canim cok üzüldüm benim de kaynanam ve görümcem berbat ötesi berbat yani al birini vur ötekine tarzi birsey görüsmüyoruz biz artik iliskiyi hem esim hem ben kesdik kimseyle görüsmüyoruz,araya sürekli fitne sokmaya calisanlar arayi bozanlar olmazsa zaten olmaz.senin durumuna gelince tartisilan konu cok basit helal para kazanmiyormusun sonucta namusunla calisiyorsun,görümcen ne is yapiyor?ayrica onlara ne ne karisiyorlar bastan istemiyorlardi da ne diye vardirdilar isi söze falan?millete hava mi atcaklar bizim gelin devletde calisiyor falan diye amaaaaaaan ya salla gitsin,ayrica sözlünde sana ne kiziyor ona ne olyuor hersey basta belli degilmiydi ne is yapdigin nasil oldugun simdi ne olyuor,evlenince dahada cok binmesinler tepene senin esin birde dinlerse evde hepden huzursuzluk olmasin,bizden tavsiye nasihat istemisin de biz kendi fikrimizi yazarken nekadar dogru yapiyoruz bilemem,sana vazgec sözlenme desek vaz mi geccen?bizim aslinda fikrimiz önemli degil senin bütün bunlara katlanip katlanmayacagin önemli kaynanami görümcemi cekerim diyorsan sözlen evlen canim,karar senin hic sevmem böyle insanlari hiiiiic sözlünlede konus herseyi dök ortaya ilerde bak bu böyle böyle olursa karismam falan de,nekadardir taniyorsun sözlünü onun tavirlarina dikkat et annesiyle nasil belki bir test et annesi hakkinda bir cekistir tepkisi nasil olcak,ne biliiim biraz cakal ol akilli ol ezdirme kendini,ayrica annen babanla da konus derim bu konuyu canim onlarda bilsin durumlari.