2010 ilkbahar erkek modası

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
34.879
29.955
60
ılkbahar mevsiminin gelmesiyle kışlık kıyafetler sandıklarda ki yerlerini alırken yazlık kıyafetler de dolaplara taşınmaya başladı. Güneşin yüzünü yavaş yavaş göstermesiyle kazaklar, kalın pantolonlar yerlerini t shirtlere ve şortlara bırakmaya başlıyor. Peki, geçmiş senelerden kalan kıyafetleriniz acaba bu senenin modasına uygun mu? Bu bahar erkek giyim modası ne şekilde? Hangi renkler, hangi desenler trend? ışte size 2010 yılı erkek bahar giyim modası hakkında birkaç ipucu;



2010 ilkbahar erkek kreasyonlarında ilk dikkati çeken sade ama parlak desenli t-shirtler. Geçen senenin mat renk modasının aksine bu ilkbaharda canlı renklerin kullanılıp, desenlerde abartıya kaçılmadığı görülüyor. Ayrıca bu ilkbaharda sıra dışı renkler, gömleklerle tamamlanıyor. Renklerde ki canlılık desenlerin sadeliği ile dengelenirken kullanılan gömlekler hem ilkbahar mevsimine uygun bir giyim yaratıyor hem de t-shirtlerde ki renge aykırılık katarak daha dikkat çekici bir görünüm sunuyor. T-shirtler de kullanılan renklerin yanında ebatlarıda dikkat çekiyor. Canlı renklerin kullanılması vücut hatlarının daha belirginleşmesini sağlıyor. Fit vücuda sahip erkekler için daha seksi bir görüntü yaratan bu baharın trend t-shirtleri, kilo problemi yaşayan erkekler için ne yazık ki çok uygun değil. Ancak büyük bedene sahip erkekleri de düşünen ünlü modacılar 2010 yılı bahar modasında koyu renkli, çizgili desenlere sahip t-shirtleri de kreasyonlarına kattılar. Çizgili desenler vücudu daha toplu gösterirken koyu renkler de fazla kiloları özellikle de göbeği bölgesinde ki fazlalıkları gizlemekte.



2010 yılının bahar modasında alt bölümün giyim trendlerine geldiğimizde ise bermuda şortların her sene olduğu gibi popülerliğini koruduğunu görüyoruz. Ancak bu sene t-shirtler de olduğu gibi bermuda şortlarda da renklerin geçen seneye göre daha canlı olduğu göze çarpıyor. T-shirtlerde ki sadelik bermuda şortlarda ki canlı desenlerle bir bütünlük oluşturuyor. Bilhassa bordo ve beyaz zemin üzerine işlenmiş renkli desenlerin yoğunluğu 2010 yılının bahar trendini ortaya koyuyor. Desenlerin dikkat çekici ve abartıya kaçılmadan işlenmiş olması göz zevkine hitap ederken, odakların da giyen kişinin üzerinde toplanmasını sağlıyor. Bermuda şortları günlük yaşamında giyemeyen erkekleri de unutmayan modacılar, iş hayatında ki erkekler için ince çizgili kumaş pantolonları ilkbahar kreasyonlarında sergiliyorlar. Renk açısından bej ve gri tonlarını kullanan modacılar, desen konusunda sadeliğin korunması gerektiğine inanıyorlar.



2010 yılının bahar erkek giyim modası bu şekilde. Yaz aylarına geçiş sürecinde ara dönem olan 2010 yılı ilkbahar mevsimi; bu yaz için bizi daha canlı daha renkli bir giyim trendinin beklediğini gösteriyor. ılkbaharda renklerin canlılığını ön plana koyan modacıların yaz ayları için daha fazla renk ve desen seçenekleri sunacaklarını şimdiden söylemek mümkün.
 
X