.

çok geçmiş olsun arkadaşım annene allah tez zamanda şifa versin :Saruboceq:
Övünçcüm bizler burada birbirimiz için yok muyuz? Anlatmak isteyene aklımızın yettiği dilimizin döndüğünce yardımcı olmaya çalışıyoruz ama artık o davet aşamalarını geçtiğimizi düşünüyorum. Bizler burada birbirimize kardeş olduk, derdi olanın derdini dinleyip elimizden gelen bir şey varsa yapmaya çalışıyoruz ama anlatmak için kimsenin davet beklememesi gerekiyor. Herkesin iyi kötü, az çok derdi var, anlatana derman olmaya çalışılır ama anlatmayana da derdin var mı diye sormak kimsenin aklına gelmez be kuzum.
Doktora gitme konusu Arzu'ya söylediklerimizle mi ilgili anlamadım ben? Bence doktora arkadaşlarım git dedi geldim denebilir de insan kendisindeki yılgınlığı/bezginliği/hastalığı [tamamen genel konuşuyorum bu kısmın forumdaki KİMSEYLE İLGİSİ YOK aman diyeyim yanlış anlaşılma olmasın] göremediği durumlar olması çok mümkün, hele ki psikolojik sorunlarda insanın kendini "mükemmel" gördüğü ancak dışarıdan gözlerin sorunu farketmesi çok sık rastlanılan bir şey ve öyle bir durumda eleştirildiği için üzülen/alınan/küsen kişinin tedavi sonrasında "aslında ne kadar çok seviliyormuşum ki yönlendirilmişim" demesi de bence çok muhtemel. kaydirigubbakcemile5

selam arkadaşlar oğlumla yalnızım evde:)görümceme gitmişler...
kontrole gittik geldik.sağlık ocağı doğru ölçmüş boyunu.ya oğlum birden çok uzadı yada daha kuvvetli ihtimal dr.az ölçüyordu şimdiye kadar.kocaman maşallah ona boyu 81cm. 400 gr.almış hala iyi kilo alıyor dedi dr.:nazar: 6dişi var görünce herşeyi erken önden gidiyr dedi:nazar: kan tahlili yapmadı 1yaşına kadar kullanması lazım damlayı dedi.1yaşında yapacakmış.kan alma zor olaydır boşuna canını acıtmayalım dedi.işte böyle.sanki başka bişeyler daha yazacaktım unuttum.sizler nasılsınız?
Arzuyu anlıyorum çok sert birşey de yaptığını sanmıyorum.sesimizi hepimiz yükseltiyoruz ara aara istemeden bir anlık olarak...böyle bir şeydir...

Birkaç arkadaşımdan gelen sıcacık mesaja teşekkür ediyorum. İhtiyacım vardı dile getirmeye bu şekilde anlatabildim anlamaya çalışanlara kendimi. Ben kimseyle kavga etmem. İnsanı insan olduğu için sever ve ne olursa olsun o öyle biri der kalbini kıramam. Allah böyle yaratmış beni. Sağlık sistemimiz de buna göre herhalde ki annem tiroid kanseri. İnsanlar üzmesinler diye böyle hep uzaklaştım. Hep psikolojik destek al, profesyonel yardım al diyen arkadaşlarım oldular. Anlatınca açılacaksan anlat dinlemeye hazırım diyen hiç olmadı. Doktora da zaten böyle abuk şekilde arkadaşlarım dedi geldim denmez. O kararı ihtiyaç noktasında ben bilirim. Alınganlık olarak algılanma olarak anlattıysam kendimi bu da benden kaynaklandı. Yine de sağolun varolun. Bu kadar sıkıntılar arasında bunlarla mı uğraşçaksınız. İyi günler canlar.
canım çok geçmiş olsun anneciğine, allah şifa versin
deme kız öyle bu kadar sıkıntı içinde bunlamı uğraşcaksınız diye
herkes anlatıyo derdini anlatıyo da rahatlıyo
bura olmasa ne yapardım diyorum ben
okuyorum yorum yapıyorum yorum istiyorum derdimi anlatıyorum
yorum yapılsın yapılmasın ben anlatıyor rahatlıyorum
iyiki var bura, sende anlat her derdini rahatla canım :teselli:

