Tütü etek ve elbiseler son zamanlarda oldukça moda olan çocuk kıyafetleri arasındadır. Bebek tütü modelleri resimleri galerimizde birbirinden güzel bebek tütü elbise ve eteklere yer verdik. Bebek tütü elbiselerini hazır almanız şart değil! evde kendiniz de yarım saatte yapabilirsiniz. Üstelik tütü elbise ve etekleri yapmak çok kolay! Kumaş satan yerden istediğiniz renk veya renklerde tül kumaş alın, tuhafiyeden lastikle kurdela alın, makasla belli ölçülerde kesin, dizinize bel lastiğini geçirin, ardından tülleri lastiğe tek tek düğümleyin. Bebeğiniz bu giysilerle muhteşem gözükecektir! yaz mevsimi düğün, sünnet gibi katılmak durumunda olduğumuzu pek çok merasimin olduğu bir sezondur.
Bebeğinize pahalı abiyeler almak yerine kendi bebek abiyenizi kendiniz de tasarlayabilirsiniz! resimler ve diğer linkimizde yer alan video size fikir verecektir, ne kadar şekerler değil mi?! sizin de bebeğiniz böyle güzel olabilir.
Şayet küçük bebeğiniz yoksa tütü yapıp sevdiklerinizi çocuklarına götürebilir, dilerseniz internetten satış işine de girişebilirsiniz. Modelleri inceleyin, yapımını öğrenin siz de bir tütü ustası olun!
İşte ilham olabilecek tütüler!

Bebek Tütü Etek Nasıl Yapılır? Resimli Ve Videolu Anlatım

 

Kız Çocuk Tütü Elbise Nasıl Yapılır? Resimli Anlatım Tıklayınız

 

bebek_tutu_modelleri (1) bebek_tutu_modelleri (1) bebek_tutu_modelleri (2) bebek_tutu_modelleri (3) bebek_tutu_modelleri (4) bebek_tutu_modelleri (5) bebek_tutu_modelleri (6) bebek_tutu_modelleri (7) bebek_tutu_modelleri (9) bebek_tutu_modelleri (10) bebek_tutu_modelleri (11) bebek_tutu_modelleri (12) bebek_tutu_modelleri (13)bebek_tutu (1) bebek_tutu (2) bebek_tutu (3) bebek_tutu (4) bebek_tutu (5) bebek_tutu (6) bebek_tutu (7) bebek_tutu (8) bebek_tutu (9) bebek_tutu (10)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.