Birkaç arkadaşımdan gelen sıcacık mesaja teşekkür ediyorum. İhtiyacım vardı dile getirmeye bu şekilde anlatabildim anlamaya çalışanlara kendimi. Ben kimseyle kavga etmem. İnsanı insan olduğu için sever ve ne olursa olsun o öyle biri der kalbini kıramam. Allah böyle yaratmış beni. Sağlık sistemimiz de buna göre herhalde ki annem tiroid kanseri. İnsanlar üzmesinler diye böyle hep uzaklaştım. Hep psikolojik destek al, profesyonel yardım al diyen arkadaşlarım oldular. Anlatınca açılacaksan anlat dinlemeye hazırım diyen hiç olmadı. Doktora da zaten böyle abuk şekilde arkadaşlarım dedi geldim denmez. O kararı ihtiyaç noktasında ben bilirim. Alınganlık olarak algılanma olarak anlattıysam kendimi bu da benden kaynaklandı. Yine de sağolun varolun. Bu kadar sıkıntılar arasında bunlarla mı uğraşçaksınız. İyi günler canlar.
çok geçmiş olsun arkadaşım annene allah tez zamanda şifa versin :Saruboceq:
Övünçcüm bizler burada birbirimiz için yok muyuz? Anlatmak isteyene aklımızın yettiği dilimizin döndüğünce yardımcı olmaya çalışıyoruz ama artık o davet aşamalarını geçtiğimizi düşünüyorum. Bizler burada birbirimize kardeş olduk, derdi olanın derdini dinleyip elimizden gelen bir şey varsa yapmaya çalışıyoruz ama anlatmak için kimsenin davet beklememesi gerekiyor. Herkesin iyi kötü, az çok derdi var, anlatana derman olmaya çalışılır ama anlatmayana da derdin var mı diye sormak kimsenin aklına gelmez be kuzum.
Doktora gitme konusu Arzu'ya söylediklerimizle mi ilgili anlamadım ben? Bence doktora arkadaşlarım git dedi geldim denebilir de insan kendisindeki yılgınlığı/bezginliği/hastalığı [tamamen genel konuşuyorum bu kısmın forumdaki KİMSEYLE İLGİSİ YOK aman diyeyim yanlış anlaşılma olmasın] göremediği durumlar olması çok mümkün, hele ki psikolojik sorunlarda insanın kendini "mükemmel" gördüğü ancak dışarıdan gözlerin sorunu farketmesi çok sık rastlanılan bir şey ve öyle bir durumda eleştirildiği için üzülen/alınan/küsen kişinin tedavi sonrasında "aslında ne kadar çok seviliyormuşum ki yönlendirilmişim" demesi de bence çok muhtemel. kaydirigubbakcemile5