Clearing Skin Wash: cildinizi siyah nokta ve aknelerden arındırmada en büyük yardımcınız | 1Dermalogica’nın erişkinlere yönelik akne bakım serisi MediBac Clearing System™ içinde yer alan Clearing Skin Wash ciltteki sivilcelenmeyi, siyah noktaları ve yağlanmayı kontrol etmeye yardımcı, cildi tahriş etmeyen mükemmel bir temizleyici.

Malum önümüz bayram. Ne kadar dikkat etmeye çalışsak da gerek bayram ziyaretleri gerekse tatil programları diyetimizde değişiklik olmasının önüne geçemiyor. Eğer akneye eğilimli bir cildiniz varsa yeme alışkanlıklarımızdaki ani değişiklikler cildimizi anında etkileyebiliyor. Oysa bunun önüne geçmek çok kolay! Öncelikle akneye sebep olan etkenleri kontrol altına alarak işe başlayabiliriz. Clearing Skin Wash akneli veya akneye eğilimli ciltler için mükemmel bir temizleyici.

Clearing Skin Wash doğal köpüklü yapısıyla akne, siyah nokta ve yağlanmaya neden olan bakterileri anında kontrol altına alıyor. İçeriğindeki salisilik asit tıkanıkları giderirken, çay ağacı özleri antiseptik özelliği ile cildimizi mikroplardan arındırıp ferahlamasını sağlıyor. Var olan sivilcelerin giderilmesine yardımcı Clearing Skin Wash aynı zamanda yeni sivilcelerin oluşmasını da önlüyor. Bunu yaparken ciltte herhangi bir kızarıklık ya da tahriş oluşturmayan Clearing Skin Wash ile cildiniz arınmanın ve ferahlamanın tadına varsın.

Tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatı: 90.00 TL 250 ml.