övünç biz o pantalona çorap dikme işini eşimle konuştuk önce dikersin dedi eşim... ama o zaman kullanışlı olmayacak yani birinden birini daha uzun giyebilir neticede falan dedim o zaman çıtçıt yap dedi ama onu da benim sıpa söker... neticede malzemeler albümüne koyduğum ev ayakkabılarını aldık şimdi rahatız allahtan guclubacismile

aha oyuncak cep telefonunun iki minik tuşu kayıpmış ve bulunamıyormuş evde!!! bilin bakalım yarın nerden bulcaz sempatiksalakcinni

ahanda Umut paşanın mokunda bocuk arıycanız desene :1:

kontrole gittik geldik.sağlık ocağı doğru ölçmüş boyunu.ya oğlum birden çok uzadı yada daha kuvvetli ihtimal dr.az ölçüyordu şimdiye kadar.kocaman maşallah ona boyu 81cm. 400 gr.almış hala iyi kilo alıyor dedi dr.:nazar: 6dişi var görünce herşeyi erken önden gidiyr dedi:nazar: kan tahlili yapmadı 1yaşına kadar kullanması lazım damlayı dedi.1yaşında yapacakmış.kan alma zor olaydır boşuna canını acıtmayalım dedi.işte böyle.sanki başka bişeyler daha yazacaktım unuttum.sizler nasılsınız?
Arzuyu anlıyorum çok sert birşey de yaptığını sanmıyorum.sesimizi hepimiz yükseltiyoruz ara aara istemeden bir anlık olarak...böyle bir şeydir...

hay maşallah Efe'ye adı gibi Efe oldu oldu kuzum :)
iyi gözünaydın, ordamı kalacaklar hep

amanın alıntı yaptım cvp yazmadım :kedi:
maşallah mert efeme :nazar: opuyorumnanaktan
yesin teyzesi onu! boylu poslu delikanlı olcak yakışıklı oğlum opuyorumnanaktan

Hepimiz farkli karakterlerde farkli yapida insanlariz buyume tarzimiz ve bebisleri buyutme tarzimizda farkli. Herkes kanki olacak sevgi yumagi olacak diye bisey yok bence herkesin farkli bir yapisi oldugu icin ve birbirimizi aslinda tam tanimadigimiz icin akim derken baska bisey anlasilabiliyor baZen maksat bebilerin iyisini kotusunu paylasip beraber sevinip beraber uzulmek dualarla destek olmak pozitifligi ihtiyac aninda hissettirebilmek benim sahsim adina cok sevdigim arkadaslarim hatta dostlarim diyebilecegim kisiler oldu burda cok sey ogrendim burdan dualarin gucune cok inandim burdaki bence biraz kendini tanitsin herkes karsi tarafta himmm bunu kirmayayim yada bunun dedigine alinmayyim fesatlik yok bunda diyebilsin ilk firsatta kendimle ilgili yazacagim bugun birkac satir mesela ben normalde birini taniyana kadar acayip soguk bir tipimdir

bin maşallah mert efeye :nazar: boy ölçümü konusunda bizim doktor ayakta durduğu zaman sağlıklı ölçücez şimdiki sizin içinizi rahat ettirmek ve kıyafet için yol göstermekten başka işe yaramaz yatarak boy mu ölçülür demişti aklinialirimsmile yani bir yerde hatalı ölçüm olması kuvvetle muhtemel yerimseniben

