Dermalogica’nın göz çevresindeki sorunlara yönelik özel ürünü “Total Eye Care” tamamen doğal içeriğiyle mor halkaların görünmesini engellerken, şişliklerin ve kırışıklıkların azalmasında önemli bir rol oynuyor. Güneş koruyucu SPF 15 özelliğiyle de göz çevresi güneş ışınlarının zaTotal Eye Carerarlı etkilerinden korunuyor.

Amerika’nın ilk profesyonel cilt bakım sisteminin yaratıcısı Dermalogica, son teknoloji ile ürettiği ürünlerinden Total Eye Care ile göz çevresindeki problemlere karşı savaş açıyor. Göz çevresindeki her türlü soruna karşı savaşan krem, güneş ışınlarını bloklayıcı özelliğiyle her mevsimde tam anlamıyla göz bakımı sunuyor.

Stresten, yorgunluktan, güneş ışınlarından ve uykusuzluktan en çok etkilenen bölge olan göz etrafında zamanla oluşan torbalar ve şişkinlikler cinsiyet ayırımı yapmadan her yaştan herkesin en önemli cilt problemleri arasında yer alıyor. Total Eye Care, formülündeki nazik meyve asitleri ve bitkisel özler sayesinde göz çevresindeki kırışıklıkları ve şiş bölgeleri kontrol altına almaya yardımcı oluyor.

SPF 15 özelliğiyle güneş ışınlarına karşı özel koruma sağlayan Total Eye Care, optik ışık yansıtıcı özelliği sayesinde koyu halkların görünümünü engelliyor. Suni koku, renklendirici içermeyen ve tüm cilt tipleri için uygulanabilen krem, sabah ve akşam rahatlıkla kullanılabiliyor.

Tavsiye edilen perakende fiyatı: 150,00 TL 15 ml