kaynanam ve görümcem düşman başına

yasemin29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
730
2
Kızlar bana akıl verin elimde bir adet kaynana ve bir adette görümce var devlette değil özelde calışıyorum dıye istenmıyorum her fırsatta erkek arkadasımın aklına girip üstüme salıyolar oda bagırıyor cagırıyor snra pişman olup özür dılıyor napmalıyım Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:umursamaz:

henüz bi resmiyet yok anladığım kadarıyla daha ne kaynanan ne görümcen ikiside. şimdiden böyleyse ilersi daha güzel olmuyo emin ol

Kızlar bana akıl verin elimde bir adet kaynana ve bir adette görümce var devlette değil özelde calışıyorum dıye istenmıyorum her fırsatta erkek arkadasımın aklına girip üstüme salıyolar oda bagırıyor cagırıyor snra pişman olup özür dılıyor napmalıyım Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:umursamaz:

Kaynananı ve görümceni geçtim canım, seni gerçekten seven adam böyle aptalca bir konu(!) yüzünden sana bağırmaz :umursamaz:

Kızlar bana akıl verin elimde bir adet kaynana ve bir adette görümce var devlette değil özelde calışıyorum dıye istenmıyorum her fırsatta erkek arkadasımın aklına girip üstüme salıyolar oda bagırıyor cagırıyor snra pişman olup özür dılıyor napmalıyım Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:umursamaz:[/
kayınvalide ve görümcenin doldurmasıyla ve özellikle böyle bi konu için size bağırıyorsa bence siz bi ilişkinizi gözden geçirin derim ben size işinizin devlet deilde özel diye niye bağırıyoki illa devlet sektöründemi çalışmanız gerek ne alaka hiç işinizde olmayabilir bence seni seviyosa neişin önemi vardır ne başka bir şeyin

off sevmıyor mu yanı :/ nıye ewlenıyor ozaman bilmiyorumkismile

Ya yeterince sevmiyor yada ana kuzusu canım :umursamaz: ilerde çok sorun yaratır sana :sinifsinif: bence bu konuyu netleştirene kadar söz felan düşünme :eek:lmaz: Çok basit ve saçma bir konu ama ileride sıkıntı açabilir size..

hayır yanlıs anladınız ona kalsa otur ewde gerek yok bıle dıyor ama aılesınden kaynaklanıyor problem doguya gıttıgınızde nerde calıscak işten cıkartırlarsa nasıl gecınceksınız falan dıyolar oda onlara sınırlenıyor aslında onlarada bagırıyor sonra bana dönüyor baska sebepler bulup banada bagırıyor

bencede şimdi sana böyle bı neden aslında nedensızlıkten bağırıp çağırıyorsa ilişkini tekrar gözden geçir

Canım kıymam sana ben ya
Hayatım dediğim gibi bunu senle o hal edeceksinzi onlar nasıl onu gaza getiriyor sende ince ince işlayaceksin bir anda parlama sende hemen diklendiğin için olay büyüyor

kızlar bu iki genç evilik karraı vardı ve şöyle birşey var erkekler biranda büyük sorumluk altına girdiklerinde piskolajileride değişiyor
bizim yapmamız gerek az kurnaz olmak mesela yasemşnin e.ark. bağırdı olay büyüdü eee sonra akşam arayıp özürdilerim çok sinirliydim hak etmedin ve neden öyle yaptığını anlatıyor bence dediğim gibi biraz kurnaz olmamız gerekli :KK66:

canim cok üzüldüm benim de kaynanam ve görümcem berbat ötesi berbat yani al birini vur ötekine tarzi birsey görüsmüyoruz biz artik iliskiyi hem esim hem ben kesdik kimseyle görüsmüyoruz,araya sürekli fitne sokmaya calisanlar arayi bozanlar olmazsa zaten olmaz.senin durumuna gelince tartisilan konu cok basit helal para kazanmiyormusun sonucta namusunla calisiyorsun,görümcen ne is yapiyor?ayrica onlara ne ne karisiyorlar bastan istemiyorlardi da ne diye vardirdilar isi söze falan?millete hava mi atcaklar bizim gelin devletde calisiyor falan diye amaaaaaaan ya salla gitsin,ayrica sözlünde sana ne kiziyor ona ne olyuor hersey basta belli degilmiydi ne is yapdigin nasil oldugun simdi ne olyuor,evlenince dahada cok binmesinler tepene senin esin birde dinlerse evde hepden huzursuzluk olmasin,bizden tavsiye nasihat istemisin de biz kendi fikrimizi yazarken nekadar dogru yapiyoruz bilemem,sana vazgec sözlenme desek vaz mi geccen?bizim aslinda fikrimiz önemli degil senin bütün bunlara katlanip katlanmayacagin önemli kaynanami görümcemi cekerim diyorsan sözlen evlen canim,karar senin hic sevmem böyle insanlari hiiiiic sözlünlede konus herseyi dök ortaya ilerde bak bu böyle böyle olursa karismam falan de,nekadardir taniyorsun sözlünü onun tavirlarina dikkat et annesiyle nasil belki bir test et annesi hakkinda bir cekistir tepkisi nasil olcak,ne biliiim biraz cakal ol akilli ol ezdirme kendini,ayrica annen babanla da konus derim bu konuyu canim onlarda bilsin durumlari.

Ablası polis kendıde polis tabıkı her sey bellıydı vazgecmekte ıstemıyorum ablası hep uzakta olucak zaten yonlendırme yapmam gereken tek kısı annesı kalıcak şimdi yapabılırım gıbıme gelıyor ama ya sonra yapamazsam ya her sey sımdı kolay gelıyosa mafoldumben

ailene danis test et sözlünü ana kuzusumu bak bakalim birde konus dediyim gibi sözlünle anneni tepeme bindirtmem haberin olsun diye konus iste canim ya kaybetcek neyin var ki erkek cok bizim tr de önemli olan dogru hayirli mi senin icin belki alin yazin degil belki bu sadece bir imtihan bilemezin iste acele etmeyin.

anacım da anacım...

bu olay ömür boyu böyle devam eder bir adım atmazsan

hemen affetme, biraz zaman geçsin.

kaç yıldır böyle devam ediyor ömrümün sonuna kadar böyle mi davranılacaksın

henüz bir resmiyet yokken bu kadar karışabiliyorsa ailesi evlendikten sonra ne denli karışırlar kim bilir:1ninca:

bence sözlennmeden önce sevgilince ciddi bişekilde konuş bı konuyu yoksaa önce bağırır çağırır sonrada özür diler ve bu seni daha çok yıpratır

hepınızın sözlerı gercekten cok mantıklı ama işte kımsenın ne soyledıgıne ne verdıgı söze hiç bıseye guvenemez oldum ama bı yandanda cok sevıyorum ben ya offffff offffffffff :Saruboceq:

X