nazancım kimse arzuyu yargılamıyor. hiç kolay değil onu da çok iyi biliyoruz sabahtan beri bu konuyu tekrar tekrar ifade ettik zaten ama insan bazen yalnız başına mücadele edemiyor yaşadığı zorluklarla... hem Arzunun hem Ardanın mutluluğu için bu bir seçenek bizden hatırlatması sadece elbette ki herkes kendi yaşadığını çok daha iyi biliyor bizler buradan sadece anlatılanları okurken anladığımıza göre yorum yapıyoruz ki yazının karşılıklı konuşma gibi net ifadeyi sağlamadığını da belirtmek lazım

estağfirullah bacım ukalalık bilir geçinmekken sen gerçekten anlıyon
veeee sinir kelimesini görmedim bilem :olmaz:

zihni sinir vardır ya proceler üretir... onun sinir kısmı bacım o aklinialirimsmile yoksam şeker gibi hatunum allama :bbo: peeeeeeeee insan oğlu kendini övmezse ölürmüş bu işte sırnaşık şey

Hepimiz farkli karakterlerde farkli yapida insanlariz buyume tarzimiz ve bebisleri buyutme tarzimizda farkli. Herkes kanki olacak sevgi yumagi olacak diye bisey yok bence herkesin farkli bir yapisi oldugu icin ve birbirimizi aslinda tam tanimadigimiz icin akim derken baska bisey anlasilabiliyor baZen maksat bebilerin iyisini kotusunu paylasip beraber sevinip beraber uzulmek dualarla destek olmak pozitifligi ihtiyac aninda hissettirebilmek benim sahsim adina cok sevdigim arkadaslarim hatta dostlarim diyebilecegim kisiler oldu burda cok sey ogrendim burdan dualarin gucune cok inandim burdaki bence biraz kendini tanitsin herkes karsi tarafta himmm bunu kirmayayim yada bunun dedigine alinmayyim fesatlik yok bunda diyebilsin ilk firsatta kendimle ilgili yazacagim bugun birkac satir mesela ben normalde birini taniyana kadar acayip soguk bir tipimdir

buzdolabı sende lülülülülülü
ben seni bildim bileli herkese cevap vermeye yardım etmeye sorununa çözüm bulmaya çalışan yardımsever pozitif sıcak birisin bi kerem hiiiiç kendini kandırma soğuğum diye Şeniz

Son düzenleme:
ben normalde birini taniyana kadar acayip soguk bir tipimdir

al benden de o kadar kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar bu arada bir arkadaşın 9 aylık bebeği emeklemiyormuş ben bir iki şey yazdım bizim bebeklerimizden de henüz emeklemeyenler var minvalinde... sonra bizim topik'e davet ettim ekran ismi "fred"... aklınızda bulunsun hatta mümkünse konu başlığına bir göz ve bir el atıverin size zahmet opuyorumnanaktan

zihni sinir vardır ya proceler üretir... onun sinir kısmı bacım o aklinialirimsmile yoksam şeker gibi hatunum allama :bbo: peeeeeeeee insan oğlu kendini övmezse ölürmüş bu işte sırnaşık şey
hımmmmm anadııııım :jeyyar:
kendini beğenmiş seniiiiiiii naniknanik
biliyoz kıııı şeker gibi hatun olduğunu
kaynana şekeri olcan ilerde sırnaşık şey

yaa kızlar be bişey sorcam siz bebişlerin gece yatarken çoraplarını çıkarıyomusunuz ben çıkarmıyorum kafama takıldı bide erkek çocuklarına sıcak ii değil derler merak ettim sizler nasıl yatırıyosunuz bilmiyorumkismile

yaa kızlar be bişey sorcam siz bebişlerin gece yatarken çoraplarını çıkarıyomusunuz ben çıkarmıyorum kafama takıldı bide erkek çocuklarına sıcak ii değil derler merak ettim sizler nasıl yatırıyosunuz bilmiyorumkismile

ben çoraplarını çıkarıyorum mümkün olduğunca da üşümeyecek kadar örtüyorum terleyip üzerinde soğuması azıcık üşümesinden beter sonuçlara yol açabiliyor malum

haydi ben kaçar yarın görüşürüüüüüüüüüüz
akşamcı takım doldurmayın sayfaları tamam mıııııııııııııııı zemuszemus

