Bilimsel veriler ve tecrübelerle ispatlanmış bir durum şu ki çoğu erkekte sarışın kadınlara karşı olan beğeni tutku boyutuna geçmiş. Peki erkekler neden sarışın sever?
işte cevapları

erkekler_neden_sarisin_sever (1)Sarışın kadınlar genelde açık tenlidir ve açık ten erkeklere masumiyeti, saflığı ve bakirliği çağrıştırdığından bu kadınları daha güzel bulurlar.
Saçlarını sarıya boyayan veya doğuştan sarışın olan kadınlar genelde düzgün yüz hatlı, güzel yüzlü kişilerdir çünkü sarı saç kusurlu yüzü kaldırmaz ve erkekler güzel yüzlü kadınları sever…
Sarı saçlı kadınlar dikkat çeker, hangi erkek yanında güzel hoş görünen bir kadın olsun istemez ki?

erkekler_neden_sarisin_sever (3)

Ülkemizde kadınlar genelde esmer ve koyu tenli saçlara sahip olduğundan, renkli gözlülerin revaçta olması gibi sarışınlar da popülerdir.
Sarışın kadınları çoğu erkek daha vamp ve seksi bulur.
Saç kadının en önemli aksesuarıdır. Sarışın kadınlar özgüveni yüksek, dikkat çekmekten çekinmeyen ve moda kimliğinde seksiliği rahat yansıtabilen kadınlar olduğundan erkekler sarışınlara bayılır.

erkekler_sarisin_sever

Güzel oyuncak bebeklerin bile hep sarışın olması, zihinlere, çocukluktan itibaren sarışın kadını çekici bulmak için tohumlar atıyor.
“Sarı saçlarını deli gönlüme bağlamışım çözülmüyor Mihriban” “Gel gel sarışınım gel / Gel sana âşığım” gibi türküler erkeklerin sarışın saplantılarını gösteren
sözlerdir..
Türk erkeklerinde Rus kadınlara karşı bir tutku vardır, bu nedenlere Ruslara benziyen Ruslar gibi sarışın uzun boylu kadınlar erkeklerin rüyalarını süsler.

İlgili Konular;

Erkekler Neden Uzun Boylu Kızları Beğenir? Tıklayınız

 

Erkekler Neden Minyon Kadın Sever? Tıklayınız

Erkekler Neden Esmer Kadınlardan Hoşlanır? Tıklayınız

Kadınlar Neden Uzun Boylu Erkeklerden Hoşlanır? Tıklayınız

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.