Mina emeklemeden yurudu ve hala emeklemeyi bilmiyor cikmam lazim gelince yazarim ama sen yazda rahatlasin bige minayi ornek goster 3 haftaya yasina basacak de sana zahmet :))) ciktim ben

havalar soğuduğundan beri çorapla yatırıyorum ben, gece açılıp duruyo ayağı çıplak olursa soğuk alır diye düşünüyorum

hadi gaözün aydın:))))
nazan'cım kuzu hakikaten kuzu olmaktan çıkmış kocaman delikanlı olmuş cnm
maşallah maşallah rabbim hepsini nazarlardan saklasın

arzuya gelince üzüldük ve sinirlendik
herkez kendince haklı
kim evladına kıyabilirkibilmiyorumkismile

ahanda Umut paşanın mokunda bocuk arıycanız desene :1:

hay maşallah Efe'ye adı gibi Efe oldu oldu kuzum :)
iyi gözünaydın, ordamı kalacaklar hep

amanın alıntı yaptım cvp yazmadım :kedi:
maşallah mert efeme :nazar: opuyorumnanaktan
yesin teyzesi onu! boylu poslu delikanlı olcak yakışıklı oğlum opuyorumnanaktan

Masallah mert efeye nazan bnlerce gecmis olsun annene ovunc allah sifa versin
Çok sağolun arkadaşlarımolumunekankayizsmile tüm bebişlere maşallah.
ne kadar orda dururlarr bilmiyorum belki akşama gelirler bize.bilemiyorummm
Yasemin olsun cnm anlayışlı oluruz artık sana karşı kaprisini de çekeri sevgi yumağı da yaparız olumunekankayizsmile:1: gel öpim seni biiiŞeniz:1hug:

evin sıcaklığı iyiyse bebiş üstünü çok açmıyorsa çıkar bence.ben çıkarıyorum.kaloriferler yanmadıı zamanlardda çıkarmamıştım.

al benden de o kadar kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar bu arada bir arkadaşın 9 aylık bebeği emeklemiyormuş ben bir iki şey yazdım bizim bebeklerimizden de henüz emeklemeyenler var minvalinde... sonra bizim topik'e davet ettim ekran ismi "fred"... aklınızda bulunsun hatta mümkünse konu başlığına bir göz ve bir el atıverin size zahmet opuyorumnanaktan

ay benm 10aylık bebeğim emeklemiyor ben napim ozamannn.
dra sordum bugün otururken yerini değiştiriyorsa sorun yok dedi.değştirmez mi emeklese napacak die düşünüyorum zaten...

Çok sağolun arkadaşlarımolumunekankayizsmile tüm bebişlere maşallah.
ne kadar orda dururlarr bilmiyorum belki akşama gelirler bize.bilemiyorummm
Yasemin olsun cnm anlayışlı oluruz artık sana karşı kaprisini de çekeri sevgi yumağı da yaparız olumunekankayizsmile:1: gel öpim seni biiiŞeniz:1hug:

etmem kız ben naz kapris
ama sen böyle öpersen her seferinde yaparım heeee kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile :1hug: Şeniz

bende çıkarıyorum ayakları rahat etsin diye, kalorifer yandığı için rahatlıkla çıkardım şimdi hava bayağı ısındı zaten, ama çok soğuk olursa duruma göre hareket ederim herhalde

ay benm 10aylık bebeğim emeklemiyor ben napim ozamannn.
dra sordum bugün otururken yerini değiştiriyorsa sorun yok dedi.değştirmez mi emeklese napacak die düşünüyorum zaten...

ben EFE de nilayı görüyorum nazancım :)
hep önden gitti diğer bebeklere göre ama hiç emeklemedi, çünkü göbeğini ve dötünü kaldıramıyordu
sonra birden bire yürüdü kiloyuda attı, o yüzden motor gelişimi normalse hiç sorun yok bence

Back